- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще разберат ли родителите ми ... ?
14 и секс добре ве лешници![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Още не разбирам защо тая тема се обсъжда - става на въпрос за още неоформено като характер момиче и курвар, който иска да я мине веднъж-дваж и да я зареже. Да си решава сама ама аз лично не бих го направила, колкото и да го харесвам въпросния.
Хем всички ти казват да не го правиш, защото ще съжаляваш, хем си пълната контра на всяко мнение. Като толкова те сърби 14-годишната пу*ка - иди си наеби и ти пожелавам приятен живот като ку*ва....Успех, накарай родителите ти да се гордеят с теб. Строши пишката на всяко момче ,което ти каже, че иска да спи с теб, да те е*а в патката заспала, да те е*а
Е да, щом е казал, че няма да те зареже, можеш да му вярваш напълно.А вашите ще разберат 100%, понеже, така като те гледам, ти ще се напикаеш от притеснение и ще им кажеш..
Е,не....на 14 си...според мен ти е рано за секс.По мое мнение първия път трябва да си с някой,на когото имаш доверие,а не момче,което дори не е обвързано с теб...не можеш да си на 100% сигурна в намеренията му и освен това,ако има нещо към теб ,едва ли би ти поискал секс просто така,без да сте заедно...не му пускай и това е.
Оллее не мога просто не мога на 14 години за секс ми тръгнала да мисли..... Вие сериозно ли на къде отива младежта ..
оставете момичето не и промиваите мозака вики ела да си се ебем не ги слушай тия аз наистина те харесвам и това че искам да та клатушкам е признак<3
Я си седни на Д-то и недей да правиш глупости. Щом не иска да е с теб, без да првите секс- не си заслужава
3начи няма кв'o да питаш нас келешите по форумите...
Отговори си ти готова ли си да правиш секс и дали си готова да поемеш отговорност,ако (има защо) ,след това.
Ако отговорът ти е положителен действай,ако ли не,изчакай.
Но сама си реши ,не слушай никой.
3а мен ти си малко и неосъзнато детенце... но ти сама си преценяваш.
Никой не може и не трябва да взима решение вместо теб.
Само гледай после да не останеш зарязаната глупачка,дето той я е вкарал в леглото си и я е зарязал,защото вече му е безинтересна, поради факта,че (тя .т.e. ти -е/си лесна).
Никога,ама никогa,не прави грешката да ходиш по гайдата на мъжете и да тичаш по тях,защото им ставаш безинтересна и се ориентират към нова ''плячка'',защото мъжете са ловци и обичат да ловуват,а ,ако ти ги гониш и преследваш им ставаш безинтересна...
Последно редактирано от fenikss_ : 11-29-2012 на 18:34
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Абе ти може да го харесваш ама той да си е прост тъпак, който иска да се възползва от теб. Недей бъди наивна. Тоя не става.
Абе на 14 значи си седми клас нали? Няма ли да кандидатстваш тази година? я седни да поучиш малко остави тия работи за след няколко годинки. ^^
^^ това не и пречи да води полов живот,ако се чувства готова за това.
Ти можеш да учиш с да си правиш секс с гаджето нали?
Така и тя може..
Сега друг е въпросът да умее да се пази,за да не забременее и да не лепне някоя болест..
Но,ако има акъл да прави секс,значи тярбва да има и същият акъл да се предпазва ..
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Самият факт че си на 14 и че питаш непознати в интернет за помощ ми казва че искаш да го правиш и питаш дали си заслужава...еми незнам ти ми кажи.. Ще си заслужава ли да те изчукат девствена когато даже си нямате идея какво правите защото сигурно не е виждал голо момиче през живота си и после да ти каже "Аааааре чао, беше ми приятно.." Накрая сигурно ще се депресираш и ще започнеш да мислиш за самоубииства или подобни глупости..така чее момиче......осъзнай се!
Така ще направя![]()
Сега ти е времето, НАПРАВИ ГО!
Schhh! Hear the silence...