.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ми седнете си на задниците, четете, интересувайте се от физика, от природа, от литература, от чужди езици. На бас, че като спрете да сте коне с капаци, ще си намерите хора, които мислят точно като вас и им се занимава с по-интересни неща от голф, цигари и ланци. За отрицателно време ще спрете да забелязвате разни чалгари и кифли. Това, че не виждате свястните сред стадото, не говори добре за вас. Аз съм от "гъзарската София" (явно така се приема вече тази тъй мила столица) и контактът ми с подобни хора е максимум в дочуването на някой разговор в метрото. Вие, обаче, явно прекарвате завидно време в чалгарски дискотеки, барове, кафенета от онези тъмните и задимените, и тн. Е, съжалявам ви. Идете един път в зоологическата, в природо-научния, в някой парк, в студентска библиотека. Там има млади хора, уверявам ви, и със сигурност не са пияни или пропаднали. Докато се лепите по разни разглезени същества с прекомерни егота, само такива ще виждате.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^Сиси, от чалгата и аз не мога да се спася..гърми от балкони и коли навсякъде..ужасно е
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    ^Сиси, от чалгата и аз не мога да се спася..гърми от балкони и коли навсякъде..ужасно е
    Е... От коли и балкони не ми пречи. Но в дискотека няма да оживея сигурно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Ама то както и в Бургас, тука горница хАдидас, анцуНг хАдидас, патъци хАдидас и хаус чантичка хАдидас ти дават безсмъртие и всички те мислят за батка.
    За Стамболийски да не говорим - там може да си намериш бЕло на безценица (е, то е аспирин, ама пак минава).

Общо взето - наркотици, алкохол, кафета, агресия, футбол... все кофти неща, водещи до деградация.
    Общо взето така стоят нещата в Бургас батка

Аз нося оригинален адидас от Париж.Това идиот ли ме прави?Не гледайте в чуждата паница а си гледайте вашата,кой както му харесва така ще живее

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Аз нося оригинален адидас от Париж.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Господи, вземи Адел и ни върни Рейхан!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Съгласна.

Пълна мизерия, в ЦЯЛА България.

Пък някой ще ме пита защо не се гордея,че съм българка ..

Мега фен Аватара на Chacho
    С тия лафчета "само в България.." баба ми е гонила турците.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на notlike
    България е страхотна бе. То затова и по 90 хиляди души годишно напускат страната, щото тука е готино, а пък те са сдухани. Полека-лека тази страна си заминава, за съжаление. Виновни обаче са не политиците, които са плюти от всички - виновни са самите хора, че са овце, че ги е страх да застанат зад думите и интереса си и вместо да се борят за правата си, както го правят гърците, те серат по форуми, сайтове и се надъхват във фейсбук със силни клипове и снимки. На улицата те са поредните мишоци, които ги е страх от всичко. Ако има смели хора, това са хулиганите - това поне може да им се признае. Те обаче не предлагат алтернатива, а рушат всичко. Тези, които трябва да градят, или ги е страх, или бягат. Още чакам предсказанието на Ванга за България да се сбъдне, но не знам дали ще го дочакам. И ако минат годините, а аз не виждам развитие, спокойно ще кажа за умрялата пророчица, че животът й е бил напразен, защото можа да помогне на една камара негодници, а на собствената си държава - не можа. И като се замисля отново, може би и това няма да е правилно, защото една птичка пролет не прави.. извод - чакаме чудеса.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    оргинален адидас от Париж...Кючук Париж :Д :Д :Д това от каде си го купил няма значение ...и кво като е оригинален ?! всеки нормален средностатистически българин може да си го позволи.Не те прави идиот , ама не те прави и безсмъртен...Идиот те прави начина ти на мислене,поне според мойте критерии , за друг може да си готин ... България - да това е тя и кво ?! няма да се промени . И вие сте такива... с малко повече парички и по-добър външен вид е комбинация правопропорционална на ъгъла на брадичката спрямо гърлото и ограничаване на допустимостта на хора , с които да се общува... и във форуми като тоя цари идилия и всички тук са душевно извисени и можещи и знаещи ... Нормално е масата от путки да харесват такив тип момчета ,какъвто се описва в началото на темата...ако търсиш такава с хубави цици,дупе,прическа ,грим и маникюр ,отнемащи и 70% от времето тва е начина да е намериш...
    България си е България - за едни майка , за други мащеха... кадето и да сте , както си го направите така ще е ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Голям фен Аватара на besso
    Това не е България, това е гледната точка на комплексарите, с които се събираш. Смени компанията и ще ти се отвори кръгозора

Мега фен Аватара на Chacho
    @notlike А ти можеш ли да изброиш засегнатите права на тези хора-мишки, за да знаят за какво да се борят? Можеш ли да излезеш на улицата да заговориш конкретно с имена и събития, и да кажеш какво кога е трябвало да се направи, а не е било направено? Щото на общи приказки сме се наслушали. Въобще не виждам даже на улиците как можеш да изкараш една хомогенна смес от хора, която да брани еднакви интереси, щото интересът на повечето е в ощърб на останалите граждани.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    UK
    България едно време е била велика и мирна държава, да.
    Сега обаче потъва в лайната всеки ден.
    То не са кризи, цигани, кифли, чалги, простотии, мутри, бедност, бездомни хора и животни, глад, мизерия, мръсотия, малоумни и прости хора, курви, лайна лайна лайна.
    Повръща ми се от тая държава вече, бф.
    Добре, че поне не си идвам толкова често, чее

