- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кафяво течение
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мм не съм особено съгласна,че е чак нелечима.Вярно,че с една дума тези кисти се появявят "когато си поискат",т.е от самосебеси,но за тези 2 години имам значително подобрение и всеки път като ходя на гинеколог,сама виждам на видеозона,че стават все по-малко и по-малко.Що се отнася до почивките имам час при гинеколога другият месец,ще говоря с него по въпроса.Иначе аз бременност си планирам,но чак след 3-4 годинки![]()
няма значение защо се пият хапчетата - поне на година трябва да се прави пауза месец... при 2 години без прекъсване не може да не очакваш подобни събития....достатъчно хора и извън пубертета около мене ги пият, няма читав лекар, който при такова лечение не трябва да прави преглед на поне 6 месеца и да препоръчва пауза след макс година...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....