- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
• EUROPEAN DELIVERY - £4.95
Това е за на MUA доставката .. за Европа...
Повече от уникален! Супер лесно се нанася.
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
- само че малко по-тъмнички : )
![]()
Последно редактирано от arsenalllbaby : 12-05-2012 на 16:25
Момиче ^^
Мии от един магазин за козметика, не знам как се казва ;д Май и си няма име, не съм обърнала внимание.. Доста неща си взех, май беше около 7-8лв МАХ, не повече той магазина си е малко по-скъпичък просто. Иначе е уникална, супер е гладичка, мекичка, много гъста, много ми хареса, даже половин час си минавах по цялото лице и шия и се кефя хахах
Момиче ^^
Perfect K25
Flormar 393
Коледно ми е![]()
Ауу, страхотно стои зеленото с тези блестящи частички <3 като елхичка <3
Everything changes, but beauty remains ...
Дойдоха ми някои доставки от Корея и мама ми донесе подаръци от Гърция. <3
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
доволна съм от спиралата, но не е за всеки ден
и един шампоан здраве, а четките на прити нещо си съм ги виждала в ремедуим.
Hayashi, а какви са по-конкретно тия шаренките неща Тианде, които си публикувала? Стана ми интересно.
И прочетох, че някой е писал за COTTAGE... Уникално миришат, вярно е!)))))
Вече втори лосион за тяло ползвам... Но... нали не мога да публикувам снимки, нямам как да ви покажа кой точно.
Някой има ли няква идея що не мога да постна снимка? Вие как ги качвате...
Не мога да се похваля какво си купих(((((((((((((
^ Качваш в някой сайт, например прикачи или където и да е, копираш линка и го постваш тук
Тези сенки са страхотни http://bgstylezone.blogspot.com/2012...se-watier.html
Hayashi, много се извинявам. Явно просто изчетох много страници назад и ми стана съвсем каша в главата кой какво е публикувал)))
Обърках се, щото си постанала едни цветни картинки от Лили, ама то на тях си пише какво е))) А някой друг беше писал за ТианДе.
Сори!
malka_sladkka, мерси за инструктажа!
http://prikachi.com/images/318/5578318j.jpg
Имам си Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle за тънка коса без обем.
И аз мисля така да го комбинирам това блестящото някой път,и без това ми напомня много на натрошени коледни игрчки![]()
Оле, ама аз мислех, че искаш да публикуваш твоя снимка, такава, която ти си снимала, ама иначе, ако е от нета нпма нужда да качваш в прикачи, просто копирай горе линка, където се пишат страниците и постваш, ако искаш снимката да излизат [img]link[/img] като на мястото на линк слагаш твоя линк, ох не знам дали ме разбра, то е едно обяснение...![]()
http://zakaz.ua/en/03600541135871/color-garnier
нов цвят коса за празника...дано ми отива...))
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Но на моите устни стои много по-пигментирано,не знам защо..
Молива за устни(цвета над черния молив), на живо ми изглежда коралов обаче :Д .. Импала номер 233От интернет е снимката,но бях чела в блога на Ида,че съм им трайни моливите и реших,че не губя кой знае какво хах