.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: БДСМ

БДСМ

Падате ли си по БДСМ?Какво ще прави ли и какво искате да правите.Въобще кажете всичко което мислите за БДСМ

Повече от фен
    Счупена работа! Пълни измишлиотини(според мен - no offense).

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    ^ изобщо знаеш ли за кво става въпрос?!
    Да

Много малко хора които са БДСМ познавам , затова според мен няма такова нещо като БДСМ ..

Ако се вържа на някоя която е БДСМ най-вероятно ще я зарежа не си падам по хард..
    Последно редактирано от TrollWare : 10-22-2012 на 13:13

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не ми харесва не си падам по това.

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    ^ изобщо знаеш ли за кво става въпрос?!
    Ти единадесет годишния какво правиш тука? Марш в детската градина!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В нормални граници - да. Връзване, белезници, драскане, игри на изнасилване и тн. Не бих се захванала с щипки по зърната, бой с камшици и прочие осакатяващи неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мда, в някакви леки форми.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на chushkopek
    Такова животно като нежен секс не ми е хич кеф да правя, направо скучно мога да го нарека. Не съм навит на няколко неща: скат, пис, всичко което оставя трайни увреждания или белези, това някой да има въже/колан/Х около врата и някой да бъде със запушена уста. Какво против камшици бе Сиси? Не говорим за някъ'в зверски бой, ами да стане розовичко. Голям мерак ми е да си намеря нагайка....и това ще се случи скоро време.

П.С От лични впечатления голям % от жените открито или не, си падат малко или много по БДСМ.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    В нормални граници - да. Връзване, белезници, драскане, игри на изнасилване и тн. Не бих се захванала с щипки по зърната, бой с камшици и прочие осакатяващи неща.
    same.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Общо взето и аз така.

Извинявай, първия път прочетох, че става въпрос за дрискане, се счупих от смях, щото си има и такъв фетиш по принцип.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    В границите на нормалното ...

Голям фен
    Бе понякога и към ненормалното;зависи от нагласата и от възбудата,но определено си обичам да ме кара яко хард.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Връзване, пляскане, дърпане на коса и т.н. малко по-грубички неща да. Истинска болка не ми допада.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Същото.

Ps:Днес четох някаква статия в Космополитън "Как да възбудим партньора си" или нещо такова и единият съвет беше "Вземи вилица от кухнята и го боцкай с нея." :Д

Повече от фен Аватара на greenblood
    За тези който не знаят какво значи БДСМ.

БДСМ – секс без задръжки

БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това изпитание?

БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това изпитание?
    БДСМ – секс без задръжки
    Абревиатурата БДСМ идва от англ. - BDSM – BD (Bondage & Discipline – Робство и Дисциплина), DS (Domination & Submission – Господство и Подчинение), SM (Sadism & Masochism – Садизъм и Мазохизъм). Терминът е познат от 90-те години на миналия век и се свързва с цяла субкултура.

Навярно вече в съзнанието ви е изникнала сцена от филм на ужасите, включваща болка, писъци, жертва на побой и изнасилване. Всъщност БДСМ сексът се основава преди всичко на безопасност, доброволност и разумност (SSC – Safe, Sane, Consensual).

БДСМ е БДСМ – секс без задръжкинетрадиционна форма на сексуални отношения, включваща връзване, закопчаване с белезници, употреба на камшик, ролеви игри, при които единият от партньорите е властващият господар, а другият е подчинен. Като се замислите, поне веднъж ви се е случвало да участвате в секс игрички с партньора си, да правите секс с вързани очи, да преминете от целувки в по-грубо хапане, да говорите мръсни думи на половинката си, нали? Да? Е значи току-що потвърдихте теорията, че повечето хора са практикували някаква форма на БДСМ.

БДСМ възниква отново като резултат от стремежа на хората към достигането на нови висини в сексуалния си живот. За някои това е начинът да изпитат по-силна възбуда и разтърсващ оргазъм. Що се отнася до фетишите, някои от най-разпространените са неразделна част от БДСМ секса – високите токчета, кожените дрехи, еротичното бельо, секс играчките. А основното в тази субкултура е взаимното доверие и взаимното съгласие.

Някои хора просто се възбуждат от мисълта за безпомощност, желаят да бъдат напляскани, оковани, командвани. Това, което изглежда болезнено за вас, на други доставя неописуемо сексуално удоволствие.

http://intimno.rozali.com/sex-taini/p18327.html

Супер е че ви харесва.На мен ми харесва да съм роб.Жената да прави каквото иска с мен.

Мега фен Аватара на Rabalka
    И на мен ми допада грубото чукане.Снощи ми върза ръцете отзад и ме правеше каквото си иска и направо откачих от кеф

За да не пускам нова тема ще пиша тук.Момчета обичате ли да лижете женски крачета или обувки.Момичета също да пишат.

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от rob90 Виж мнението
    Падате ли си по БДСМ?Какво ще прави ли и какво искате да правите.Въобще кажете всичко което мислите за БДСМ
    Обичам да ме таковат по-хард определено и някак си много ме възбужда като ме подчинява.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    И на мен ми допада грубото чукане.Снощи ми върза ръцете отзад и ме правеше каквото си иска и направо откачих от кеф
    А ма я млъкни ма , фантазио

Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    Обичам да ме таковат по-хард определено и някак си много ме възбужда като ме подчинява.
    "таковат" ... мдам така говорехме като бяхме 5-ти клас ...

Ако говорим само за белезници , драскане , хапане - СТАВА ! Без останалите извращения !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    А ма я млъкни ма , фантазио

"таковат" ... мдам така говорехме като бяхме 5-ти клас ...
    Oф за бога защо се се заяждаш с хората, не съм видяла и един хубав коментар от теб....... (facepalm)

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    " Таковат" заради цензурата

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от SweetZombie Виж мнението
    Oф за бога защо се се заяждаш с хората, не съм видяла и един хубав коментар от теб....... (facepalm)
    Objection ! Изтъкан съм от добри намерения и чувства, но просто някой хора си го просят

Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    " Таковат" заради цензурата
    А значи можеш в по-горната тема да говориш ,че правиш "от гъза в устата" , но трябва да кажеш "таковат" , за да не те помислят за вулгарна и да ти лепнат етикет ... мдам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си