.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Аз не ги пия по собствено желание,точно заради това ги пия,имам поликистозни яйчници.Няма как да правя паузи,ако искам да се изчистя от тези кисти,ако зависи от мен ще правя,дори няма да ги пия,но е наложително и ми е казано,че поне 4-5 години трябва да се пият,освен ако през това време не искам да имам бебе,тогава трябва да отида,да ме прегледат дали всичко е наред и съответно да ми кажат дали съм готова да ги спра и да забременея.
    Поликистозата е нелечима. При положение че не планираш бременност, спокойно може да си караш с не чак толкова тежка артилерия като медикаменти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Поликистозата е нелечима. При положение че не планираш бременност, спокойно може да си караш с не чак толкова тежка артилерия като медикаменти.
    Мм не съм особено съгласна,че е чак нелечима.Вярно,че с една дума тези кисти се появявят "когато си поискат",т.е от самосебеси,но за тези 2 години имам значително подобрение и всеки път като ходя на гинеколог,сама виждам на видеозона,че стават все по-малко и по-малко.Що се отнася до почивките имам час при гинеколога другият месец,ще говоря с него по въпроса.Иначе аз бременност си планирам,но чак след 3-4 годинки

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    няма значение защо се пият хапчетата - поне на година трябва да се прави пауза месец... при 2 години без прекъсване не може да не очакваш подобни събития....достатъчно хора и извън пубертета около мене ги пият, няма читав лекар, който при такова лечение не трябва да прави преглед на поне 6 месеца и да препоръчва пауза след макс година...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си