.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    И аз съм съгласен с DragonLady. Какво ви бърка да го правите у вас или у тях когато има хора. Просто се заключвате в стаята и го правите, за да не ви притесняват. Сваляте щорите и готово. Или някоя вечер и просто казвате, че ще спите с другия един ден и тогава може да го правите.

И как да стане в тях тя е момиче да дойде пича и да каже "здравейте аз съм този който ще отворя дъщеря ви " ? Определено мисля че не е подходящо тя да осигори терена , а момчето може да не живее само с майка си и баща си така че едва ли и там е удобно .

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, момичето е на 16 - в тях няма да е много удачно, а за в момчето и аз го споменах по-рано, че е вариант.
    Но сега по-интересно ми е - след като за един път не могат да си намерят терен, как смятат да я карат занапред? За всяко ч*кане ли ще пускат тема?!

Цитирай Първоначално написано от assasin-m Виж мнението
    И как да стане в тях тя е момиче да дойде пича и да каже "здравейте аз съм този който ще отворя дъщеря ви " ? Определено мисля че не е подходящо тя да осигори терена , а момчето може да не живее само с майка си и баща си така че едва ли и там е удобно .
    Аз не говорех точно за момичето. За момчето няма да е лошо да я покани у тях за една вечер като толкова искат да го правят.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абе, момичето е на 16 - в тях няма да е много удачно, а за в момчето и аз го споменах по-рано, че е вариант.
    Но сега по-интересно ми е - след като за един път не могат да си намерят терен, как смятат да я карат занапред? За всяко ч*кане ли ще пускат тема?!
    Интересна идея )) ми да им съставим ли списък с възможни места ? Иначе няма начин да няма някое местенце таван,вила знам ли .

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Хората са го казали: има ли желание - има и начин. (:
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Само аз ли не разбирам какъв е проблема да го направите у тях или у вас дори и когато техните/ваще са си у вас/тях? Вие ще сте си в твоята/неговата стая, просто съобразявайте дицибелите и се заключете. А и това, че са родители, не ги прави вчерашни, или паднали от Марс, за да не се сетят, че на млади хора може да им се прииска нещо повече от целувки и прегръдки.
    абе малко е странно
    в смисъл, ако тя отиде да спи у тях и по някое време нали..да, ама в тоя случай пак нейния трябва да говори с техните и те да се съгласят, което не мисля че е много страшно, така че авторке, предложи му го като опция.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    .
    Последно редактирано от bitchwolf : 11-25-2012 на 19:16
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Говори с някоя твоя приятелка аз имам същия проблем и у нас винаги има някой както и у тях. Споделих на най-добрата ми приятелка (без намерение да я моля да ми оставя ключовете за апартамента си) и тя каза че няма никакъв проблем да ми дава ключовете 1път в седмицата и така, неудобно е но все пак като няма къде и това е вариант.

Ако има желание,има и място

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Айде нямало терен че аз със една моя бивша и може би настояща го правихме в нас а родителите ми си бяха в къщи и мога да ви кажа че си е е тръпка да ви хванат, но ако са родители на място няма нужда да се притеснявате че ще влезнат. И все пак знаят какво правите

Мега фен
    Град
    <3
    омг учудвам се, че почти всички предлагате хотели..
    как пък не ще ми е хубаво да съм девствена и гаджето ми да ми каже 'айде да те водя на хотел' ?!
    bitch please
    Едно че ще ми е ясно всичко и няма да има никаква изненада, романтичност и интимност, второ, че отивайки на хотел, все едно някакъв от улицата ме е хванал за ръката и ме е завлякъл в стая за 15лв, за да ме изчука.
    Но да предположим, че не е девствена, пак ще е тъпо да отидеш в хотел, за да правиш секс. Все едно има някакъв график кога и къде, супер невъзбуждащо е. Като цяло е антивъзбуждащо да правиш ъъ приготовления за секс.
    С първото ми гаЖе почти винаги се е случвало да правим секс докато има някой по другите стаи. Вярно, че беше и то един секс (под одеала, безшумно и късно вечер), ама пак е вариант. ;о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    точно това е гадното ... секса под одеала ,безшумно и вечно на нокти ... когато има близки в др стаи...затова най-добре хотелче за вашия случай...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    точно това е гадното ... секса под одеала ,безшумно и вечно на нокти ... когато има близки в др стаи...затова най-добре хотелче за вашия случай...
    e пък гадно, ама тя е девствена, едва ли ще пищи и ще и е по-уютно в хотелска стая.
    Като напреднат с матерЯла, тогава да му мислят..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Тея родители на работа не ходят ли?
    Все издебвам момент у нас да няма никого и се възползвам ...
    Иначе ако има кола-ооо, даа.
    И на мен хотел ми звучи долнопробно, макар че за НГ смятаме да си вземем стая, ама то е заради пиенето, другото не знам дали ще последва Та, да, тъпо е на хотел-аз бих се почувствала евтина и за едното чукане...

