Ми брат, стига да не е проблем на родителите й и да имаш финансовата възможност (то не са кой-знае какви пари, де), разгледай в
http://deals.bg разните оферти за пътувания. Има някои доста прилични и ако навиеш някой от компанията ви нищо не пречи да си направите кефа някъде. Пък ако ви се ходи и само двамата - още по-добре.
Не каза от кой град си, но да се шматкате по заведенията с познати също не е лош вариант, 'щото и с приятели на твои приятели се запознаваш, по разни клош партита ви канят и с нови хора си е интересно поне по мое мнение.
Другото - не знам ти имаш ли някакви интереси (примерно някакъв спорт или някакви игри да играеш, де да знам), тя може с нещо нейно да си се занимава - поинтересувайте се малко един от друг ако не сте - може да откриеш нещо ново(или пък тя), което + това и да ти допада.
Реално погледнато винаги ще има няк'ви дни, в които да си умрете от скука, но малко импулсивност често помага. Смис, ако сте се забили някъде и ви е супер умряло недейте просто да стоите и нищо да не вършите.
Абе знам ли, помисли си какво обичаш да правиш, питай я и нея и така.