- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичаме се,но имам нужда от съвет
От това, което си написала за него едва ли интересът му към теб го няма. 5 години както и да ги гледаме са си много време. Няма как да е като в първите месеци. Просто всяка дълга връзка си преминава през своите периоди. Съветът ми е да не броите кой какво прави за другия, защото ще съсипете хубавите взаимоотношения. Не го мисли просто. Обичаш този човек и той те обича. Понякога единия ще прави компромиси и ще дърпа връзката, понякога другия. Имай му доверие. Тия малки неща, ако ги пренебрегнеш ще избегнеш това да станат големи, а ако станат големи наистина ще има за какво да се притесниш.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Именно,вече се е почувствал задушен .А това е много лошo.Сега ще почне да се оглежда на страни,да търси нови ''приключения'',за да си ''почине'' от теб.
Остави гo,не го търси,не му пиши,не му звъни.
Той сам ще те потърси,като се зачуди сега къде ли си,с кой ли си,защо не му звъниш и не го търсиш.
Нещо ще почне да го гризе от вътре и пак ще те потърси.Така ще стане,ако не си му досадила вече прекалено много,и не си вече бита карта.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!