.
Отговор в тема
Страница 20 от 102 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2530
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    А аз ще попитам за боя за коса Преди време се боядисах и получих някакъв инцидентен цвят, който не знам какъв е, но ми хареса. Сега се опитвам да го повторя, но си нямам на идея с каква боя, междувременно корените ми вече почнаха доста да си личат. Цвета се променя адски много от светлината, понякога е тъмно кафяв, понякога е рус, случа червенее, но нормалното му състояние е такова. Понеже си нямам на идея как е цвета се ровех в каталози на бои и избрах някои цветове, които според мен си приличат: http://zlatnaribka.com/777-sredno-ru...l#.UEZ-tNbN9K0 , http://zlatnaribka.com/boq-majirel-8...-120-1780.html , http://www.perfectmousse.bg/produkti/668-leshnik/ ,но ако имат по - добро предложение казвайте

Защо не се консултираш с фризьор, той ще ти даде най-добър съвет, според мен? Като съм разглеждала цветове при моите фризьорки са ми казвали да не гледам кутиите на боите, а каталозите с кичурчетата, защото цветът на картинка не е същия, в каталога е по-реален. Аз имам записан час при фризьор днес, ще ми боядисват корените и се надявам да ги убедя да ми подстрижат и връхчетата, дори и малко повече...

Цитирай Първоначално написано от PAXY Виж мнението
    са ми казвали да не гледам кутиите на боите, а каталозите с кичурчетата, защото цветът на картинка не е същия, в каталога е по-реален
    и двете са еднакво нереални трябва да включиш и естествения си цвят в сметката + цвета си в момента ако си боядисана + типа коса, защото различните хващат различно боя ... Има си цяла наука за това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ^this
    Общо взето мога да разчитам само на картинки, защото тук не знам за фризьори, които да работят с кюн, милкшейк, макадамия, даже и от обикновените не се намират каталози. Отделно не знам варненски фризьори, камо ли такива, които боядисват хубаво. И не знам...то е ясно, че сама ще се боядисам, но ми е адски големия проблем да ги различавам всичките нюанси и ме е страх да не стане някой гаф и реших да питам

Купих си Стимуланта на Икаров и се надявам да подейства добре на косата ми, а като свърши ще си взема тривимитанол. Иначе имам въпрос- Чакам косата ми да порасне още малко и ще си боядисвам 3-4 пръста от крайчетата (първо ще ги изруся и после ще са розови или лилави) и да питам дали от маските ще ми пада боята по-бързо. И ако да с какво да ги заместя, защото искам да си поддържам косата в добро състояние, но и да не се боядисвам през 1-2 седмици.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Купих си Стимуланта на Икаров и се надявам да подейства добре на косата ми, а като свърши ще си взема тривимитанол. Иначе имам въпрос- Чакам косата ми да порасне още малко и ще си боядисвам 3-4 пръста от крайчетата (първо ще ги изруся и после ще са розови или лилави) и да питам дали от маските ще ми пада боята по-бързо. И ако да с какво да ги заместя, защото искам да си поддържам косата в добро състояние, но и да не се боядисвам през 1-2 седмици.
    ами от домашните маски пада.. другите да помогнат,защото аз не се боядисвам и не съм много наясно с поддръжката на цвета

Banned Мега фен
    аз се намазах само със зехтин,защото не ми се занимаваше... ще стоя час и нещо и ще отмия.. дори не го задуших,но мисля, че и така има ефект.. ако не в корените, то поне по дължината

Здравейте! Реших да се включа, защото виждам че тук има доста компетентни момичета на тема коса.
    В продължение на около месец имам адски косопад. Мия си косата 2 пъти седмично и в последните пъти чак се запушва сифона. В неделя си правих маска с тривитаминол, ракия, хума, кисело мляко и малко лимонов сок. Резултатът беше минус три топки коса. Използва кристали, термозащитен спрей, уж се храня здравословно, спортувам няколко пъти през седмицата, но нищо не дава резултат. Моля ви, дайте някакъв съвет. Вече се отчаях ..........

