.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Tреперене

Hybrid View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от sassy123 Виж мнението
    за липсата на активност съм съгласна, но относно вегетарианството - зависи, защото онези вещества които се набавят от месото, могат да се усвоят и чрез ядките, които са много полезни.
    Ще послушам съвета ти и ще се посъветвам и с друг специалист.
    Няма как да си набавиш всичко, което ти дава месото с ядки. Не ме разбирай погрешно, нямам намерение да те убеждавам да спреш, но за тези ти години не смятам, че е най-подходящото. И все пак, ако искаш здравословен начин на живот, основно е движението.

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Няма как да си набавиш всичко, което ти дава месото с ядки. Не ме разбирай погрешно, нямам намерение да те убеждавам да спреш, но за тези ти години не смятам, че е най-подходящото. И все пак, ако искаш здравословен начин на живот, основно е движението.
    Съгласна съм. Като станеш на 25 примерно и си се развила вече- като не искаш да ядеш месо.. ми хубаво, ама от 14 да не ядеш месо.. не е ок. И с твоето неядене няма да спасиш прасенцата, зайчетата, пиленцата,рибките, говедцата и агънцата, които ние с кеф изяждаме. Най-мн да си докараш някоя болест.
    Аз понякога треперя ако се ядосам или пия много кафе.

Смени си лекарката.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си