- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност,проблем !
Здравейте,пак съм аз ! Вероятно ви писна от моите теми,но имам отново проблем и отново се допитвам до вас ! Скоро видях гаджето ми и сестра му да си казват чао, след което няма да се видят 2 седмици.Те се целунаха по двете бузи и накрая по устата - не с език ами обикновено ! Е да,може да е нещо малко,но нещо в мен стана,изревнувах ужасно много,прирева ми се,почувствах се гадно и колкото мислех, че някой неща ги прави само с мен, ето, че едното се изключи.Не мога да го приема . Трудно ми е. Някой от вас ще кажат да не се вкарвам във филми,но разберете, че ми е странно и чувството е много гадно.Все едно той целува по същия начин и сестра си и ми стана и аз не знам какво.Ох моля ви помогнете.Дори и да не е съвет напишете нещо,че се побърквам.![]()
Последно редактирано от *shadow* : 11-26-2012 на 11:25
То, твоето не е просто ревност, ами направо чувство за притежание! Никой не може да припарва до твоето гадже, щото той е само твой и само с теб трябва да прави някои неща?!
Айде, ако е доведена сестра бих те разбрала малко повече
Спри да мислиш тея простотии - още малко и ще го ревнуваш от майка му, защото първа го е видяла гол!
Ай не се ли уморихте да тролите с простотии?
Тва и 9-годишно не може да го измисли дае...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^LadyDi, може и да е тролене, но познавам едно момиче, което пък ревнуваше гаджето си от леля му и от братовчедка му(той нямаше сестра, а момичето тогава беше на 16 или 17), така че предполагам има и такива хора
Кое не можеш да приемеш бе момиче?
Уау... аз предлагам да ги следиш. Има огромен шанс приятеля ти да води двойствен живот. И не се шегувам.
P.S - Провери му пощата, скайпа, фейсбук, ако има, и телефона.
Последно редактирано от Momicheto:) : 11-26-2012 на 12:03
Значи имаш сериозно ментално заболяване и мястото ти не е точно в този форум.
Злобата си я запази за себе си !
шшш, концентрирай се върху проблема си, не върху мен
аз има върху кого да си изливам злобата, ти дори и това не си заслужила![]()
Притеснително е, момичето си има основания за притеснение, защото връзката между брат и сестра е... много силна
ПП. всъщност това са глупости, хах
^ наистина се държиш с момичето гадно![]()
по темата : ами не си ли виждала дори близки приятелки да се целунат по устните леко ? същото е... не се притеснявай... изобщо не си вкарвай такива филми