.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Проблем !

Hybrid View

Пак си помисли имаш ли нужда от връзка с човек, който лъже във сегашната си връзка. Той я лъже. Ще лъже и теб. Той не е честен спрямо нея, не я уважава, това значи че не уважава жените. Няма да уважава и теб.

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ebullience Виж мнението
    не я уважава, това значи че не уважава жените. Няма да уважава и теб.
    Грешка.
    Не си спомням добре темата. Това, че не уважаваш някого от определена категория, не означава автоматично, че не уважаваш цялата категория. Означава, че човекът не е заслужил уважение или че позволява да му бъдат замазвани очите.

Аз имам учители, които грам не уважавам. Сори, ама така са си го направили. Има други, пред които немея в захлас.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Грешка.
    Не си спомням добре темата. Това, че не уважаваш някого от определена категория, не означава автоматично, че не уважаваш цялата категория. Означава, че човекът не е заслужил уважение или че позволява да му бъдат замазвани очите.

Аз имам учители, които грам не уважавам. Сори, ама така са си го направили. Има други, пред които немея в захлас.
    Грешка. Човек моооже и да се промени, но не се знае кога. От личен опит казвам, че когато на някой му дотъпява във връзка, с кой ще да е, на 4-тия месец вече откача, вдига скандали, ревнува и си търси друга (съвсем условни са месеците). И така първа, втора, трета, четвърта...и промяна няма. Него не го е*е кой е срещу него, просто си го сърби и т'ва е. Примера с учителите не е уместен и не закача естеството на отношенията..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Грешка. Човек моооже и да се промени, но не се знае кога. От личен опит казвам, че когато на някой му дотъпява във връзка, с кой ще да е, на 4-тия месец вече откача, вдига скандали, ревнува и си търси друга (съвсем условни са месеците). И така първа, втора, трета, четвърта...и промяна няма. Него не го е*е кой е срещу него, просто си го сърби и т'ва е. Примера с учителите не е уместен и не закача естеството на отношенията..
    съгласна съм с пантерата.... не е така.. все някога ще харесаш някой повече от останалите... да не говорим,когато ти дойде време за семейство и т.н. ... малко са хората,които не искат семейство и които никога не са се стремели да имат дълга и хубава връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си