- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не спира да иска секс ?!
Приятелката ми постоянни иска да правим секс , как да и кажа че не искам ..
Последно редактирано от tribZ : 11-28-2012 на 20:17
По същия начин, но на живо.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
ти или си гей или трол по ми се вярва да си трол гей ма както и да е.И като ти гледам снимката май си само гей![]()
Ти си педал ве брат как няма да искаш да любиш тва е супер удоволствие и просто как да ти го обясня толкова си тъп че нямам думи да ти упиша аре чао келеш ....!!!!!!!! (facepalm)
Big Jo го каза вече..![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
ей педал що си смени снимката ве гей смотан кажи номера на гаджето си ше я скасам казвам ти такав секс няма да е виждала после 1 месец няма да може да си седне на гъза![]()
Като не я искаш ти , тука има достатъчно загорели кандидати , think about that !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Може да е нимфоманка.Уцелил си кьоравото,а се оплакваш.Виж колко пичове ти завиждат![]()
Вие сте изумителни!
Приятелката ти, най-вероятно просто е в такава възраст. След време когато станеш мъж и заживееш с някого, ще се молиш тя да иска секс, защото при жените идва един период, в който нито има нужда, нито се сещат за това. Говори с момичето приятелски и нормално. Кажи й, че те привлича, че ти е хубаво с нея, че обичаш да правите секс, но имаш нужда от почивка. Просто и сподели, би трябвало да те разбере, освен ако не сте на по 15.
Абе вие пък сте толко жалки, не може постоянно да се прави секс, това не е връзка, трябва да има говорене, излизане, едно друго. Не само да се лашкат и който откъдето, ми като е мензисна пак ли те клати? Ама говорите наизуст и се надъхвате вече, смешки
и аз искам такава дет се да иска секс, не се оплаквай
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Боже, на какви глупости се начетох. Истината е една - нормално е да не ти се прави секс по 3+ пъти на ден, и то всеки ден. Ако случая на автора е такъв - определено става дума за нимфомания. А и в крайна сметка, както жените могат да не са в настроение за секс, какво толкова странно и гейско има в това, и на мъж 1 път да не му се прави секс ? Ама като пораснете, ще разберете за к'во говоря. Щото така като гледам, всичките коментари от сорта на "ааааа ти си гей", са от 15-17 годишни.
П.С. - Fenkaaaaaa, уникално зле !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сега, което си е така, така си е (демек съгласен съм). Никой не го отрича т'ва нещо. Макар че поне ние не лъжем, че ни болят глави и прочие, когато не ни се прави секс.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Бе гей бил .. баси колко сте забили ..
В интерес на истината след като един ден сме го правили 1000 пъти с моя и после е като дроб... на следващия ден като се сети как пак ще е като премазан от валяк и как няма да го оставя на мира.. И на него не му се прави много много... Всеки харесва удоволствието.. ама някой път като не му е до това или е изморен или му е някво умряло, убито, мързеливо такова .. ми не му се прави...
Същото като при нас ... и на нас ни се прави секс, колкото и да го крият някои .. но някой път просто не ни е до това
ти пък искай в гъза постоянно... а и като иска и го дай ,какъв е проблема ?!
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim