Първоначално написано от FuCKkK13 ъм... по коса адашка или и по име ? По име.
Първоначално написано от ilovedeath По име. и ти ли се казваш сюлейбе
Първоначално написано от nqmaznacheniee и ти ли се казваш сюлейбе Много си забавен.
Първоначално написано от nqmaznacheniee и ти ли се казваш сюлейбе
Първоначално написано от ilovedeath По име. о.О нда.. много раничко казваш.... как да ти викам
Първоначално написано от FuCKkK13 о.О нда.. много раничко казваш.... как да ти викам Фънки беше споменавала по-рано. Викай ми както искаш, само без Мартино.
Първоначално написано от ilovedeath Фънки беше споменавала по-рано. Викай ми както искаш, само без Мартино. пфффффф и аз мразя така ! или МартинКе
Първоначално написано от FuCKkK13 пфффффф и аз мразя така ! или МартинКе Марта, Марти, Мартина най-ми харесва.
Първоначално написано от ilovedeath Марта, Марти, Мартина най-ми харесва. без първото.. 2рото на определени хора .... абе аз си имам прякор и не ми говорят толкова често по име ... и все пак мразя някой начини
Първоначално написано от FuCKkK13 без първото.. 2рото на определени хора .... абе аз си имам прякор и не ми говорят толкова често по име ... и все пак мразя някой начини Как позна?
Първоначално написано от ilovedeath Фънки беше споменавала по-рано. Викай ми както искаш, само без Мартино. Мичье, как си
Първоначално написано от papugai Мичье, как си Не ми е до теб в момента, трай си.
Първоначално написано от ilovedeath Не ми е до теб в момента, трай си. И различното от другите пъти е ?
Първоначално написано от papugai И различното от другите пъти е ? Никога не ми е било до теб. Досаден си. Различното е, че в момента съм яко изнервена, ядосана и ми е писнало от всичко.
Правила