Първоначално написано от ilovedeath Аз не танцувам. Ще те науча, а първия урок е как да се събличаш.
Първоначално написано от papugai Но не си казвала и че си руса. Естествено или се боядисваш, в смисъл дали и долу си руса ? тоа па.. нещо против русите хора ли имаш ?!
Първоначално написано от FuCKkK13 тоа па.. нещо против русите хора ли имаш ?! Явно да, иначе нямаше така да се дръпна като ми намекна, че е руса.
Първоначално написано от papugai Ще те науча, а първия урок е как да се събличаш. Не, мерси.
Първоначално написано от ilovedeath Не, мерси. Минаваме на втори-как се обличаш.
Първоначално написано от papugai Минаваме на втори-как се обличаш. Не.
Първоначално написано от ilovedeath Не. грешка, пропуснах този с язденето
Първоначално написано от papugai грешка, пропуснах този с язденето Не.
Първоначално написано от papugai Явно да, иначе нямаше така да се дръпна като ми намекна, че е руса. предлагам и' да те набием заедно.........
Първоначално написано от FuCKkK13 предлагам и' да те набием заедно......... Много добра идея адашке.
Първоначално написано от ilovedeath Много добра идея адашке. ъм... по коса адашка или и по име ?
Първоначално написано от FuCKkK13 ъм... по коса адашка или и по име ? По име.
Първоначално написано от ilovedeath По име. и ти ли се казваш сюлейбе
Първоначално написано от nqmaznacheniee и ти ли се казваш сюлейбе Много си забавен.
Първоначално написано от nqmaznacheniee и ти ли се казваш сюлейбе
Първоначално написано от ilovedeath По име. о.О нда.. много раничко казваш.... как да ти викам
Първоначално написано от FuCKkK13 о.О нда.. много раничко казваш.... как да ти викам Фънки беше споменавала по-рано. Викай ми както искаш, само без Мартино.
Първоначално написано от ilovedeath Фънки беше споменавала по-рано. Викай ми както искаш, само без Мартино. пфффффф и аз мразя така ! или МартинКе
Първоначално написано от FuCKkK13 пфффффф и аз мразя така ! или МартинКе Марта, Марти, Мартина най-ми харесва.
Първоначално написано от ilovedeath Марта, Марти, Мартина най-ми харесва. без първото.. 2рото на определени хора .... абе аз си имам прякор и не ми говорят толкова често по име ... и все пак мразя някой начини
как ти е прякора
Първоначално написано от FuCKkK13 без първото.. 2рото на определени хора .... абе аз си имам прякор и не ми говорят толкова често по име ... и все пак мразя някой начини Как позна?
Първоначално написано от ilovedeath Как позна?
Първоначално написано от nqmaznacheniee как ти е прякора кой от всичките ? - близкия до името ми или другите 2
др. 2
Правила