Banned Мега фен
    аз се чудя скоро дали и аз да не пробвам домашния еластайзер,но нещо много мазно ми се види

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от adriana121 Виж мнението
    Здравейте! Реших да се включа, защото виждам че тук има доста компетентни момичета на тема коса.
    В продължение на около месец имам адски косопад. Мия си косата 2 пъти седмично и в последните пъти чак се запушва сифона. В неделя си правих маска с тривитаминол, ракия, хума, кисело мляко и малко лимонов сок. Резултатът беше минус три топки коса. Използва кристали, термозащитен спрей, уж се храня здравословно, спортувам няколко пъти през седмицата, но нищо не дава резултат. Моля ви, дайте някакъв съвет. Вече се отчаях ..........
    купуваш си ампули против косопад - желателно е професионални - една ампула е от 2 до 5лв,а има и много скъпи,но не знам финансовите ти възможности... отиваш и си купуваш 3-4 ампули като една ползваш на 2 пъти... т.е. 1 да ти стига за 1 седмица (2 измивания - по половин ампула) така го смятам ако си купиш 4 ампули за месец някъде,което според мен е достатъчно... ако не видиш ефект- медицинска козметика,но не вярвам да е чак толкова зле.. след като си сложиш на цялата коса хубаво с пръсти с масажни движения разпространявай ампулата

Благодаря за отговора! Искам да попитам само от кои марки за ампули си доволна.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от adriana121 Виж мнението
    Благодаря за отговора! Искам да попитам само от кои марки за ампули си доволна.
    ами аз до сега не съм имала много тежък косопад... винаги е бил есенен ... от всички съм доволна... UNA ми харесват,а и особено много последните,които ползвах - HERGEN

На колко време е добре да се прави почивка от маските? Средата на декември заминавам извън страната до началото на януари и няма да мога да си се клепам. По мои сметки ще е 2 месеца и половина след като започнах с маските. Това добре ли е?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Колко струва?
    http://www.shopthebest.eu/product/41...a-tyaloto.html

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На колко време е добре да се прави почивка от маските? Средата на декември заминавам извън страната до началото на януари и няма да мога да си се клепам. По мои сметки ще е 2 месеца и половина след като започнах с маските. Това добре ли е?
    ако е с тривитаминол - месец маска - месец почивка,но ако е без може и на 2 месеца да направиш 1 месец почивка и на 3 ... по принцип аз като съм без тривитаминол правя маски няколко месеца докато не ми писне ( по 1 или 2 в седмица) и после почивка,домързява ме и почивка 2-3 месеца

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    доволна ли си ? за колко време ти стига ?

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Здравейте ! Искам да ви попитам кое да си взема за гъстота , бърз растеж на косата - стимуланта на Икаров или тривитаминол ? Моля , спешно ми е , помощ !

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Добър ли е?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Здравейте ! Искам да ви попитам кое да си взема за гъстота , бърз растеж на косата - стимуланта на Икаров или тривитаминол ? Моля , спешно ми е , помощ !
    Което и да си вземеш, няма да сбъркаш!

И аз да питам от кое сте по-доволни. На мен тривитаминола ми свърши и в неделя ще си слагам от стимуланта в маските.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението

Добър ли е?
    Даааа, аз много го харесвам

Лично аз съм по-доволна от стимуланта, от тривитаминола получавам косопад.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз от тривитаминола съм по-доволна.Всъщност от стимуланта никакъв ефект не виждам.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    На това ще му отмине модата толкова бързо, колкото и на всичко друго. Само ще си унищожиш косата .

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    На това ще му отмине модата.
    Мислех, че отдавна мина тая ''мода''.

А пък аз снощи си взех от фризьорката ми мъжки шампоан-активатор, който подпомага растежа на косата и сгъстяването й и този месец ще се мия с него, да видя до 28 декември колко ще ми порасне, току виж започна да си я настъпвам ха ха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си