.
Отговор в тема
Страница 27 от 102 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2530
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, има.

Аз си намазах косата със зехтин и ще спя така.За първи път ще спя намазана с нещо. Вие торба ли си слагате на главата, като спите намазани?Аз мисля да си сложа.Иначе ще изцапам всичко.

Голям фен Аватара на monroe999
    да, аз си слагам плик/шапка за баня и хавлия върху въглавницата

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз си слагам найлонка и отгоре една платнена торба. Днес видях рекламата на някакъв шампоан на Гарниер без парабени и силикони, но не го намирам в сайта да го покажа.Някой вече да го е ползвал?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Днес видях рекламата на някакъв шампоан на Гарниер без парабени и силикони, но не го намирам в сайта да го покажа.Някой вече да го е ползвал?
    Аз също я видях тази реклама, ама нещо на Garnier им нямам много доверие.

Правих си маска одеве с мед, жълтък, бадемово масло и кисело мляко. Много ми е мекичка сега косата. <3
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аха, мерси.
    YSMF, ако шампоана е на Гарниер Фруктис значи ще е хубав. Аз обожавам шампоаните им.Знам, че състава им не е от най-хубавите ама ми правят косата много хубава.
    Сега чакам да ми изсъхне косата и се надявам да се е отмило, защото си я мих с един шампоан, който не прави много пяна и имам лошо предчувствие.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Харесах си един цвят, но не знам дали ще ми ходи. Ако може някоя от темата да ми пише на лични, защото ме е срам да пускам моя снимка ;д
    Иначе този не си спомням дали е на фруктис *прекрасната ми кратка памет*, но казаха, че е без парабени и силикони и ми се ще да го пробвам. И да не е нещо кой знае какво, аз си слагам по 2 шепи шампоан /образно/ така че ще свърши бързо.

YSMF, току що прочетох статия с маски за мазна коса, лесни са, можеш да ги пробваш, ако искаш http://www.az-jenata.bg/a/58-kozmeti...em-v-korenite/

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мерси, трябва да видя от къде мога да си намеря козметична глина. Между другото усещам как косата ми си губи обема, вече си набелязах продукти, но се питам кога и аз ще имам нормална обемна коса, или ще се омазнява или ням,а да има обем или няма да се изправи хубаво :Д

Козметична глина продават в почти всички магазини за козметика

Това си е хума с други думи.Има във всяка аптека и козметичен магазин.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Харесах си един цвят, но не знам дали ще ми ходи. Ако може някоя от темата да ми пише на лични, защото ме е срам да пускам моя снимка ;д
    Иначе този не си спомням дали е на фруктис *прекрасната ми кратка памет*, но казаха, че е без парабени и силикони и ми се ще да го пробвам. И да не е нещо кой знае какво, аз си слагам по 2 шепи шампоан /образно/ така че ще свърши бързо.
    драсни едно да видя цвета

Косата ми изсъхна.Измило се е.Всичко е ок.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Косата ми изсъхна.Измило се е.Всичко е ок.
    супер,а за какъв шампоан говореше ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    В неделя вече смятам окончателно да си направя маска,че от 2 седмици все нямам време.

Супер фен Аватара на fizzyg
    А също мисля тази неделя пак да започна,защото мисля,че вече 3-та седмица съм спряла да правя,защото нямах много време,но пък поне си направих нужната почивка,така че няма смисъл през зимата да си спирам маските,точно,когато са ми най-нужни..

Голям фен Аватара на monroe999
    и аз си направих маска с мед, жълтък, кисело мляко и масло от пшеничен зародиш, стоях около 3 часа

иначе мама ползва шампоан на Гарниер и казва, че и харесва, но нейната коса си е мека
    аз последно с тяхна боя се боядисах и не е лоша!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    супер,а за какъв шампоан говореше ?
    За един био шампоан с нар.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Може ли да ми кажете нещо за мас-та в маските. Как се обезсолява и тн?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Някой да знае как да отплета един кичур около врата?

И аз като вас не съм си правила маска от 2 седмици.. нещо ме хваща голяям мързел. Вчера видях,че тривитаминола ми е свършил и бягааам да купя стимулант и хининова вода. Мисля това да ползвам декември, пък после някакви подхранващи ампули да си взема. По-назад четох за бананови/плодови маски и мисля да си направя такава утре.. ще дам мнение

Супер фен Аватара на weheartiit
    Момичета,когато си изправите косата с преса и след като се изкъпете и косата ви изсъхне чувствате ли я суха?
    Аз се изправих понеделника и днес се изкъпах като преди това си направих маска,но косата ми в момента я чувствам много увредена,ужасно е.

И още един въпрос : Мога ли да слагам стимуланта както другите масла,по няколко капки в шампоана или така няма да видя никакъв ефект?

Аз слагам пшенично масло в шампоана,когато се сещам .. Май овляжнява повече косата.

Преди малко си намазах косата със зехтин и сложих шапка за баня. Когато ще лягам,ще си сложа хавлия на възглавницата,за да не се разтече случайно.
    Преди 3 седмици някъде,когато за първи път спях така,си сложих торбичка и се събудих без нея но не беше се разтекло нищо или поне хавлията ми е помогнала срещу ''зехтиново легло'',yeah.

Направих си маска с кисело мляко, мед, жълтък, тривитаминол, бадемово масло.
    П.п. И аз съм навита да си взема някое шампоанче на Gliss, насочила съм се към черната и розовата серия.

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз съм с маска сега. Сложих стимулант, мас, капки газ, ракия, жълтък и оцет в корените. А по дължината и краищата мас.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си