- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нещо, над което да работите. Малко лични примери.
А, благодаря, аз си харесвам егото.
Лесно се паля, ядосвам се на другите и се разочаровам от тях. Искам да го променя единствено и само заради собственото си благоденствие.
Искам да не се опитвам да се харесам толкова... вредно е. Не мога да формулирам точно защо, но е удар по егото ми да не ме харесват. И не в романтичен смисъл. Някакси... кво ми има, че не ме харесват :д Тъпа логика, знам.
Зодия близнаци ли си? :/
Винаги има върху какво да работя. Непрекъснато трябва да го правя. Най-вече страховете си като стълбите, кучетата и т.н. Вече се възпирам да бъда като майка орлица над останалите хора.Трудно е да спреш да се раздаваш и да се научиш да бъдеш егоист, но поне знам, че няма как да изпадна в другата крайност.
В баланса е решението.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да о.О
А ти? Защото това с майката орлица ми е болезнено познато.
Браво, че виждаш и вариант, в който да не си права.След няколко години, или пък месеци, това сигурно ще се промени. И няма лошо. Може би съм просто малка, наивна и глупава. Смешна, дори. Или пък накрая ще бъда просто от онези хора, които са видели и знаят толкова много, но нямат никого при когото да се върнат.
Аз лично смятам, че любовта от друго човешко същество не може да се получи, тоест, не е еквивалентна на любовта към литературата/историята/природата. Отделни сфери от живота са. Поне за мен![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride