.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka
    тука от тоя форум една да извади тяло като нейното, ей ся си режа главата и мятам у рЯката

то и за тва всички коментари ше са 'глей я тая колко е жалка' хахахаха

жалко е, верно, жалкоооо

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    тука от тоя форум една да извади тяло като нейното, ей ся си режа главата и мятам у рЯката

то и за тва всички коментари ше са 'глей я тая колко е жалка' хахахаха

жалко е, верно, жалкоооо
    А това е типично мъжкия коментар. Само как пропусна да кажеш, че завиждаме. Въобще с думата "завист" (и със словосъчетанието "женска завист") изключително много се спекулира, вади от значение и т.н.
    Нормално е ти да не я виждаш като жалка, защото те възбужда.
    Мен всякакви такива attention seeking изпълнения ми се виждат жалки и то много. Показването, суетeнето, опошлените жестове на тялото, казваши "Ела, Вълчо, изяж ме/наеби ме". Жалко си е.

Нещо като прекарването ми на диско- вчера. Седнах по едно време да изпия едно и наблюдавам как голи момчета се кълчат на гьобеци, свалили са си ризите и т.н. Колегата до мен ме пита дали ги намирам за секси. Явно разсъждава, че и аз съм толкова първосигнална, че като видя хубаво тяло и мога да забравя колко селяндурско е изпълнението на господата. Викам: "Да, телата са хубави, но това е просто ужасно селско".

Само че щом е критика към срещуположния пол върви. Ако е към моя си - завиждам.
    Nice logic.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си