Падате ли си по БДСМ?Какво ще прави ли и какво искате да правите.Въобще кажете всичко което мислите за БДСМ
Счупена работа! Пълни измишлиотини(според мен - no offense).
В нормални граници - да. Връзване, белезници, драскане, игри на изнасилване и тн. Не бих се захванала с щипки по зърната, бой с камшици и прочие осакатяващи неща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мда, в някакви леки форми.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Такова животно като нежен секс не ми е хич кеф да правя, направо скучно мога да го нарека. Не съм навит на няколко неща: скат, пис, всичко което оставя трайни увреждания или белези, това някой да има въже/колан/Х около врата и някой да бъде със запушена уста. Какво против камшици бе Сиси? Не говорим за някъ'в зверски бой, ами да стане розовичко. Голям мерак ми е да си намеря нагайка....и това ще се случи скоро време.
П.С От лични впечатления голям % от жените открито или не, си падат малко или много по БДСМ.
Бе понякога и към ненормалното;зависи от нагласата и от възбудата,но определено си обичам да ме кара яко хард.
Връзване, пляскане, дърпане на коса и т.н. малко по-грубички неща да. Истинска болка не ми допада.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За тези който не знаят какво значи БДСМ.
БДСМ – секс без задръжки
БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това изпитание?
БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това изпитание?
БДСМ – секс без задръжки
Абревиатурата БДСМ идва от англ. - BDSM – BD (Bondage & Discipline – Робство и Дисциплина), DS (Domination & Submission – Господство и Подчинение), SM (Sadism & Masochism – Садизъм и Мазохизъм). Терминът е познат от 90-те години на миналия век и се свързва с цяла субкултура.
Навярно вече в съзнанието ви е изникнала сцена от филм на ужасите, включваща болка, писъци, жертва на побой и изнасилване. Всъщност БДСМ сексът се основава преди всичко на безопасност, доброволност и разумност (SSC – Safe, Sane, Consensual).
БДСМ е БДСМ – секс без задръжкинетрадиционна форма на сексуални отношения, включваща връзване, закопчаване с белезници, употреба на камшик, ролеви игри, при които единият от партньорите е властващият господар, а другият е подчинен. Като се замислите, поне веднъж ви се е случвало да участвате в секс игрички с партньора си, да правите секс с вързани очи, да преминете от целувки в по-грубо хапане, да говорите мръсни думи на половинката си, нали? Да? Е значи току-що потвърдихте теорията, че повечето хора са практикували някаква форма на БДСМ.
БДСМ възниква отново като резултат от стремежа на хората към достигането на нови висини в сексуалния си живот. За някои това е начинът да изпитат по-силна възбуда и разтърсващ оргазъм. Що се отнася до фетишите, някои от най-разпространените са неразделна част от БДСМ секса – високите токчета, кожените дрехи, еротичното бельо, секс играчките. А основното в тази субкултура е взаимното доверие и взаимното съгласие.
Някои хора просто се възбуждат от мисълта за безпомощност, желаят да бъдат напляскани, оковани, командвани. Това, което изглежда болезнено за вас, на други доставя неописуемо сексуално удоволствие.
http://intimno.rozali.com/sex-taini/p18327.html
Супер е че ви харесва.На мен ми харесва да съм роб.Жената да прави каквото иска с мен.
И на мен ми допада грубото чукане.Снощи ми върза ръцете отзад и ме правеше каквото си иска и направо откачих от кеф![]()
За да не пускам нова тема ще пиша тук.Момчета обичате ли да лижете женски крачета или обувки.Момичета също да пишат.
Ако говорим само за белезници , драскане , хапане - СТАВА ! Без останалите извращения !![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Objection ! Изтъкан съм от добри намерения и чувства, но просто някой хора си го просят
А значи можеш в по-горната тема да говориш ,че правиш "от гъза в устата" , но трябва да кажеш "таковат" , за да не те помислят за вулгарна и да ти лепнат етикет ... мдам