- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разберем имаме ли шанс ?
Ако те търси с поглед, заговаря те, постоянно се върти около теб, помага ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Даам.
Аз имам нужда от помощ. От скоро харесвам едно момче от класа ми и една приятелка оня ден му казала ,че гледам негова снимка и че съм го поглеждала и той е отговорил с усмивка,погледнал към мене ,после пак се е усмихнал и е казал добре. На следващия ден същата приятелка му е казала,че много си падам по него,че в час по физическо съм го гледала как той е играл футбол ,че съм говорила мили неща за него и той пак се е усмихнал,казал е добре и бил забил поглед в пода влюбено. После в междучасието видях той и още едно момче от класа ми да говорят за мен,но не чух точно какво,просто споменаха името ми и ме поглеждаха доста пъти. (Това се е случвало доста пъти в междучасията) И само двамата си говориха насаме.
Искам да разбера щом като той се е усмихнал на нещата,които приятелката ми е казала (че го харесвам,че гледам негова снимка,че съм говорила хубави неща за него и др) ,какво означава. Усмивката за мен значи много топъл жест. А и между другото разбрах,че той е скорпион като мене,честно да ви кажа,по много неща си приличаме! И двамата сме затворени(не общуваме много) и двамата сме намръщени,и двамата сме кротки,избухваме(крещим) ,обиждаме много яко без причина...
Ами скорпиони сме,дращим се с хората,когато ни падне,но сме и добряци. А пък той крещи ,когато е около другите момчета,а аз -когато съм около приятелките си.
Когато той е сам,е много кротък,аз също... Днеска го видях да се прибира у тях с наведена глава,много замислен беше,вървеше бавно.
А пък в часовете също кротуваме. Само през междучасието врещим! Миналата седмица се разкрещях на една приятелка без причина. Той пък,когато някой му досажда и при мен така се случва. Странно е,но е и двете-и избухливи,и кротки...
Днес имам напредък,ама малък-той ме заговори за кратко.![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-03-2012 на 12:05