- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няма къде да правим секс ..
И аз съм съгласен с DragonLady. Какво ви бърка да го правите у вас или у тях когато има хора. Просто се заключвате в стаята и го правите, за да не ви притесняват. Сваляте щорите и готово. Или някоя вечер и просто казвате, че ще спите с другия един ден и тогава може да го правите.
И как да стане в тях тя е момиче да дойде пича и да каже "здравейте аз съм този който ще отворя дъщеря ви " ? Определено мисля че не е подходящо тя да осигори терена , а момчето може да не живее само с майка си и баща си така че едва ли и там е удобно .
Абе, момичето е на 16 - в тях няма да е много удачно, а за в момчето и аз го споменах по-рано, че е вариант.
Но сега по-интересно ми е - след като за един път не могат да си намерят терен, как смятат да я карат занапред? За всяко ч*кане ли ще пускат тема?!
Хората са го казали: има ли желание - има и начин. (:
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
.
Последно редактирано от bitchwolf : 11-25-2012 на 19:16
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Говори с някоя твоя приятелка аз имам същия проблем и у нас винаги има някой както и у тях. Споделих на най-добрата ми приятелка (без намерение да я моля да ми оставя ключовете за апартамента си) и тя каза че няма никакъв проблем да ми дава ключовете 1път в седмицата и така, неудобно е но все пак като няма къде и това е вариант.
омг учудвам се, че почти всички предлагате хотели..
как пък не ще ми е хубаво да съм девствена и гаджето ми да ми каже 'айде да те водя на хотел' ?!
bitch please
Едно че ще ми е ясно всичко и няма да има никаква изненада, романтичност и интимност, второ, че отивайки на хотел, все едно някакъв от улицата ме е хванал за ръката и ме е завлякъл в стая за 15лв, за да ме изчука.
Но да предположим, че не е девствена, пак ще е тъпо да отидеш в хотел, за да правиш секс. Все едно има някакъв график кога и къде, супер невъзбуждащо е. Като цяло е антивъзбуждащо да правиш ъъ приготовления за секс.
С първото ми гаЖе почти винаги се е случвало да правим секс докато има някой по другите стаи. Вярно, че беше и то един секс (под одеала, безшумно и късно вечер), ама пак е вариант. ;о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
точно това е гадното ... секса под одеала ,безшумно и вечно на нокти ... когато има близки в др стаи...затова най-добре хотелче за вашия случай...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тея родители на работа не ходят ли?
Все издебвам момент у нас да няма никого и се възползвам ...
Иначе ако има кола-ооо, даа.
И на мен хотел ми звучи долнопробно, макар че за НГ смятаме да си вземем стая, ама то е заради пиенето, другото не знам дали ще последваТа, да, тъпо е на хотел-аз бих се почувствала евтина и за едното чукане...
^^ да те изчука в колата си не е ли по-евтино от това, да идете в хотел? Има хотели и хотели.. я да те заведа в 5 звезден хотел, вътре в баните с аромати, Жакузита, позлатени елементи, шампанското в кутията с лед, хавлии за по *стин кинта и с гледка към еди къде си бла бла, да видим дали ще се почувстваш 'евтино', за сметка на астрата на гаджето![]()
и двете съм ги правил.
(да, имах астра)
Дали ще правиш секс в 5-звезден хотел или в 2-звезден - ако обичаш човека и са ви сериозни отношенията не виждам смисъл и логика да се чувстваш евтина!
А първи път в кола - не ми звучи по-романтично(даже никак романтично), нито пък по-уютно/удобно, пък и ако е колата на някой познат/приятел - просто отвратително!
вашите и техните на работа не ходят ли ? хотел ? свободна къща/апартамент на някой приятел ? някоя вила близо до града ви ?
петя е права ... но и аз мисля ,че все някой от 2мата остава за извстно време сам...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Офф, аз откъде да знам , че ще й е за първи път-много ясно, че в кола няма да е много добре, ами да, за хотела , и позлатен да е и с Жакузита, много ще се зарадвам даже стига да не ми е първият път, както споменах . Не го приемам, за първи път (лично за мен) е най-добре у нас/ у тях .
Това , че ако обичам някого и няма да се чувствам евтина, важи и за колата, че няма да ми е гадно и тн, след като нали сме в сериозни отношения
И, Петя, споко, не съм чак толкова изпаднала да наемам колите на познати![]()
абе аз като ги гледам искат само да се минат и не им пука много много за мястото щом искат съвет във форум ... а и защо хотел да е зле ? момчето е на 19 - предполагам знае как да я предразположи,преди това може да го направи както той иска - свещи и т.н. ( не че ще го направят де) а и '' няма значение къде си ,а с кой си '' .. и по тая логика трябва само на спалня секс да се прави.. айде моля ви
Той ако я предразположи и е нагласил предварително свещи, глупости, атмосфера, ще е идеално-ама няма, ще я помъкне разбързан и хорни, ще плати набързо стаята, и давай от главата за краката .
Ok , my bad
Няма да спамя повече, достатъчно идеи има вече от другите ;д