.
Отговор в тема
Страница 24 от 102 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2530
    Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Наистина те идват по - изгодни, но още се чудя *тъпо, тъпо желание да пробвам нещо на Керастаз*.
    Керастас са много добра,доказала се марка.
    Преди имах проблем със скалпа и бях много доволна от продуктите им,малко са силни продуктите,но действат,заслужават си и парите.

Момичетаааа, ходихме на презентация на Тианде тая вечер, супер впечатлена съм! Страхотно беше : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Момичетаааа, ходихме на презентация на Тианде тая вечер, супер впечатлена съм! Страхотно беше : )

За какво ставаше въпрос? Съставки?

Напълно натурални.
    За тая руската козметична линия , не си ли чувала? Аз знаех от преди, че са хубави, но наистина ми направиха мн добро впечатление.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ох..никой дистрибутор техен не познавам

Замислям се да стана аз Те нещата им наистина бяха леко скъпички, не безумно, но леко, но то е защото са натурални вероятно и защото действат наистина. Правиха ни спа терапия на ръцете и беше мн яко Една мацка я измиха с техен шампоан и маска , а косата и беше буквално избелена и ужасна и наистина имаше ефект сякашшш ..
    И нямаше само чисто декоративна козметика, имаше доста повече неща. Някакви по-лечебни такива.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    arsenalllbaby и аз правя комплимент за косата, напълно е заслужено

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ох..никой дистрибутор техен не познавам
    в продавалник скоро гледах някаква обява... 10% намаление на всички продукти и мисля че същия човек предлагаше и намаление на продуктите за коса.. само да видя

едит: http://prodavalnik.com/unikalno-nama...ande-i13000055 - дори мисля и аз да си взема шампоана

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    arsenalllbaby и аз правя комплимент за косата, напълно е заслужено
    +

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    в продавалник скоро гледах някаква обява... 10% намаление на всички продукти и мисля че същия човек предлагаше и намаление на продуктите за коса.. само да видя

едит: http://prodavalnik.com/unikalno-nama...ande-i13000055 - дори мисля и аз да си взема шампоана
    стани ти дистрибутор и ще си ги вземаш с 35%, не 10
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    стани ти дистрибутор и ще си ги вземаш с 35%, не 10
    мн занимамвка иска... едно момиче от моя клас е на орифлейм и постоянно поръчки,записки,пощи,а аз нямам нейното време.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз пак си я карах стандартната комбинация. Докато се наканя боята на Макадамия вече е на същата цена. Смятам да си поръчам серията за обем на Тиджи. *край на отчета* :Д

И аз съм на орифлейм и изобщо не губя време. Не мрънкам на никого да си поръчва, поръчвам си аз и майка ми с отстъпка + някоя приятелка ако иска и то обикновено и на тях им давам с отстъпката Мисля да стана и на това скоро ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    И аз съм на орифлейм и изобщо не губя време. Не мрънкам на никого да си поръчва, поръчвам си аз и майка ми с отстъпка + някоя приятелка ако иска и то обикновено и на тях им давам с отстъпката Мисля да стана и на това скоро ;д
    не,не... достатъчно натоварена програма имам

То изобщо не те натоварва. Ама ти си знаеш де Просто ми излиза доста по-изгодно с тая отстъпка. 30% е , не е 10 , а и е на всеки продукт, тоест нямаш някаква "квота" да изпълниш.
    Пък това на Тианде много ми хареса, че каталогът е годишен. Не си купуваш на 3 седмици нов.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, Тианде няма нищо общо с Орифлейм и Ейвън.Нямаш абсолютно никакви задължения, няма нови каталози постоянно.А и може да поръчаш само едно нещо дори за теб.Не е нужно да имаш еди колко си голяма поръчка, че да я пускаш.Може да си купуваш неща когато искаш.Не всеки месец.Абе нищо не правиш.Само ползваш отстъпката, която не е малко. ^^

Орифлейм е на същата схема. Пак нямаш задължения, нямаш нищо, единствената разлика е каталозите, които са всеки месец, ама те ми ги пращат безплатно. Пращат ми по един, аз нямам нужда от повече. Ако искам повече, трябва да си ги платя вече.
    На орифлейм също не е нужно да имаш голяма поръчка, поръчвала съм буквално едно нещо И си ги вземаш когато искаш. Абе мога да говоря много за предимствата на орифлейм пред ейвън, ама ще излезе , че ви агитирам тука ;д пък не съм такава
    А тези вчера наистина ме впечатлиха. Да не споменавам единият презентатор колко беше хубав
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^ Хахаха
    Джоли,ако станеш дистрибутор съобщи тук,моля те,може да използваме Еконт от време на време

Фък,мерси за линка,обаче аз искам и да мярна другите продукти..

А някой да знае онлайн каталог да имат?

Голям фен Аватара на monroe999
    аз бих станала на Тианде, притеснявах се затова, че може да не събера продукти за поръчка, но ако наистина е така, както казвате, бих станала, но по-скъпички са и ме притеснява да не би никой нищо да не поръчва

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    ^ Хахаха
    Джоли,ако станеш дистрибутор съобщи тук,моля те,може да използваме Еконт от време на време

Фък,мерси за линка,обаче аз искам и да мярна другите продукти..

А някой да знае онлайн каталог да имат?
    ами в обявата тази за 10 % имаше отдолу онлайн каталог.. аз от там гледах и се зачудих за някой неща дали да не си ги поръчам.. особено този шампоан с корен от жен-шен

ето: http://www.tiandebulgaria.com/ тук ги има продуктите

ЕДИТ: за поръчки по интернет пише да си направите регистрация просто и доставката е 4.50
    Последно редактирано от monroe999 : 12-04-2012 на 16:38

С тоя шампоан с корена и маската към него измиха една пред нас, а косата и беше буквално ИЗБЕЛЕНА все едно с белина ...... и стана доста по ... търпима
    Каталогът може да си го вземете направо, той е годишен, сега бил излязъл новия есента тъкмо, 2лв е.
    Ще разгледам сайта!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

аз имах някакви два въпроса за косата, обаче ги забравих, но пък ми изникна друг

бях чела, че някои продукти в домашните маски свалят боята, кои са те? запознати ли сте?
    иначе сега си направих маска от жълтък, две лъжици кисело мляко и една лъжичка мед, май е много изсушаваща, но нямам зехтин, а забравих да си сипя от маслото от пшеничен зародиш... мисля да си капна малко в дланта, преди да си разнеса шампоана по косата

Аз съм дистрибутор на TianDe още от юни, от време на време си купувам по нещо. Изобщо не е задължаващо. Като да отидеш до магазина е. В почти всички по-големи градове има офиси така, че е съвсем улеснено.
    Направих си отварата с коприва. След още няколко измивания ще кажа има ли някакъв резултат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    аз имах някакви два въпроса за косата, обаче ги забравих, но пък ми изникна друг

бях чела, че някои продукти в домашните маски свалят боята, кои са те? запознати ли сте?
    иначе сега си направих маска от жълтък, две лъжици кисело мляко и една лъжичка мед, май е много изсушаваща, но нямам зехтин, а забравих да си сипя от маслото от пшеничен зародиш... мисля да си капна малко в дланта, преди да си разнеса шампоана по косата
    Сещам се само за тривитаминола.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си