.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Не че не иска,той това иска,но може да стане от другата година,при което той ще се махне оттам или в по-добрия случай,ще се махне още след няколко месеца,не знам как трябва да го напиша,за да ви прозвучи по-зряло.Смятам,че хората се сблъскват постоянно с подобни проблеми за бивши,стоящи и бъдещи любови.От това не са застраховани и най-зрелите хора,защото имам позната,която не беше ходила в бившия си приятел и впоследствие се оказа,че е женен с деца,но факт е,че не съм в тази ситуация и като цяло искам да видя мнения на обективни хора зад екрана,които не биха се притеснили да кажат какво мислят,а не да категоризират ситуацията!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от qnicka Виж мнението
    Не че не иска,той това иска,но може да стане от другата година,при което той ще се махне оттам или в по-добрия случай,ще се махне още след няколко месеца,
    Аз не казвам, че не те иска, а че предпочита да се съобрази с претенциите на бившата си.

не знам как трябва да го напиша,за да ви прозвучи по-зряло.
    Когато разбереш очаквай по-зрели отговори.

Той и Валери Божинов беше с Алисия и имаха дете, но това не попречи на Николета да го отнеме-бавно,но славно и да се окичи с лаврите на любовта му
    Съвсем ме загуби.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си