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ да те изчука в колата си не е ли по-евтино от това, да идете в хотел? Има хотели и хотели.. я да те заведа в 5 звезден хотел, вътре в баните с аромати, Жакузита, позлатени елементи, шампанското в кутията с лед, хавлии за по *стин кинта и с гледка към еди къде си бла бла, да видим дали ще се почувстваш 'евтино', за сметка на астрата на гаджето

и двете съм ги правил.

(да, имах астра )

Дали ще правиш секс в 5-звезден хотел или в 2-звезден - ако обичаш човека и са ви сериозни отношенията не виждам смисъл и логика да се чувстваш евтина!
    А първи път в кола - не ми звучи по-романтично(даже никак романтично), нито пък по-уютно/удобно, пък и ако е колата на някой познат/приятел - просто отвратително!

Banned Мега фен
    вашите и техните на работа не ходят ли ? хотел ? свободна къща/апартамент на някой приятел ? някоя вила близо до града ви ?

Повече от фен Аватара на Scarface_
    петя е права ... но и аз мисля ,че все някой от 2мата остава за извстно време сам...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Офф, аз откъде да знам , че ще й е за първи път-много ясно, че в кола няма да е много добре, ами да, за хотела , и позлатен да е и с Жакузита, много ще се зарадвам даже стига да не ми е първият път, както споменах . Не го приемам, за първи път (лично за мен) е най-добре у нас/ у тях .

Това , че ако обичам някого и няма да се чувствам евтина, важи и за колата, че няма да ми е гадно и тн, след като нали сме в сериозни отношения

И, Петя, споко, не съм чак толкова изпаднала да наемам колите на познати

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    омг учудвам се, че почти всички предлагате хотели..
    как пък не ще ми е хубаво да съм девствена и гаджето ми да ми каже 'айде да те водя на хотел' ?!
    bitch please
    Едно че ще ми е ясно всичко и няма да има никаква изненада, романтичност и интимност, второ, че отивайки на хотел, все едно някакъв от улицата ме е хванал за ръката и ме е завлякъл в стая за 15лв, за да ме изчука.
    Но да предположим, че не е девствена, пак ще е тъпо да отидеш в хотел, за да правиш секс. Все едно има някакъв график кога и къде, супер невъзбуждащо е. Като цяло е антивъзбуждащо да правиш ъъ приготовления за секс.
    С първото ми гаЖе почти винаги се е случвало да правим секс докато има някой по другите стаи. Вярно, че беше и то един секс (под одеала, безшумно и късно вечер), ама пак е вариант. ;о
    абе аз като ги гледам искат само да се минат и не им пука много много за мястото щом искат съвет във форум ... а и защо хотел да е зле ? момчето е на 19 - предполагам знае как да я предразположи,преди това може да го направи както той иска - свещи и т.н. ( не че ще го направят де) а и '' няма значение къде си ,а с кой си '' .. и по тая логика трябва само на спалня секс да се прави.. айде моля ви

Той ако я предразположи и е нагласил предварително свещи, глупости, атмосфера, ще е идеално-ама няма, ще я помъкне разбързан и хорни, ще плати набързо стаята, и давай от главата за краката .

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Офф, аз откъде да знам , че ще й е за първи път-много ясно, че в кола няма да е много добре,
    И, Петя, споко, не съм чак толкова изпаднала да наемам колите на познати
    Цитирай Първоначално написано от bella___ Виж мнението
    С приятеля ми сме от доста време заедно и не сме правили секс (аз съм девствена)
    А, за колата - нямах в предвид за теб, а за авторката на темата, защото от по-задни коментари някой мисля, че беше написал нещо от сорта на "гаджето ти може да вземе колата на някой негов приятел, ако няма своя"

Ok , my bad

Няма да спамя повече, достатъчно идеи има вече от другите ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Той ако я предразположи и е нагласил предварително свещи, глупости, атмосфера, ще е идеално-ама няма, ще я помъкне разбързан и хорни, ще плати набързо стаята, и давай от главата за краката .
    е и аз това казах... и все пак като гледам не им пука за мястото така че хотел не е толкова зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си