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    България едно време е била велика и мирна държава, да.
    Сега обаче потъва в лайната всеки ден.
    То не са кризи, цигани, кифли, чалги, простотии, мутри, бедност, бездомни хора и животни, глад, мизерия, мръсотия, малоумни и прости хора, курви, лайна лайна лайна.
    Повръща ми се от тая държава вече, бф.
    Добре, че поне не си идвам толкова често, чее
    да, ама не.

България ще бъде утре такава, каквато я направим днес аз и ти. Вместо да хленчите, избройте ВИЕ какво направихте, за да подобрите нивото ни. Да, не вашето, а на всички нас.

А ти конкретно май въобще не си идвай повече мене ако питаш.

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от audipower Виж мнението
    тва е България ,брато....ланци,татуси,зоб,бъ ррзи коли на газ,руси хурви,светкане къси/дълги,майсторско шофиране по ЦариграЦко,задължително бело вечерта,шанаджийски разговори и накрая се прибираме у Обеля и си легаме надъхани!
    Така са нещата,а успех се постига с известна доза проституция,лек хомосексуализъм и умерено курварство!

Съгласни?

Ах колко вярно....
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    да, ама не.

България ще бъде утре такава, каквато я направим днес аз и ти. Вместо да хленчите, избройте ВИЕ какво направихте, за да подобрите нивото ни. Да, не вашето, а на всички нас.

А ти конкретно май въобще не си идвай повече мене ако питаш.
    Не, че искам да влизам в спор или нещо подобно, но ми е интересно ТИ направил ли си нещо за България?
    + Не мога да давам мнение за другите, но аз не хленча, аз излагам фактите.

Колкото до това каква ще бъде България утре или догодина, докато половината ни държава е пълна с шибани цигани, а другата с нещата които съм избройла по-горе, едва ли ще се оправи, не зависимо колко хора искат да помагат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    @notlike А ти можеш ли да изброиш засегнатите права на тези хора-мишки, за да знаят за какво да се борят? Можеш ли да излезеш на улицата да заговориш конкретно с имена и събития, и да кажеш какво кога е трябвало да се направи, а не е било направено? Щото на общи приказки сме се наслушали. Въобще не виждам даже на улиците как можеш да изкараш една хомогенна смес от хора, която да брани еднакви интереси, щото интересът на повечето е в ощърб на останалите граждани.
    Съгласен съм. Когато хората най-накрая се наканят да излязат навън заедно, те не знаят защо го правят. Единственото, което ги крепи, е омразата към Нещо (тук може да се поставят държавата, парламента, полицията, циганите и т.н.) и агресията. Затова най-активни са хулиганите. Идеята ми е, че е по-добре да не се излиза на протест, вместо да се правим на народ за един следобед.

bijou, може да се започне най-малко с това да си стоиш в България. Поне ще има някакъв шанс да забавим циганската доминация. Но ако ще си с такова негативно отношение, може би мястото ти наистина не е тук.

Спри тревата брато.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    София
    Това са глупости. Има толкова много стойностни хора, които въобще не забелязвате, защото ви е кеф да се втренчвате в упадъка на обществото, цъкайки с език. Хубаво е да се почувстваш повече от някого, мда.

Впрочем, ако съдите за "масата" спрямо пубери на 13-16, които ги тресат хормоните и още не знаят на кой свят са, изненада: и те порастват, и те поумняват, и често в университета няма дори да ги познаете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на draid
    Момче, средата ти не е дефиниция за Държавата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Ох, не мога

И както винаги баровете и чалгата били виновни. Кааааак не съм се сетила по-рано!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    България изобщо не е това. Това, че някаква маса хора имат такъв начин на живот, не прави всички такива. Да живяла съм в София през повечето време от живота си и наистина го има това, но има и нормални хора. Това, че ти попадаш в тази група никой не ти е виновен. Така че сорка и да ти кажа само, че мисля че и ти си такъв каквито опиваш другите или поне искаш да си такъв. Лично мнение не ти го натрапвам.

Мега фен
    Това са глупости. Има толкова много стойностни хора, които въобще не забелязвате, защото ви е кеф да се втренчвате в упадъка на обществото, цъкайки с език. Хубаво е да се почувстваш повече от някого, мда.
    'Щото ние никога не сме се възмущавали и 'щото не е баш т'ва начинът да се изградиш като личност - споделяйки мнение и проучвайки чуждото.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

Впрочем, ако съдите за "масата" спрямо пубери на 13-16, които ги тресат хормоните и още не знаят на кой свят са, изненада: и те порастват, и те поумняват, и често в университета няма дори да ги познаете.

+++
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си