.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    не ти е останало "теб", за да го даряваш на някого...
    Една година живях по този начин. Държах се с другите момчета/мъже като с боклуци, просто защото не са него
    ALetterFromTheSky, да напиша ли ОЩЕ веднъж, че не се мъча да лепя счупеното и съм го преодоляла и не правя никакви стъпки и крачки към него, че да го разбереш?

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Защо това да е грях?
    защото не се държахме перфектно един с друг, ядосвали сме един друг, лазили сме си по нервите, държали сме се тъпо .. един вид беше борба кой да е "отгоре" и кой да се прави повече, че уж не му пука.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    защото не се държахме перфектно един с друг, ядосвали сме един друг, лазили сме си по нервите, държали сме се тъпо .. един вид беше борба кой да е "отгоре" и кой да се прави повече, че уж не му пука.

Ами случват се и такива неща във връзките, хубавото е когато се обичате достатъчно, че да се справяте с тези детински постъпки. А относно "перфектното държание" - това надали го има някъде.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не мисля, че си го преодоляла. Истинската любов не се забравя НИКОГА. Винаги ще има късче от сърцето ти, в което ще има местенце за въпросния човек.

Момичета, писах му! току-що му писах. последните дни постоянно изскачаше от миналото някое момче, с което съм излизала преди години, трима ми пратиха приятелства във фейсбук с "помниш ли ме?" , един ми се обади да се видим и когато вчера се почука на вратата и когато отворих там стоеше точно този, с когото скъсах , за да тръгна с въпросния господин ..... Тогава реших, че трябва да му пиша, пък каквото ще да става.
    ето това му написах:

Мислех си някои неща напоследък, може би не сега е времето да бъдат казани. За момента бих ти пожелала да бъдещ щастлив с приятелката си, а ако някой ден си сам и искаш да чуеш какво имам да ти кажа, винаги има начин да се свържеш с мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    бих опитала да се видя и да разговарям с него, ако бях на твое място
    имах такава приятелка, те бяха като женени, грижеха се непрекъснато един за друг, но много се караха и се разделиха; тя не му се обади повече, въпреки че трябваше и искаше самата тя, ама просто не се осмели
    и до ден днешен не е продължила напред, все в същия застой си е, а е много красива и много момчета й се лепят постоянно, но просто обичта й към него не е намаляла никак откакто са се разделили;
    иначе такава красива история, всичко звучи перфектно, защо се разделихте?

edit:сега ти прочетох последния пост. Браво! Едно голямо браво! Уважавам момичета с достойнство, умни момичета, които имат себеуважение и уважение към бившите си. Това , което си му написала е похвално, т.к. много момичета действат, без да мислят. Все пак момичето, с което е той в момента, има чувства и ще е доста грубо да действаш направо и да му кажеш всичко 'право куме в очи'. Без да мислиш за последствията.
    Мисля, че ако той прецени ще те потърси сам. Отсега нататък може да оставиш нещата в ръцете на съдбата и да чакаш. А каквото трябва да се случи-ще се случи рано или късно.
    Късмет ти пожелавам!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ох благодаря. Не знам дали е правилно, но ако не го направя постоянно ще си казвам какво ли щеше да стане. Иначе ... имало е по-късно и по-подходящи уж от него, които не са имали неговите недостатъци .. но никога не съм чувствала някой друг както чувствах него Ако е писано - ще стане, ако не - здраве, ще продължа напред. Поне да знам , не да си мисля винаги дали имам вариант да бъда с него. Или да съм с него - или да го отпиша веднъж завинаги!

Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-01-2012 на 12:45
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми