Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
Не беше ли на 15 години и то преди 1 година ..
За сефте или втори път си казвам годините в тоя сайт, не съм казвал преди една година, че съм на 15 На 14 съм тая година.. Безумие вика.. ;дд 13-14 санта изкарах 5ти клас като ни мериха в началото на учебната и в края на другата година ама не учебна бях с толкова сантиметри нагоре... То се помни например като си бил 1,50 и като после се премериш и видиш 1,65.. помня, все пак са се минали 2-3 годинки от 5 клас ;д
И в крайна сметка единия казва, че няма да ми навреди, другия ми казва да изчакам. :Д Редбул, та аз сега съм 1,72, няма как да остана 160-168 см. Но просто в началото на тоя клас бях 1,67 някъде и няма голям напредък ;S А и като казваш да изчакам, как ми предлагаш да поддържам за напред резултатите, които до сега съм постигнал? Например издръжливостта на тежко и не само и т.н., а и резултатите по тялото? След всичките тренировки на слънце лятото по 2 часа и въобще през целия период от юли-август до сега.. С какво да продължа да поддържам, ако да кажем трябва да спра да хода на зала? А и междудругото не правя нищо, с което да се набия ;дд Правя флайс серии, правя на онова, което издърпваш отгоре-надолу един лост с широк хват за гръб, правя бицепсово сгъване с няколко уреда, някви глупости за крака, 2 вида коремни преси по 5 серии единия, правя с дъмбели 15 кг когато ми скимне бицепсови ако и те се водят по 5 серии пак и тн... има и за кофи в залата. И тях правя , когато ми скимне. Не мисля, че това може да ми навреди, ама все пак видях някви теми за някъв, дето тренирал и се притесних да не е от това, въпреки че отдавна съм си го мислил..