- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пълен провал ! (Крайно време .. )
Честит рожден ден! Желая ти любов..
Нормално е да не си искал връзки, след като си бил наранен
Съветвам те да си потърсиш приятелка , остави се по течението, запознавай се с нови хора, не знаеш как може да Я срещнеш
Недей с тия за нощ , за две, защото не си заслужава
Мислела съм си го, правех го за известно време. И какво получавах? Секс. "Любов" за няколко часа.
Нямаше смисъл, но не бях намерила точния човек.
Мисля, че просто трябва да се постараеш, промениш и да почакаш малко , докато я откриеш
И когато го направиш-цени я и не я приемай за даденост : )
Точно за това говоря , секс колкото искаш , но това НЕ Е , което искам ! Искам едно свястно момиче , което при първата трудност , няма да каже "Еми , аз бях до тук спасявай се ".Просто вече ми писна да се занимавам с МАСТИИ (с извинение). Искам да си намеря свястно момиче , да си седна на гъза да си гледам нея и даскалото и нищо друго не ми трябва =) !
Благодаря ти , за пожеланието ! Чул те Господ :Х !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
и аз исках същото, исках връзка, толкова безкрайно много, а в момента я имам и не получавам това, което искам въпреки че се раздавам максимално..
мисля, че ще умра стара мома, хаха
надявам се поне някой да е щастлив :3 а ако имаш достатъчно търпение-моето както беше няколко капки, изведнъж стана безкрайно голямо-всичко ще се нареди, просто вярвай
и излизай по-често, няма да я откриеш у дома (въпреки,че кой знае..в днешно време всичко е възможно)