.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Малко по темата...

Здравейте.Вие какво бихте направили ако харесвате едно момче,но всички около вас говорят лошо за него?Нещата стоят така...Харесвам едно момче,но постоянно чувам момичетата и даже малко момчетата да го обиждат и да казват лоши неща по негов адрес.Той е далече от перфектен.Недорасъл е,несъобразителен,глупав(д не кажа тъп).Постоянно играе на някаква игра или слуша музика или се опитва да подражава на "главатаря на класа",който пък е най-големия идиот съществувал някога....както и да е.Но въпреки всичко което е,когато го видя усмихнат всичко спира.Каквито и проблеми да имам или да не съм в добро настроение в момента-всичко ми минава.Моите "приятелки" в училище не са съвсем как да кажа...има една която е използвачка и подмазвачка и отгоре на всичкото е тъпа като галош.Мисли си че може всичко и че всички трябва да й се кланят,но я търпя защото ме разсмива и събира групата.Както и да е.Имам само една единствена приятелка,но тя е далече и все като се срещнем не ни достига време и така.Не знам какво да правя.Ако някой има идеи ще се радвам да ги чуя.
    Последно редактирано от teenproblem_user : 11-29-2012 на 08:40

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Хората много неща говорят.. Познаваш ли го изобщо?
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от teenproblem_user Виж мнението
    Той е далече от перфектен.Недорасъл е,несъобразителен,глупав(д не кажа тъп).Постоянно играе на някаква игра или слуша музика или се опитва да подражава на "главатаря на класа",който пък е най-големия идиот съществувал някога....както и да е..
    Ебати подбора имаш...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

ддз обикновено хората когато харесват някого изтъкват положителните му черти, а не отрицателните... Иначе трябва сама да с градиш мнение за нещата, а не да приемаш мнението на масата, но така като гледам вече си го приела, така че не мисля, че ще стане нещо между вас.

Мега фен
    Град
    <3
    [QUOTE=teenproblem_user;10509192]Здравейте.Вие какво бихте направили ако харесвате едно момче,но всички около вас говорят лошо за него?

'иЧ ми не е какво говорят, аз си имам глава и сама мога да преценя.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    На хората устите не можеш да ги затвориш..
    Ти си преценяваш, той може да е най-лошият в очите на другите, а в твоите е момчето което харесваш..

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    'иЧ ми не е какво говорят, аз си имам глава и сама мога да преценя.

евала+1

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Щом ти го харесваш какво ти пука? Питаш дали да си хванеш някое момче, което харесваш или да не го хващаш, защото другите не го харесват?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Изобщо не трябва да ти пука.Ако слушах хората,щяш да изпусна 2 прекрасни връзки и момичета които са ми дали много.А хората могат да си заврат мнението там където слънцето не огрява!Има и нещо друго,понякога човек е повече от повърхността която показва.Е само понякога

винаги проверявам сама слуховете и т.н.
    нерядко хората се оказват прави, но не винаги е така : )

по-добре да си чупиш главата, отколкото да се питаш: "трябваше ли да вярвам на одумките".

преценявай винаги сама. проучи нещата.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си