.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Да го направя ли ?

Здравейте,
    Живея в малък град и се запознах с едно момче по интернет .. пишем си и продължаваме да си от около половин година, но още не сме се виждали защото и двамата сме мн несериозни .. мен лично много ми харесва, начин на мислене .. просто ме привлича.. аз съм почти на 17, а той е на 19 .. аз съм девствена още и когато му признах това той ми намекна че ако искам може да го направим .. попринцип съм човек с принципи и не знам.. попринцип искам моя първи път да е с момче което харесвам и обичам .. вашето мнение ?

Мега фен
    Град
    <3
    Don't.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Сама си решавай. Няма как да ти кажем дали да спиш с някой непознат или не...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

така е но ме интересува какво ще направите в моята ситуация

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Самият факт че питаш във тиин дфорум, означава, че не го искаш на 100% и не си сигурна това ли е човека, така че по добре недей, ни ти си решаваш. Само гледай да не съжаляваш за решението си.

Ти си решаваш,аз лично не бих го направила

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от veri31 Виж мнението
    така е но ме интересува какво ще направите в моята ситуация
    Питаш дали бих се доверила на някой толкова лесно?

...всъщност бих, но твоя човек едва ли ще е толкова очарователен, а ти едва ли ще имаш шесто чувство. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Аз не бих го направила без да сме се срещали и без да сме общували на живо известно време...а и ти си девствена.Права си да искаш да го направиш за пръв път с някой,който обичаш ,но също така според мен са важни доверието и сигурността,които ти в случая не мисля,че ги чувстваш.В крайна сметка,избора си е твой.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Е... пишете си с някакъв непознат, ти си девствена и питаш да го направиш ли?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Don't.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Значи искаш първия ти път да е с човек, който обичаш, а питаш дали да спиш с човек, който не познаваш и дори не си виждала на живо?

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Единственото което не бих направила е да пускам такава тема...
    Девствеността е нещо лично, ти сама решаваш, кога и с кой да го направиш...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    попринцип съм човек с принципи и не знам..
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Wait wait вадя кристалната топка
    Иии Умм ъммм аммм иииимммм, дъ топката хас спокън, дъ оне дас симпли гоинг то хав секс уит ю
    ем ай клиар?

нещо ми е много лигаво
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

ДА, направи го!!!..... Бе хора замислете се малко, как мой да тръгнеш да се **** с някъв с който си се запознала по интернет и на сичкото отгоре не се познавате????

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    той ми намекна че ако искам може да го направим ..
    Ох майко...
    Не го прави с такъв селяндур. А твоите принципи ще да са някакви много странни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ми като ти се ебе, еби се ;д Ние к'во да направим по тоя въпрос ? Твойта си е сливата, прави с нея к'вото решиш. Имаш си и глава на раменете.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ох майко...
    Не го прави с такъв селяндур. А твоите принципи ще да са някакви много странни.
    ей това.

Голям фен Аватара на besso
    Как смяташ да живееш занапред - ще оставяш всяко решение на мнението на другите или ще живееш за себе си? Отговори си първо на този въпрос и след това прави каквото смяташ за редно.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Don't.
    Кирилица!!!

Абе вие малоумни ли сте какви сте ? На 17 си , и питаш "аджиба" хората , "ДА ГО НАПРАВЯ ЛИ " ? Това си е твоята девственост бе мойто момиче , как може да искаш други хора да решав вместо теб.. (facepalm)
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Така го изкарвате тоя първи път, че вече цял живот ше съжалява и да не прави тая огромна грешка... пълни глупости.

А авторката не мога да я разбера.. искаш ние на теб да ти кажем ти какво да правиш? Собствено мнение за такива неща нямаш ли си? Мислиш ли, че мнението на някой непознат чукундур от форума, дето му е все тая дали ще живееш или умреш утре е по-важно от твоето и това на хората около теб? Да цепна ли буркана или да не го цепна? Тъпи въпроси задаваш, на които не трябва да очакваш адекватен отговор.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от SweetZombie Виж мнението
    ДА, направи го!!!..... Бе хора замислете се малко, как мой да тръгнеш да се **** с някъв с който си се запознала по интернет и на сичкото отгоре не се познавате????
    Ако всички се замислят педофилите дет дебнат в нета на сухо ще останат.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не искам да те обиждам,но не си представям какво би направила ако се запознаеш с някой и ти допада,щом се чудиш дали да спиш с човек,който познаваш само виртуално и от снимки И ТИ ДОПАДА.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Май съм единствения, който ще го каже - НАПРАВИ ГО!
    Schhh! Hear the silence...

амм, при положение , че не съм го виждала преди , няма да го направя
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си