Здравейте,имам доста голям проблем според мен.Така значи много близък мой приятел,имаше дълга и хубава връзка с едно момиче,много се обичаха,но той замина да учи в друг град и се разделиха.Сега той се върна,но момичето вече е продължила напред със живота си ,той я иска обратно ,тя си има друг.Той ми каза,че иска да ги раздели и ми каза дали искам да му помогна малко да се позабавляваме,аз му казах,че е доста долно ,но той каза аз после няма да се върна при нея,просто да й докажа,че момчетата,щом се запознаят с красиво и умно момиче,бързо се променят.И аз се съгласих ,каза ми как му е фейсбука писах му той няма никаква представа,започнахме да си пишем ,да излизаме,стана ми много много приятен,каза ми че отношенията му с "приятелката му" не са толкова сериозно за него ,колкото за нея,защото той е имал дълга връзка на скоро са се разделили и просто си прекарва времето с това момиче.Той е страшно умен,толкова разбран ,просто съм много приятно очарована не съм срещала такова момче от доста време насам.Умен ,красив,разбран просто е страхотен,но не искам да им обърквам живота,а и ако разбере че всичко е почнало от една лъжа ,нямам представа какво да правя опитвам се да се отдръпна от него,но той ме търси постоянно и е толкова мил ,и говори толкова сладко ух .. не знам какво да правя ,как да постъпя ?