- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Чакай ,де, КИА-та лицензиран ли е?
Какво те накара да смениш унитата и специалността?
Какво е красиво за теб?
За какво мечтаеш?
Кешиф ли се на Лили Иванова?
maDamn
Колкото е лицензиран толкова, пак вадят диплома така че няма никъв проблем.
Смених ги поради няколко неща, не исках да ставам инжинер, в София изобщо не ми харесва за живеене, а и в университета много трябва да се учи и не можах да запиша втора година защото имах 5 изпита...
Красиво за мене е нещо красиво, нема как да го опиша майна.
За мечтите споделих какви са ми вижданията.
Лили Иванова има няколко песни които ми харесват и от време на време си ги пускам, ама до толкова я харесвам. Мисля че трябва да прекратява кариера вече, стига и толкова.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Във ВИАС ме мъчеше изключително много математиката, то тва ми останаха изпитите за взимане де, иначе тука в колежа още не съм учил математики и не знам какви ще са, така че не мога да кажа. Иначе тея неща дето сега ги уча са много по интересни от ВИАС, а може би е затова че съм учил 5 години такива неща в Строителния и са ми омръзнали, но определено Пловдив си е Пловдив.
Каква перспектива виждаш в твоята специалност?
С желание ли учиш?
При родителите си ли живееш?
И въпросът на Чачо, който и аз щях да задам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Chacho
Не искам да управлявам милиони хора, просто знам какво е да имаш 10 човека под твое ръководство и колко труд и нерви трябва да положиш, а за такава голяма цифра просто не ми се мисли. Явно е имал някакъв много добър подход и много много нерви, за това искам бих искал да почерпя такава информация от него.
Последно редактирано от tuzaro : 11-25-2012 на 18:12
bloodyF
Още си падам по такива неща, ама гледам да са по рядко и не чак толкова бурни защото не ми се отразяват добре психически и физически.
Чувствам се доста по улегнал, поне колкото е възможно за 21 годишен де, ама и сега имам и повече задължения и няма как да не съм отговорен към тях. Нямам сериозна връзка от 1 година някъде, ама то със студентския живот в София е малък шанса да имаш сериозна връзка, особено аз.
След 10 години се виждам със семейство и дай боже с дете.
Естествено че искам да имам деца, не вярвам да има човек който не иска.
Последно редактирано от tuzaro : 11-25-2012 на 18:12
Още не съм навлезнал в специалността и не виждам каква е перспективата, общо взето аз го уча за да имам диплома която евентуално може да ми потрябва. В днешно време работата е по особена, може да имаш 2 висши и да си продавач в нон-стоп или да нямаш нито едно но да си такъв човек, че да може да си докарваш прилични доходи от различни неща.
Никога не съм учил с желание, и сега не го правя. Учил съм винаги колкото да мога да изкарам някаква прилична оценка и никога не съм бил бележкар.
Една година в София живях сам и ми беше голяма мъка майна, прибираш се и не чуваш никъв шум, никой не ти говори все едно си в затвор... Сега си живея с наще и не мисля да се изнасям, докато не си намеря приятелка с която да живея. Да живееш сам е голяма глупост ако не ти се налага.
Кога последно се изненада от себе си?
А на какво последно се разсмя?
Какво мислиш за тоя стол?
![]()
Преди 2 часа като ми излезнаха резултатите от мачовете и се оказа, че и двата фиша съм ги улучил ;д Сериозно сега, изненадах се преди 20 дена когато видях последното момиче с което имах сериозни отношения със нейния приятел и нищо в мене не трепна.
Миналата вечер тамън излизах и даваха биг брадър, тогава се смях ама не помня на какво точно....
Стола беше много интересна тема преди години, поне за мен де. Тогава бяха и по различни времена, а и съм бил по малък може би и затова ми е било толкова интересно. Наистина преди години имаше много култови форумни лица които няма да забравя, а и спам темите в раздела бяха велики!
Кое е нещото, което би те отблъснало в една жена, независимо колко добре изглежда иначе?
Имаш ли някакви фантазии? Какви?
Имал ли си определена фантазия, която да си изпълнил?
Вярваш ли в любовта като цяло?
Какво предпочиташ - приятели с привилегии или сериозно обвързване? От какво зависи избора ти?
Би ли искал да спиш с мулатка например?
Какво е нещото, което най-много те привлича в противоположния пол?
После още ;д ..
Имам няколко фантизии ама са 18+, някак не е културно да ги споделя тука ;д
Имам, случи ми се в София с една колежка ама и тя е 18+ майна, все пак трябва на някво ниво да се държим тука.
Като цяло любов има и на много хора им се случва да я изживеят. Някои я разбират по един начин, други по съвсем различен, но е ясно че има такова нещо като любов.
