.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз все на някакви супер нетипични места срещам симпатичните хора.
    В момента се сещам за трите момчета, с които съм изпитвала най-силни чувства.
    С първият се запознахме на една строителна площадка. С втория се запознахме в болницата, а със сегашния ми приятел се срещнахме по едни стълби. Ден по-късно излязохме, два-три дни по-късно вече бяхме заедно
    Отделно, че интересни запознавания са ставали в заседнал асансьор, в пробна на магазин (т.е. в две съседни пробни), с помощта на объркан телефонен номер, в мазето на блок.. и т.н. и т.н.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Аз все на някакви супер нетипични места срещам симпатичните хора.
    В момента се сещам за трите момчета, с които съм изпитвала най-силни чувства.
    С първият се запознахме на една строителна площадка. С втория се запознахме в болницата, а със сегашния ми приятел се срещнахме по едни стълби. Ден по-късно излязохме, два-три дни по-късно вече бяхме заедно
    Отделно, че интересни запознавания са ставали в заседнал асансьор, в пробна на магазин (т.е. в две съседни пробни), с помощта на объркан телефонен номер, в мазето на блок.. и т.н. и т.н.
    Това е най - странното, че винаги става на нетипични места ... с бившата ми любов се бяхме запознали на Боровец. Карах си ски по ястребец и без да искам я блъснах и паднахме на снега и от там се качихме заедно на лифта и стана работата.
    Don't Worry, Be Happy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си