Здравейте хора,
Искам да ви кажа развитието на тази тема и след това може да се затвори.Не се разделих с моето момиче.Т.е разделихме се ,но усетих болка.Плача от 3 дена на сам.Казвах си ,че го правя за нея и ,че и на мен това ми е нужно,но осъзнах ,че същност...това от което наистина имам и няма смисъл да се занимавам с други работи е ,че я обичам и че искам да съм до нея във всеки един момент.Убеден съм ,че никое друго момиче няма толкова много да ме обича,да ме иска и да прави толкова много неща за мен.Та ние цяло лято бяхме заедно на морето,невероятни моменти,след това като го направихме заедно и аз и бях първия също много специален момент.Не не мога.САМОЗАЛЪГВАХ СЕ!Аз съм един глупак.Но все пак успешно отново сме заедно и реших да почна да градя основите отново.Трудно ще е .Но има ли лесни неща в любовта?

.Аз съм човек ,който ще докажа ,че е различен от останалите И ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ЗА ЕДНО МОМИЧЕ САМО ТО ДА Е ЩАСТЛИВО!!!!!!

.Аз съм човек на делата.Благодаря все пак на всички мнения.Мисля ,че това да се съберем беше най-доборото ,което можехме да направим.АДСКИ благодарен съм й ,че ми даде този шанс и всичко трябва да се нареди.Със сълзи на лицето приключвам тази тема и искам да кажа ,че такава адска болка в живота си никога не съм изпитвал и не го пожелавам на никой.Довиждане на всички и дай боже след години ,като пиша тук да ви разказвам как съм отново с това момиче ,което исках да зарежа преди години

.Защото ще се гордея с това!!!!