- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Възможно ли е майка ми наистина да обича повече сестра ми?
Здравейте!Аз имам сестра ,която е 8 години по-голяма от мен и е 18+.Тя ядосва майка ми и преди много се караха ,а аз се спуквам от учене и не се карам никога с нея ,а имам чувството ,че обича нея повече.Когато аз се разболях не ми обърна внимание ,а когато заразих сестра си (без да искам) почна да ми казва ей вирус защо я зарази ?не знам на шега или в пряк смисъл но ме засегна.После започна да купува лекарства за нея ,а аз боледувах 2 седмици и не ми обърна такова внимание.Забелязвам го по много начини ..просто това е едно от последните неща ...с течение ако има и други в такова положение ще споделя и други случки .Само моля приемете го сериозни и изразете вашето мнение по въпроса възможно ли е да обича нея повече..?Дори понякога ми се плаче..
Понякога родителите или единият от тях има слабост към едно от децата си,не че не ги обича поравно.
Например една приятелка,с която съм израстнала също има по-голяма сестра,която е на 23 и до ден днешен сякаш майка и винаги е имала по-голяма слабост към нея (по-голямата).
Не знам тези теории до колко са вярни,но просто отбелязвам и лични виждания.
Да, съвсем възможно е родител да обича 1-то дете повече от другото. Дали това е така при тебе не знаеме...
ами имам такива опасения..смисъл аз обичам сестра си много също ,не я мразя или нещо такова.Забелязвам го всеки ден..отношението и въобще..абе ще се примиря кво да се прави ..искам любов ,а ми е трудно да я получа....Благодаря ,че се изказахте по въпроса ми![]()
Ами колкото и да звучи гадно, може и да има по-голяма слабост към нея. Да те успокоя, не е грешката в твоя телевизор и не само твоята майка е така. Моята си обича повече брат ми... и ние имаме голяма разлика, ама тя него си го гледа повече, грижи се повече за него, той като е вкъщи (не живеем заедно) тя не ми обръща особено внимание, ако нещо му има все той милия, невинния, горкия и тн..
Ама то се свиква някак.. не казвам, че и мен не ме обича.. просто отношението е ужасно различно..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Има я и тази възможност, но обстоятелствата, от които си си извадила това заключение, са просто нелепи.
Обича ви по равно.