.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Хелпп!!

Exclamation Хелпп!!

Може би темата е тъпа,но ми е интересно.Има ли шанс да се забременее ако примерно момичето е облечено,а момчето не е и си лежат и се целуват?

Цитирай Първоначално написано от TheLor4ety Виж мнението
    Може би темата е тъпа,но ми е интересно.Има ли шанс да се забременее ако примерно момичето е облечено,а момчето не е и си лежат и се целуват?
    пффффф да бременна си аьххаьхахьхахьахьх аааа иии вече дазнаеш може да забременнееш от въздоха .....

От целувки ако се забременяваше, бая деца щяха да ни се съберат на всички.
    @smotan абе човек ти едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Ама ти сериозно ли?!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Няма абсолютно никакъв шанс. За да се забременее трябва да има осъществен полов контакт, готова яйцеклетка и попадане на сперматозоиди вътре.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Може би темата е тъпа
    Направо си е тъпа.. няма може би

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Направо си е тъпа.. няма може би
    А може би не само темата е тъпа.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да. бременна си с малки тролченца, близнаци

Неуспешен трол.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ОМГ, Убивате ме бе хора!!!!!! Ся земи и питай дали може да се забременее ако глътнеш сперма и хептен ще се отчаям....... (facepalm)

Това е като онази снимка "ГЛЪНАХ МАЛКО СПЕРМА , БРЕМЕННА ЛИ СЪМ " направо си умрях от смях , всеки ден изкачат все по - тъпи иНдивиди
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от SweetZombie Виж мнението
    ОМГ, Убивате ме бе хора!!!!!! Ся земи и питай дали може да се забременее ако глътнеш сперма и хептен ще се отчаям....... (facepalm)
    Една американка осъди филмова компания, защото е забременяла от 3D филм. Била сигурна, че не е спала с никого докато мъжа й бил в Ирак, така че нямало от къде другаде да е бебето. (било мулатче)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Стига бе момиче, сериозна ли си ? Що не вземеш малко да почетеш и тогава да задаваш въпроси, в сайта има толкова много литература на тази тема...колко по - лесно отколкото да ти се присмиват.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Няма абсолютно никакъв шанс. За да се забременее трябва да има осъществен полов контакт, готова яйцеклетка и попадане на сперматозоиди вътре.
    Поклон за хора като теб, които се сдържат и дори и на тъпите въпроси отговарят нормално (bow) Аз не мога.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не знам каква е тази мания за тролове. Никой ли не се замисля, че съвсем спокойно авторката на темата може да е едно 10-годишно хлапе, което е чуло някакъв разговор или е гледало някой филм...
    Най-малкото се замислете що за гледка е това голо момиче в леглото и момчето прилежно огащено с жилетка и чорапи. Стига!

Не знам на колко години си, може и да ти е раничко да се запознаваш с подробности, но забременяването не става по този начин. Трябва да има осъществен полов акт, семенна течност и още няколко неща, които не съм сигурна, че си достатъчно пораснала, за да разбереш. Така че, не в ситуацията която си описала няма абсолютно никакъв шанс. Дори и момчето да беше голо до момичето и да си се целуват, пак няма как да се получи.

Явно не съм се изразила правилно.Момичето лежи върху момчето.Момичето е облечено,а момчето е голо.Те просто се целуват,но са един върху друг.Има ли шанс от забременяване?

Не, няма шанс. Ако четеш внимателно, за да има бебе трябва пенисът на момчето да проникнал в момичето, трябва да има семенна течност или иначе казано момчето да свърши в момичето. Сериозно, на колко си?

Няма значение.Просто ме интересуваше,дали примерно през панталона не може да премине семенна течност..

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Явно не съм се изразила правилно.Момичето лежи върху момчето.Момичето е облечено,а момчето е голо.Те просто се целуват,но са един върху друг.Има ли шанс от забременяване?
    Ама ти Сериозно ли? Още първия път те разбрахме и ти отговорихме.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Ами по принцип има значение, защото ако си на 15-16 години и с тези познания, това е притеснително. В случай, че си по-малка, за което искрено се надявам, това е пак притеснително, но по-малко. Дори и панталона да се намокри, няма как да премине сменна течност. Прочети малко по въпроса.

Никъде на намирам материали точно по този въпрос..Идея имаш ли къде да търся

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

ТИ СЕРИОЗНО ЛИ СИ ТОЛКОВА ПРОСТА ?!?!?!?!?!?!
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Никъде на намирам материали точно по този въпрос..Идея имаш ли къде да търся
    Конкретно дали може да се забременее през панталона, едва ли ще намериш, но за самото забременяване има предостатъчно информация в интернет. Когато разбереш как става, ще си наясно и как НЕ може да стане. И един съвет, недей да правиш секс докато си толкова необразована по този въпрос. Можеш да си навлечеш много бели за които ще съжаляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си