- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
А аз ще попитам за боя за косаПреди време се боядисах и получих някакъв инцидентен цвят, който не знам какъв е, но ми хареса. Сега се опитвам да го повторя, но си нямам на идея с каква боя, междувременно корените ми вече почнаха доста да си личат. Цвета се променя адски много от светлината, понякога е тъмно кафяв, понякога е рус, случа червенее, но нормалното му състояние е такова. Понеже си нямам на идея как е цвета се ровех в каталози на бои и избрах някои цветове, които според мен си приличат: http://zlatnaribka.com/777-sredno-ru...l#.UEZ-tNbN9K0 , http://zlatnaribka.com/boq-majirel-8...-120-1780.html , http://www.perfectmousse.bg/produkti/668-leshnik/ ,но ако имат по - добро предложение казвайте
![]()
Защо не се консултираш с фризьор, той ще ти даде най-добър съвет, според мен? Като съм разглеждала цветове при моите фризьорки са ми казвали да не гледам кутиите на боите, а каталозите с кичурчетата, защото цветът на картинка не е същия, в каталога е по-реален. Аз имам записан час при фризьор днес, ще ми боядисват корените и се надявам да ги убедя да ми подстрижат и връхчетата, дори и малко повече...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^this
Общо взето мога да разчитам само на картинки, защото тук не знам за фризьори, които да работят с кюн, милкшейк, макадамия, даже и от обикновените не се намират каталози. Отделно не знам варненски фризьори, камо ли такива, които боядисват хубаво. И не знам...то е ясно, че сама ще се боядисам, но ми е адски големия проблем да ги различавам всичките нюанси и ме е страх да не стане някой гаф и реших да питам![]()
Купих си Стимуланта на Икаров и се надявам да подейства добре на косата ми, а като свърши ще си взема тривимитанол. Иначе имам въпрос- Чакам косата ми да порасне още малко и ще си боядисвам 3-4 пръста от крайчетата (първо ще ги изруся и после ще са розови или лилави) и да питам дали от маските ще ми пада боята по-бързо. И ако да с какво да ги заместя, защото искам да си поддържам косата в добро състояние, но и да не се боядисвам през 1-2 седмици.
аз се намазах само със зехтин,защото не ми се занимаваше... ще стоя час и нещо и ще отмия.. дори не го задуших,но мисля, че и така има ефект.. ако не в корените, то поне по дължината
Здравейте! Реших да се включа, защото виждам че тук има доста компетентни момичета на тема коса.
В продължение на около месец имам адски косопад. Мия си косата 2 пъти седмично и в последните пъти чак се запушва сифона. В неделя си правих маска с тривитаминол, ракия, хума, кисело мляко и малко лимонов сок. Резултатът беше минус три топки коса. Използва кристали, термозащитен спрей, уж се храня здравословно, спортувам няколко пъти през седмицата, но нищо не дава резултат. Моля ви, дайте някакъв съвет. Вече се отчаях ..........
аз се чудя скоро дали и аз да не пробвам домашния еластайзер,но нещо много мазно ми се види
купуваш си ампули против косопад - желателно е професионални - една ампула е от 2 до 5лв,а има и много скъпи,но не знам финансовите ти възможности... отиваш и си купуваш 3-4 ампули като една ползваш на 2 пъти... т.е. 1 да ти стига за 1 седмица (2 измивания - по половин ампула) така го смятам ако си купиш 4 ампули за месец някъде,което според мен е достатъчно... ако не видиш ефект- медицинска козметика,но не вярвам да е чак толкова зле.. след като си сложиш на цялата коса хубаво с пръсти с масажни движения разпространявай ампулата
Благодаря за отговора! Искам да попитам само от кои марки за ампули си доволна.
На колко време е добре да се прави почивка от маските? Средата на декември заминавам извън страната до началото на януари и няма да мога да си се клепам. По мои сметки ще е 2 месеца и половина след като започнах с маските. Това добре ли е?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ако е с тривитаминол - месец маска - месец почивка,но ако е без може и на 2 месеца да направиш 1 месец почивка и на 3 ... по принцип аз като съм без тривитаминол правя маски няколко месеца докато не ми писне ( по 1 или 2 в седмица) и после почивка,домързява ме и почивка 2-3 месеца
Здравейте ! Искам да ви попитам кое да си взема за гъстота , бърз растеж на косата - стимуланта на Икаров или тривитаминол ? Моля , спешно ми е , помощ !
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Лично аз съм по-доволна от стимуланта, от тривитаминола получавам косопад.
Аз от тривитаминола съм по-доволна.Всъщност от стимуланта никакъв ефект не виждам.
А пък аз снощи си взех от фризьорката ми мъжки шампоан-активатор, който подпомага растежа на косата и сгъстяването й и този месец ще се мия с него, да видя до 28 декември колко ще ми порасне, току виж започна да си я настъпвам ха ха![]()