.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Шега

Exclamation Шега

Аз и един приятел си седим и си говорим и ни идва да се пошегуваме с едно момиче, че я харесвам и после да я тролиме. Както и да е, тя сега много ни се сърди. Как да направя така, че да не ни се сърди?

Мега фен Аватара на xoxi
    Ами вие сте идиоти. С право ви се сърди. Не я закачайте повече.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    Earth...
    На колко сте? 12? 10? 8?

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ами вие сте идиоти!
    Това!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Хлороформ. Т'ва е отговора за всичко.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Купи и пръстен с диамант. ;Д

Зле сте. Много ясно, че ще ви се сърди.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на antineutral
    Постъпили сте детски, сега постъпете като големи хора и й се извинете най-учтиво и културно. Може просто да изчакате малко време докато й мине яда, тъй като ако е афектирана може да не приеме никакви извинения(а и не е длъжна въобще да ви ги приеме). Нищо сложно няма в случая.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Постъпили сте детски, сега постъпете като големи хора и й се извинете най-учтиво и културно. Може просто да изчакате малко време докато й мине яда, тъй като ако е афектирана може да не приеме никакви извинения(а и не е длъжна въобще да ви ги приеме). Нищо сложно няма в случая.
    Ммм...съмнявам се да се извини на момичето...
    Сериозно-вие на колко сте,бе?!? Откровено казано-държали сте се като дечица...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ами вие сте идиоти.
    Точно казано.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    [QUOTE=Nakadah;10515010]На колко сте? 12? 10? 8

И то големи
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на scrooper
    Пф. Извинете й се.
    always late but worth the wait!

Хм.. Като я видя ще й се извиня.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Еми ика право да ви с есърди извинете й са и й подарете нещо...ама не така че да изглежда че й се подмазвате

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Нормално е да ви се сърди,все пак сте се подиграли с чувствата й...Извинете й се,кажете й че не сте го направили с цел да я обидите и мисля,че тя ще приеме извинението ви. Но въпреки това едното "съжалявам" не оправя всичко,другия път мислете преди да действате.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    Много сте зле.Простаци.

Ами вие сте идиоти.
    И то големи

Щях да попитам с мен си направиха същата гавра следователно съм в един клуб с това момиче какво да правя да я игнорирам или да и сложа и да си замина?

детска радост шарени бонбонки .. доскучало им на децата и хайде да се веселим за сметка на момичето. Глупава постъпка и то доста, и не очаквайте с едно извинявай да се оправят нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си