- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
А стимуланта на Икаров към колко лева е. Във вторник ако се подобря малко може да си го взема заедно със съставките за еластайзера?
И аз съм с хума, зехтин и оцет, мириша на малка, целена салата за ракияПо-късно ще си направя и маска на лицето, да съм перфектната непозната
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
стоях 4 часа с маската
включвам се в темата,ще я следя с интерес.
По принцип съм с маската с тривитаминола от 2 месеца, смисъл купих си 1 шишенце,изхабих го, направих месец почивка и сега тази седмица си купувам 2ро шишенце. От маската (тривитаминол,газ,мас,оцет, акия,мед) съм доволна, косата ми стана мекичка, много лъскава, но и много капеше. Понеже аз си я мия 3 пъти след това и ми падаше супер много коса и накрая си измих косата със сапун и след това с шампоан, много по-лесно се изми. От маската,може на мен да ми се е сторило, но мисля,че започнаха да ми растат бебешките косъмчета и то доста. Спрях да използвам преси от 2-3 месеца, използвам максимално веднъж седмично, при къпане съм с един шампоан на билка за косопад,защото четох добри отзиви и с балсам на елсев за изтощена коса.
Само да се оправя и отивам да търся нещата. Обаче се чудя с маската на Лорис дали ще е подходящо да го смеся, да не стане някаква прекалена хидратация и да ходя с клепнала коса. Ако може да ми кажете някаква купешка маска, която да не хидратира, за да мога да смеся нещата с нея? Иначе съм си запазила част от оригиналния еластайзер, за да сверя дали им е близко действието или само името е общо.
П.П: форума полудя, всичките емотиконки са с котки, новините са с котки и снимки на фб приятелите ми...damn![]()
^Недей с тази на Лорис. Хмм,коя да си вземеш.. Знаеш ли,един балсам може да ти свърпи работа,защото попринцип не са най-худратиращите продукти. Ако ще е от масовите един Орзен би ти свършил работа. А на мен ми направи впечатление,че май този еластайзер много бързо свършва,защото (май) честичко си купуваш нов. Или косата ти е дълга?
Де да ми беше дълга косатаАз имам опаковката от 125 мл., колкото и да е хубав 100 и няколко лева не мога да откъсна, за голямата опаковка. Иначе не мисля, че свършва бързо, за разлика от другите ми маски еластайзера веднага се усеща по косъма и знам кога да спра да слагам. Лошото е, че има 5 или 6 парабена и ако забравям да не си слагам в корените после имам едно гадно чувство
За балсама не знам дали ще свърши работа, защото с домашния се стои 2 или 3 часа и ме е страх да не се разтече.
момичета много съм доволна от ампулите ми за косопад.. 3 ампули и се оправих !
Я ме светни на коя марка ампулите използва,защото вече забравих?![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не съм я чувала тази марка.. От фризиорския салон или магазинче за козметика?
Днеска не ми беше до маски и само се минах с шампоана ми на Афоджи и маска на Швацкопф. Сега си подсмърчам в стаята![]()
В корените косата ми е мазна... или аз си въобразявам, че е така.
В краищата е сухичка и цъфти.
Трябва ли да си правя маска само на краищата :д
Все се каня да си правя маски, ама като ми е такава странна косата, не знам какво да сложа.
Един път бях пробвала масло от гроздови семена в корените.. уж против омазняване. Явно прекалих, защото след 2 измивания с шампоан тя явно беше мазна. Колко се слага и как да го измеря?
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-26-2012 на 12:23
^ маска с хума + оцет в корените,а по дължината някакво масло + мед ако искаш
Така, за еластайзера си взех нещата. Смятам да си направя п - голяма опаковка вместо една доза, но май няма да е много умно за продукт, който не съм ползвала преди. Сега се чудя коя маска да сложа. А и има тривитаминол може би за още един път. след него почвам стимуланта.