.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Кафяво течение

Здравейте,съфорумници.На 17 години съм и от 2-3 дни имам някакво кафяво течение и не знам на какво се дължи.В повечето случаи е признак на бременност,но при мен няма как да е,защото пия противозачатъчни,ако е важно - от 2 години,а и не съм правила секс близо месец,нито пък имам някакви симптоми.Ако някой е бил в тази ситуация,моля да ми разясни нещата.. Търсих в гугъл,но повечето теми са за преди и след цикъл,за бременност,а на мен ми се получава с една дума по никое време.. Свърши ми преди около 10 дни,а докато ми дойде има 20-тина дни.Варианта за бременноста се изключва,както казах,тогава на какво се дължи това?

Отиди на лекар. Дори и някой да ти даде съвет от какво може да бъде не се знае дали ще е прав. (Може да е от самите противозачатъчни.)

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    (Може да е от самите противозачатъчни.
    Да. И все пак иди на гинеколог.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

ами значи акото ти е утишло в вагината LOLIO TROLIO U MAD BRO

Banned
    Може от Хероина да е...незнам не съм сигурен отиди на лекар най добре

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    На мен ми се е получавало от противозачатъчните... Майка ми е казвала, че и тя от тях от време на време "прицапва" по никое време ..
    При мен беше първия месец като ги пиех.. после вече нямаше.. но аз ги пих само няколко месеца, за кратко

Консултирай се с лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

audipower, благодаря за съвета,но не съм на хероин,хаха

Иначе не знам,както казах пия противозачатъчните от 2 години и до сега не съм имала такива проблеми и The_real_one
    прав/а си,не се знае дали тук ще ми кажат правилното,но все пак искам да опитам,някой който е имал този проблем може би ще помогне

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като гледам от доста дълго време ги пиеш тея противозачатъчни, така че не е зле да споделиш за проблема си с този, които ти ги е предписал.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    А защо не правиш пауза на противозачатъчните? Препоръчително е да се правят почивки, а и казваш,че не си правила секс близо месец, няма да е проблем.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не е хубаво, че 2 години подред си пила противозачатъчни и това може да ти докара проблеми. Кафявото течение е признак, че нещо не е наред. Причини може да има много, включително някоя кистичка например. Няма как да знаем в твоя случай какво е, затова срещата с гинеколог е абсолютно задължителна и моят съвет е да не го отлагаш.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    audipower, благодаря за съвета,но не съм на хероин,хаха

Иначе не знам,както казах пия противозачатъчните от 2 години и до сега не съм имала такива проблеми и The_real_one
    прав/а си,не се знае дали тук ще ми кажат правилното,но все пак искам да опитам,някой който е имал този проблем може би ще помогне
    Надявам се да не съм прозвучал злобно. Просто исках да ти кажа, че със здравето шега не бива и че тук никой не е лекар. Иначе те противозачатъчните доста кофти последици могат да имат. Една бивша имаше проблем със зъбите заради тях.

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Не е хубаво, че 2 години подред си пила противозачатъчни и това може да ти докара проблеми. Кафявото течение е признак, че нещо не е наред. Причини може да има много, включително някоя кистичка например. Няма как да знаем в твоя случай какво е, затова срещата с гинеколог е абсолютно задължителна и моят съвет е да не го отлагаш.
    Аз не ги пия по собствено желание,точно заради това ги пия,имам поликистозни яйчници.Няма как да правя паузи,ако искам да се изчистя от тези кисти,ако зависи от мен ще правя,дори няма да ги пия,но е наложително и ми е казано,че поне 4-5 години трябва да се пият,освен ако през това време не искам да имам бебе,тогава трябва да отида,да ме прегледат дали всичко е наред и съответно да ми кажат дали съм готова да ги спра и да забременея.

Супер фен Аватара на cyclops
    Дори при поликистозните яйчници се прави пауза...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Аз не ги пия по собствено желание,точно заради това ги пия,имам поликистозни яйчници.Няма как да правя паузи,ако искам да се изчистя от тези кисти,ако зависи от мен ще правя,дори няма да ги пия,но е наложително и ми е казано,че поне 4-5 години трябва да се пият,освен ако през това време не искам да имам бебе,тогава трябва да отида,да ме прегледат дали всичко е наред и съответно да ми кажат дали съм готова да ги спра и да забременея.
    Поликистозата е нелечима. При положение че не планираш бременност, спокойно може да си караш с не чак толкова тежка артилерия като медикаменти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ти си като в оная приказка за Златка златното момиче дето там чакаше в гората при гадната, но справедлива вещица, реката да си сменя цветовете бла бла....мисълта ми беше като ти дойде златното течение да ме викнеш да си наточа ;д
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Momchence Виж мнението
    ти си като в оная приказка за Златка златното момиче дето там чакаше в гората при гадната, но справедлива вещица, реката да си сменя цветовете бла бла....мисълта ми беше като ти дойде златното течение да ме викнеш да си наточа ;д
    Ами не,не виждам нищо общо,нито пък нещо по темата

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Поликистозата е нелечима. При положение че не планираш бременност, спокойно може да си караш с не чак толкова тежка артилерия като медикаменти.
    Мм не съм особено съгласна,че е чак нелечима.Вярно,че с една дума тези кисти се появявят "когато си поискат",т.е от самосебеси,но за тези 2 години имам значително подобрение и всеки път като ходя на гинеколог,сама виждам на видеозона,че стават все по-малко и по-малко.Що се отнася до почивките имам час при гинеколога другият месец,ще говоря с него по въпроса.Иначе аз бременност си планирам,но чак след 3-4 годинки

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    няма значение защо се пият хапчетата - поне на година трябва да се прави пауза месец... при 2 години без прекъсване не може да не очакваш подобни събития....достатъчно хора и извън пубертета около мене ги пият, няма читав лекар, който при такова лечение не трябва да прави преглед на поне 6 месеца и да препоръчва пауза след макс година...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на chushkopek
    90% съм сигурен, че е от хапчетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си