Тва като приятели с привилегии аз не го разбирам много добре. Ако примерно дадено момиче ти е истинска приятелка, аз няма да изявявам желание да имам нещо с нея, поради факта че с нея мога да си споделям неща които с други момичета не мога. Ако си легнем двамата и се повтори 5-6 пъти то вече отива към друга категория, защото щом си спим с нея и може всичко да си споделяме то сме един вид като гаджета, поне според мен. За това като имаш нужда от нещо, излизаш навън и ако ти идва от вътре намираш си нещо за една нощ и да знаеш че на другата сутрин сте си непознати, така е най-добре. Така че според мен няма отговор на тоя въпрос, или си с сериозно гадже или си търсиш постоянно нещо ново.
То от мулатка до мулатка има доста нюанси на черното майна, харесвам жени с тен ама не и такива които в тъмното не може да ги видиш къде са, така че като я видя ще разбера дали ще има нещо мое в нея.
Освен циците което е ясно, най много гледам очите, веждите и краката. Има едни момичета с особена извивка на краката, някой им се виждат криви ама на мене много ми харесват.
Свършиха ли въпросите майна, явно съм много скучен, стар човек...
Някакъв важен житейски урок,който си научил ? Несподелена любов имал ли си (ако да разкажи)?
кой мислиш да кажеш да е след теб ?![]()
http://ask.fm/iwwkaa
оо-о-оооо майнаа!
Коя зодия си!?
Представях си те като някакъв тежкар, а разправяш, че си срамежлив, говориш за гаЖета, любов, авв, какъв е истинския тузаро?! Можеш ли да кажеш, че си като оня от 'сексът и градът'? :3 А харесват ли ти жени като Кари?
Колко гаджета си имал?
С колко си спал?
А колко си обичал?
Колко дълга е най-дългата ти връзка?
За какво си лъгал?
Какво мислиш за изневярата?
А какво мислиш за срамежливите момичета?
Какви места обичаш да посещаваш?
Какъв искаш да станеш като пораснеш?!
Внимаваш ли като отваряш газирана напитка?
Любимото ти грижовно мече?!
Какво мислиш за мен?! ^^
Има ли форонци, с които си се виждал на живо?
Кой искаш да видиш?
А има ли такива, които те дразнят?
Абе ти женкар ли си?!
А сериозник ли си?
Ако си имаш гадже, флиртуваш ли с други?!
МолиМ те, майна, цитирай ме и отговори в цитата като болдваш отговорите си с ctrl + b <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Зодия риби съм.
Еми не съм много лек майна, 76 килограма. Не се старая да изглеждам тежкар, но много момичета като се опознаем повече и ми казват че в началото са имали такова мнение за мене, не знам как се получава просто... И за гажета и любов говоря защото и двете неща съм ги изпитвал и мисля, че имам някъв опит който може да помогне на някои хора. Истинския тузаро е супер пич майна и който го познава знае, че винаги може да се разчита на него. Ония в секса и града не съм го гледал, ника ми е от друго място, от една книга. Кари не ми харесва особено, като външност имам предвид не съм следил сериала да знам какъв и е героят.
Не съм имал много гаджета може би около 10-12 тва е някъде числото.
Не си водя тефтер с колко съм спал, така по спомени може би 35-40.
За сега съм обичал 3 момичета, дано не остане тая бройка постоянна ;д
Най дългата е около 3 месеца мошна любов.
Лъгал съм за доста неща, оценки, отсъствия и след това вече станаха по-сериозни от които можеше да има големи последствия, но все така ставаше, че всичко свършваше нормално.
По принцип не е хубаво нещо изневярата, аз като съм имал сериозна връзка и като обичам някой не ми е необходимо да изневеря и не съм го правил никога. Но има различни ситуации в които изневярата може да се приеме.
Срамежливите момичета са си срамежливи, няма нищо лошо. Освен тва срамежливите са по подходящи за сериозна връзка защото е по-малка вероятността да ти изневерят
Обичам да посещавам места различни от моловете. В Пловдив май има 2 доколкото знам в единия съм ходил само веднъж за да ям, а в другия ходя само на първия етаж щото има Карфур и си купувам кафе, тва не са мойте места. На други места обичам да ходя. Много обичам на Бачковския манастир, много е красиво и може да се разходиш и след това да седнеш да похапнеш, айляк майна.
Не знам какъв искам да стана, може би добър баща.
Никога не внимавам и няколко пъти съм се поливал стабилно.
Тва за мечето не го разбирам майна, все пак не съм чак толкова умен уточнявай се.
Щом не си спомням да съм те хранил, значи си добро дете. По снимки които си спомням си хубава, а и си модератор което е още един плюс ;д
Виждал съм се с някои, същите си бяха каквито и у форона.
Има много момиченца които нема да ги върна ако искат да ме видят ;д
Едно време имаше такива които много ме дразнеха ама като гледам май са спрели да пиша. Аз откакто има нов фейс форона и аз влизам рядко и не съм запознат с новите звезди за да ме подразни някой.
Женкар съм когато си нямам приятелка.
Сериозник съм с гаже.
Случвало се е да флиртувам ама нищо повече.
Майна болдването го правех на ръка като пишех букви и скоби.... научи ме на нещо ново ;д