.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от kiro94 Виж мнението
    Здравейте хора,
    Искам да ви кажа развитието на тази тема и след това може да се затвори.Не се разделих с моето момиче.Т.е разделихме се ,но усетих болка.Плача от 3 дена на сам.Казвах си ,че го правя за нея и ,че и на мен това ми е нужно,но осъзнах ,че същност...това от което наистина имам и няма смисъл да се занимавам с други работи е ,че я обичам и че искам да съм до нея във всеки един момент.Убеден съм ,че никое друго момиче няма толкова много да ме обича,да ме иска и да прави толкова много неща за мен.Та ние цяло лято бяхме заедно на морето,невероятни моменти,след това като го направихме заедно и аз и бях първия също много специален момент.Не не мога.САМОЗАЛЪГВАХ СЕ!Аз съм един глупак.Но все пак успешно отново сме заедно и реших да почна да градя основите отново.Трудно ще е .Но има ли лесни неща в любовта? .Аз съм човек ,който ще докажа ,че е различен от останалите И ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ЗА ЕДНО МОМИЧЕ САМО ТО ДА Е ЩАСТЛИВО!!!!!! .Аз съм човек на делата.Благодаря все пак на всички мнения.Мисля ,че това да се съберем беше най-доборото ,което можехме да направим.АДСКИ благодарен съм й ,че ми даде този шанс и всичко трябва да се нареди.Със сълзи на лицето приключвам тази тема и искам да кажа ,че такава адска болка в живота си никога не съм изпитвал и не го пожелавам на никой.Довиждане на всички и дай боже след години ,като пиша тук да ви разказвам как съм отново с това момиче ,което исках да зарежа преди години .Защото ще се гордея с това!!!!

Казах ли ти !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Браво , дойде ти акъла в главата навреме.

И все пак си й казал веднъж, че искаш да се разделите, сега ще е на тръни заради това.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Браво , дойде ти акъла в главата навреме.

И все пак си й казал веднъж, че искаш да се разделите, сега ще е на тръни заради това.
    Тук е момента да се докажа пред нея .С времето ,ако не го забрави ,то поне няма да и прави впечатление ,защото тепърва ще имаме хубави моменти .

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от kiro94 Виж мнението
    Аз съм един глупак.
    Вярно
    И Браво,успех занапред ...
    и без повече номера от сорта "Аз съм кифла и не знам какво искам".Мисли с правилната глава.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си