.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Unhappy Не спира да иска секс ?!

Приятелката ми постоянни иска да правим секс , как да и кажа че не искам ..
    Последно редактирано от tribZ : 11-28-2012 на 20:17

Голям фен Аватара на stambelan
    По същия начин, но на живо.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

ти или си гей или трол по ми се вярва да си трол гей ма както и да е.И като ти гледам снимката май си само гей

Ти си педал ве брат как няма да искаш да любиш тва е супер удоволствие и просто как да ти го обясня толкова си тъп че нямам думи да ти упиша аре чао келеш ....!!!!!!!! (facepalm)

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Big Jo го каза вече..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

ей педал що си смени снимката ве гей смотан кажи номера на гаджето си ше я скасам казвам ти такав секс няма да е виждала после 1 месец няма да може да си седне на гъза

Като не я искаш ти , тука има достатъчно загорели кандидати , think about that !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Голямо шоу, един фейк/трол спори с друг такъв.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Когато една жена не получава това,което иска,започва да го търси от друг. Ако искаш да се стигне до там,продължавай в същия дух,ако обичаш това момиче,нямаше да процедираш така.

Може да е нимфоманка.Уцелил си кьоравото,а се оплакваш.Виж колко пичове ти завиждат

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Вие сте изумителни!

Приятелката ти, най-вероятно просто е в такава възраст. След време когато станеш мъж и заживееш с някого, ще се молиш тя да иска секс, защото при жените идва един период, в който нито има нужда, нито се сещат за това. Говори с момичето приятелски и нормално. Кажи й, че те привлича, че ти е хубаво с нея, че обичаш да правите секс, но имаш нужда от почивка. Просто и сподели, би трябвало да те разбере, освен ако не сте на по 15.

Цитирай Първоначално написано от tribZ Виж мнението
    Приятелката ми постоянни иска да правим секс , как да и кажа че не искам ..
    Вземи децата и се изнесете.

Абе вие пък сте толко жалки, не може постоянно да се прави секс, това не е връзка, трябва да има говорене, излизане, едно друго. Не само да се лашкат и който откъдето, ми като е мензисна пак ли те клати? Ама говорите наизуст и се надъхвате вече, смешки

Мега фен
    и аз искам такава дет се да иска секс, не се оплаквай
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Просто и сподели, би трябвало да те разбере, освен ако не сте на по 15.
    Абе... зависи от дефиницията на "постоянно". Щото ако постоянно е 3 пъти на ден или 2 последователни... мен са ме рязали и хич не е приятно.
    Хубу, че ся аз съм в истинската роля на момиче

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Боже, на какви глупости се начетох. Истината е една - нормално е да не ти се прави секс по 3+ пъти на ден, и то всеки ден. Ако случая на автора е такъв - определено става дума за нимфомания. А и в крайна сметка, както жените могат да не са в настроение за секс, какво толкова странно и гейско има в това, и на мъж 1 път да не му се прави секс ? Ама като пораснете, ще разберете за к'во говоря. Щото така като гледам, всичките коментари от сорта на "ааааа ти си гей", са от 15-17 годишни.

П.С. - Fenkaaaaaa, уникално зле !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    и на мъж 1 път да не му се прави секс ?

П.С. - Fenkaaaaaa, уникално зле !
    Няма лошо. Стига да не е всеки ден/през ден/системно. Защото тогава става точно това, което е написала fenkaaaa.
    Важи и за двата пола. Ключов фактор при една връзка (за мен, разбира се) е сексуалният апетит да е на едно ниво.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Сега, което си е така, така си е (демек съгласен съм). Никой не го отрича т'ва нещо. Макар че поне ние не лъжем, че ни болят глави и прочие, когато не ни се прави секс.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Сега, което си е така, така си е (демек съгласен съм). Никой не го отрича т'ва нещо. Макар че поне ние не лъжем, че ни болят глави и прочие, когато не ни се прави секс.
    Пич ти също си гей (pokerface)

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе... зависи от дефиницията на "постоянно". Щото ако постоянно е 3 пъти на ден или 2 последователни... мен са ме рязали и хич не е приятно.
    Хубу, че ся аз съм в истинската роля на момиче
    Да разбирам ли, че ти намираш секса 3 пъти на ден за нещо нормално?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Да разбирам ли, че ти намираш секса 3 пъти на ден за нещо нормално?
    Когато е физически възможно - да.
    Нормално е за мен, не натрапвам предпочитанията си на никого другиго.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бе гей бил .. баси колко сте забили ..
    В интерес на истината след като един ден сме го правили 1000 пъти с моя и после е като дроб... на следващия ден като се сети как пак ще е като премазан от валяк и как няма да го оставя на мира.. И на него не му се прави много много... Всеки харесва удоволствието.. ама някой път като не му е до това или е изморен или му е някво умряло, убито, мързеливо такова .. ми не му се прави...

Същото като при нас ... и на нас ни се прави секс, колкото и да го крият някои .. но някой път просто не ни е до това

Повече от фен Аватара на Scarface_
    ти пък искай в гъза постоянно ... а и като иска и го дай ,какъв е проблема ?!
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    ти пък искай в гъза постоянно ... а и като иска и го дай ,какъв е проблема ?!
    Недей че за едното е*ане и в ушите ще му даде ! Нимфоманията е страшно нещо! (chuckle)
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Когато една жена не получава това,което иска,започва да го търси от друг. Ако искаш да се стигне до там,продължавай в същия дух,ако обичаш това момиче,нямаше да процедираш така.
    +1
    Или я ч*каш ти, или я ч*ка някой друг. Избора е твой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си