.
Отговор в тема
Страница 18 от 102 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2530
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Аз бих използвала хумата за измиване вместо шампоан.
    Еее, как да стане тоя номер? Да я смеся с вода или.. ?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Днес съм се намазала със стимуланта на Икаров, зехтин, кисело мляко, мед и ракия. Миризмата просто ме убива. xD
    свиква се .. а ти от кога си правиш маски за коса ? че см виждала твои снимки и косата ти е много хубава

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    А стимуланта на Икаров към колко лева е. Във вторник ако се подобря малко може да си го взема заедно със съставките за еластайзера?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    А стимуланта на Икаров към колко лева е. Във вторник ако се подобря малко може да си го взема заедно със съставките за еластайзера?
    5-6

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    И аз съм с хума, зехтин и оцет, мириша на малка, целена салата за ракия По-късно ще си направя и маска на лицето, да съм перфектната непозната
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на zoreto
    Аз съм със стимуланта днес от обяд :Д

Banned Мега фен
    стоях 4 часа с маската

Супер фен Аватара на cweeet
    включвам се в темата,ще я следя с интерес.
    По принцип съм с маската с тривитаминола от 2 месеца, смисъл купих си 1 шишенце,изхабих го, направих месец почивка и сега тази седмица си купувам 2ро шишенце. От маската (тривитаминол,газ,мас,оцет, акия,мед) съм доволна, косата ми стана мекичка, много лъскава, но и много капеше. Понеже аз си я мия 3 пъти след това и ми падаше супер много коса и накрая си измих косата със сапун и след това с шампоан, много по-лесно се изми. От маската,може на мен да ми се е сторило, но мисля,че започнаха да ми растат бебешките косъмчета и то доста. Спрях да използвам преси от 2-3 месеца, използвам максимално веднъж седмично, при къпане съм с един шампоан на билка за косопад,защото четох добри отзиви и с балсам на елсев за изтощена коса.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Оо,ще си правиш еластайзера.. Моля те,когато го пробваш кажи дали е хубаво действието. И оздравявай бързо!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    включвам се в темата,ще я следя с интерес.
    По принцип съм с маската с тривитаминола от 2 месеца, смисъл купих си 1 шишенце,изхабих го, направих месец почивка и сега тази седмица си купувам 2ро шишенце. От маската (тривитаминол,газ,мас,оцет, ракия ,мед) съм доволна, косата ми стана мекичка, много лъскава, но и много капеше. Понеже аз си я мия 3 пъти след това и ми падаше супер много коса и накрая си измих косата със сапун и след това с шампоан, много по-лесно се изми. От маската,може на мен да ми се е сторило, но мисля,че започнаха да ми растат бебешките косъмчета и то доста. Спрях да използвам преси от 2-3 месеца, използвам максимално веднъж седмично, при къпане съм с един шампоан на билка за косопад,защото четох добри отзиви и с балсам на елсев за изтощена коса.
    .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Оо,ще си правиш еластайзера.. Моля те,когато го пробваш кажи дали е хубаво действието. И оздравявай бързо!
    Само да се оправя и отивам да търся нещата. Обаче се чудя с маската на Лорис дали ще е подходящо да го смеся, да не стане някаква прекалена хидратация и да ходя с клепнала коса. Ако може да ми кажете някаква купешка маска, която да не хидратира, за да мога да смеся нещата с нея? Иначе съм си запазила част от оригиналния еластайзер, за да сверя дали им е близко действието или само името е общо.
    П.П: форума полудя, всичките емотиконки са с котки, новините са с котки и снимки на фб приятелите ми...damn

^Недей с тази на Лорис. Хмм,коя да си вземеш.. Знаеш ли,един балсам може да ти свърпи работа,защото попринцип не са най-худратиращите продукти. Ако ще е от масовите един Орзен би ти свършил работа. А на мен ми направи впечатление,че май този еластайзер много бързо свършва,защото (май) честичко си купуваш нов. Или косата ти е дълга?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ^Недей с тази на Лорис. Хмм,коя да си вземеш.. Знаеш ли,един балсам може да ти свърпи работа,защото попринцип не са най-худратиращите продукти. Ако ще е от масовите един Орзен би ти свършил работа. А на мен ми направи впечатление,че май този еластайзер много бързо свършва,защото (май) честичко си купуваш нов. Или косата ти е дълга?
    Де да ми беше дълга косата Аз имам опаковката от 125 мл., колкото и да е хубав 100 и няколко лева не мога да откъсна, за голямата опаковка. Иначе не мисля, че свършва бързо, за разлика от другите ми маски еластайзера веднага се усеща по косъма и знам кога да спра да слагам. Лошото е, че има 5 или 6 парабена и ако забравям да не си слагам в корените после имам едно гадно чувство За балсама не знам дали ще свърши работа, защото с домашния се стои 2 или 3 часа и ме е страх да не се разтече.

Banned Мега фен
    момичета много съм доволна от ампулите ми за косопад.. 3 ампули и се оправих !

Я ме светни на коя марка ампулите използва,защото вече забравих?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    свиква се .. а ти от кога си правиш маски за коса ? че см виждала твои снимки и косата ти е много хубава
    От месец и половина може би. Аз по принцип имам много здрава и неувреждаема коса. Но след година боядисване и редовно изправяне нацъфтя и реших, че ще я поддържам с маски.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Я ме светни на коя марка ампулите използва,защото вече забравих?
    HERGEN

Не съм я чувала тази марка.. От фризиорския салон или магазинче за козметика?

Banned Мега фен
    Не съм я чувала тази марка.. От фризиорския салон или магазинче за козметика?
    фризиорския салон

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    HERGEN
    Има я и в магазините на Кристиан ъф Рома.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    тази не е малко над него... отпред е до кръста ---> отнела се е дължина ---- > ако е отзад ще е по дълга и като добавим че е накъдрена т.е. + още дължина и смятай до къде идва
    Говоря само за такава дължина,не по-дълга.Да приемем че на снимката е с права коса,а не с начупена,дължината на предните пластове е перфектната за мен.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днеска не ми беше до маски и само се минах с шампоана ми на Афоджи и маска на Швацкопф. Сега си подсмърчам в стаята

anonymous708973
    Guest
    В корените косата ми е мазна... или аз си въобразявам, че е така.
    В краищата е сухичка и цъфти.

Трябва ли да си правя маска само на краищата :д

Все се каня да си правя маски, ама като ми е такава странна косата, не знам какво да сложа.

Един път бях пробвала масло от гроздови семена в корените.. уж против омазняване. Явно прекалих, защото след 2 измивания с шампоан тя явно беше мазна. Колко се слага и как да го измеря?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-26-2012 на 12:23

Banned Мега фен
    ^ маска с хума + оцет в корените,а по дължината някакво масло + мед ако искаш

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Така, за еластайзера си взех нещата. Смятам да си направя п - голяма опаковка вместо една доза, но май няма да е много умно за продукт, който не съм ползвала преди. Сега се чудя коя маска да сложа. А и има тривитаминол може би за още един път. след него почвам стимуланта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си