- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Аз си намазах косата със зехтин и ще спя така.За първи път ще спя намазана с нещо.Вие торба ли си слагате на главата, като спите намазани?Аз мисля да си сложа.Иначе ще изцапам всичко.
![]()
да, аз си слагам плик/шапка за баня и хавлия върху въглавницата![]()
Аз си слагам найлонка и отгоре една платнена торба. Днес видях рекламата на някакъв шампоан на Гарниер без парабени и силикони, но не го намирам в сайта да го покажа.Някой вече да го е ползвал?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аха, мерси.
YSMF, ако шампоана е на Гарниер Фруктис значи ще е хубав.Аз обожавам шампоаните им.Знам, че състава им не е от най-хубавите ама ми правят косата много хубава.
Сега чакам да ми изсъхне косата и се надявам да се е отмило, защото си я мих с един шампоан, който не прави много пяна и имам лошо предчувствие.![]()
Харесах си един цвят, но не знам дали ще ми ходи. Ако може някоя от темата да ми пише на лични, защото ме е срам да пускам моя снимка ;д
Иначе този не си спомням дали е на фруктис *прекрасната ми кратка памет*, но казаха, че е без парабени и силикони и ми се ще да го пробвам. И да не е нещо кой знае какво, аз си слагам по 2 шепи шампоан /образно/ така че ще свърши бързо.
YSMF, току що прочетох статия с маски за мазна коса, лесни са, можеш да ги пробваш, ако искашhttp://www.az-jenata.bg/a/58-kozmeti...em-v-korenite/
Мерси, трябва да видя от къде мога да си намеря козметична глина. Между другото усещам как косата ми си губи обема, вече си набелязах продукти, но се питам кога и аз ще имам нормална обемна коса, или ще се омазнява или ням,а да има обем или няма да се изправи хубаво :Д
Козметична глина продават в почти всички магазини за козметика![]()
Това си е хума с други думи.Има във всяка аптека и козметичен магазин.
В неделя вече смятам окончателно да си направя маска,че от 2 седмици все нямам време.
А също мисля тази неделя пак да започна,защото мисля,че вече 3-та седмица съм спряла да правя,защото нямах много време,но пък поне си направих нужната почивка,така че няма смисъл през зимата да си спирам маските,точно,когато са ми най-нужни..
и аз си направих маска с мед, жълтък, кисело мляко и масло от пшеничен зародиш, стоях около 3 часа
иначе мама ползва шампоан на Гарниер и казва, че и харесва, но нейната коса си е мека
аз последно с тяхна боя се боядисах и не е лоша!
Може ли да ми кажете нещо за мас-та в маските. Как се обезсолява и тн?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Някой да знае как да отплета един кичур около врата?
И аз като вас не съм си правила маска от 2 седмици.. нещо ме хваща голяям мързел. Вчера видях,че тривитаминола ми е свършил и бягааам да купя стимулант и хининова вода. Мисля това да ползвам декември, пък после някакви подхранващи ампули да си взема. По-назад четох за бананови/плодови маски и мисля да си направя такава утре.. ще дам мнение![]()
Момичета,когато си изправите косата с преса и след като се изкъпете и косата ви изсъхне чувствате ли я суха?
Аз се изправих понеделника и днес се изкъпах като преди това си направих маска,но косата ми в момента я чувствам много увредена,ужасно е.
И още един въпрос : Мога ли да слагам стимуланта както другите масла,по няколко капки в шампоана или така няма да видя никакъв ефект?
Аз слагам пшенично масло в шампоана,когато се сещам .. Май овляжнява повече косата.
Преди малко си намазах косата със зехтин и сложих шапка за баня. Когато ще лягам,ще си сложа хавлия на възглавницата,за да не се разтече случайно.
Преди 3 седмици някъде,когато за първи път спях така,си сложих торбичка и се събудих без нея![]()
но не беше се разтекло нищо или поне хавлията ми е помогнала срещу ''зехтиново легло'',yeah.
![]()
И аз съм с маска сега. Сложих стимулант, мас, капки газ, ракия, жълтък и оцет в корените. А по дължината и краищата мас.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.