- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли ?
Здравейте,
Живея в малък град и се запознах с едно момче по интернет .. пишем си и продължаваме да си от около половин година, но още не сме се виждали защото и двамата сме мн несериозни .. мен лично много ми харесва, начин на мислене .. просто ме привлича.. аз съм почти на 17, а той е на 19 .. аз съм девствена още и когато му признах това той ми намекна че ако искам може да го направим .. попринцип съм човек с принципи и не знам.. попринцип искам моя първи път да е с момче което харесвам и обичам .. вашето мнение ?
Don't.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сама си решавай. Няма как да ти кажем дали да спиш с някой непознат или не...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
така е но ме интересува какво ще направите в моята ситуация
Самият факт че питаш във тиин дфорум, означава, че не го искаш на 100% и не си сигурна това ли е човека, така че по добре недей, ни ти си решаваш. Само гледай да не съжаляваш за решението си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз не бих го направила без да сме се срещали и без да сме общували на живо известно време...а и ти си девствена.Права си да искаш да го направиш за пръв път с някой,който обичаш ,но също така според мен са важни доверието и сигурността,които ти в случая не мисля,че ги чувстваш.В крайна сметка,избора си е твой.
Значи искаш първия ти път да е с човек, който обичаш, а питаш дали да спиш с човек, който не познаваш и дори не си виждала на живо?
Единственото което не бих направила е да пускам такава тема...
Девствеността е нещо лично, ти сама решаваш, кога и с кой да го направиш...
Wait wait вадя кристалната топка
Иии Умм ъммм аммм иииимммм, дъ топката хас спокън, дъ оне дас симпли гоинг то хав секс уит ю
ем ай клиар?
нещо ми е много лигаво
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ДА, направи го!!!..... Бе хора замислете се малко, как мой да тръгнеш да се **** с някъв с който си се запознала по интернет и на сичкото отгоре не се познавате????
Ми като ти се ебе, еби се ;д Ние к'во да направим по тоя въпрос ? Твойта си е сливата, прави с нея к'вото решиш. Имаш си и глава на раменете.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Как смяташ да живееш занапред - ще оставяш всяко решение на мнението на другите или ще живееш за себе си? Отговори си първо на този въпрос и след това прави каквото смяташ за редно.
Абе вие малоумни ли сте какви сте ? На 17 си , и питаш "аджиба" хората , "ДА ГО НАПРАВЯ ЛИ " ? Това си е твоята девственост бе мойто момиче , как може да искаш други хора да решав вместо теб.. (facepalm)
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Така го изкарвате тоя първи път, че вече цял живот ше съжалява и да не прави тая огромна грешка... пълни глупости.
А авторката не мога да я разбера.. искаш ние на теб да ти кажем ти какво да правиш? Собствено мнение за такива неща нямаш ли си? Мислиш ли, че мнението на някой непознат чукундур от форума, дето му е все тая дали ще живееш или умреш утре е по-важно от твоето и това на хората около теб? Да цепна ли буркана или да не го цепна? Тъпи въпроси задаваш, на които не трябва да очакваш адекватен отговор.
Temet Nosce
벨야카
Май съм единствения, който ще го каже - НАПРАВИ ГО!
Schhh! Hear the silence...
амм, при положение , че не съм го виждала преди , няма да го направя![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...