- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да действа? Да сме заедно ?
Здравейте ,имам малък проблем с едно момче. Наскоро си харесах един пич , по голям е от мен с 2 години ,като цяло веднага ''клюкарките'' ми казаха ,че и той имал чувства към мен. Запознахме се ,вече сме на усмивки в коридора ,но до там ;хх за което адски много се дразня. Днеска се видяхме заговорихме се нещо ала-бала и това беше. Една седмица вече чакам да видя - ще направи ли нещо ,няма ли .. но не ;х Говорих с една негова приятелка ( както и моя близка ) каза ми ,че ме харесвал ,но съм била малка ( не мога да го разбера имаме почти 2 год. разлика няма и толкова - а съм му малка ? ) сега ми е кофти ! Чудя се какво да правя ,защото не искам да го зарязвам..някак си като си помисля за него и ми става хубаво
Смятах да говоря с него ,но той през междучасията се разкарва с 26483592 момчета ;х а в фейсбук почти не влиза.Чудя се как да направя така ,че да сме заедно ;ss. Помагайте с каквото можете,моля. Благодаря предварително и се извинявам ако е имало грешки (:
Издърпай го настрани и говори с него. Покани го да излезете примерно.
И спря да се върти за миг земята..
Намери номера му , обади му се и го покани да излезете ! =) Успех !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Просто му признай,че го харесваш.
Другият вариянт е да се въртиш и сучеш около него.
Да го заговориш...и така...
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Според мен е добре да го опознаеш малко повече. Разбери интересите му или нещо друго. Предизвикай у него интерес.
ми ако ти си на 12, а той на 14, малка си му, да.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Да ти кажа само, че да изпиташ любов към някой не зависи от годините ти. Може да си на 10 и пак да имаш по силни чувства към някой от този на 20.може малко да преувеличих, но мисля че разбирате че точно пък 2 години изобщо не са причината да не харесваш някой.
Беее казал на тая казал на оная..на тебе казал ли ти е? Не ти е? Оф просто излизайте, пишете си, закачайте се. Бъди "парт ъф дъ къмпани". Като това го няма..не очаквай напредък.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Еми може момчето да не иска, никой ли не се сети за това? Казал е, че за него е малка - значи е обмислил варианта да са заедно и просто не го е видял. Щом се е отказал и не предприема нищо ,значи не е значело и много за него.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз също мисля ,че явно не съм значела много за него ,обаче както казах не искам да го пусна , искам да се пробвам първо ,а не после цял живот да мисля - какво е можело да стане. А относно ''да разуча интересите му'' - знам г/д какво харесва ,но не знам как да ги използвам за да разбере ,че имам интерес към него. + това всяко едно момче си пада по кифли ,които им дават да правят каквото искат с тях , но аз просто не съм такава и не искам да бъда.
Действай. В най-лошия случай ще те отреже. По-добре отколкото да се чудиш после, ами ако бях направила това-и-това...
Ох мен пък ми е много безинтересно като някой дойде и почне да ми обяснява на 2-та седмица как ме харесва. Много по-яко ми е като някой се заиграва с мен и си имаме няква супер сладката и вълнуваща игричка.
Може би не иска да се хвърля веднага в някви връзки още в началото...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
В интерес на истината има разлика между 14 и 16 години.Аз от 8 клас си спомням, че в общи линии половината хора искат на всяка цена да имат гадже, без значение дали и колко харесват въпросния човек, а другата половина на всяка цена не искат да си имат гадже, а искат да се забиват с всичко срещнато. След това всички се успокояват и някъде на 16 години откриват, че е важно да харесваш човека,с когото се занимаваш, а не какви сте точно ;д разбира се, има много изключения, но и средата влияе на мисленето. Моят съвет е първо да се поопознаете и ако се окаже, че наистина го харесваш- бъдете заедно, докато не си говорите- недей да се самонавиваш колко искаш да сте заедно.