.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 265

Hybrid View

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Ще кажем, че си грешка на природата и баща ти трябва да бъде осъден, че изобщо е напълнил на майка ти еклера с ганното си ДНК, та си се пръкнала ти на тоя свят.

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Ще кажем, че си грешка на природата и баща ти трябва да бъде осъден, че изобщо е напълнил на майка ти еклера с ганното си ДНК, та си се пръкнала ти на тоя свят.
    аз пък ще ти кажа, че ти си грешка, и баща ти трябва да напълни твоя еклер, за да видиш тогава кво е гей

Повече от фен Аватара на autumn666
    Това, което най-малко разбирам е, че се опитвате да си налагате мнението на други, да ги убедите в нещо, за което всеки има право да има собствено мнение и доводи. Това не ви е точна наука, че да кажете на някой какво е правилно и какво - не.
    Моята гледна точка е леко двупосочна.
    Нямам нищо против тези хомо/бисексуални, които НЕ парадират с ориентацията си, не организират гей паради, а просто се обичат, живеят и искат да са това, което са. Такива хора са напълно нормални, не искат да са център на вниманието, просто имат различна ориентация. И? Какво ще направите, ще опрете пистолет до главите им и ще кажете "Харесвай противоположния пол!" Ми няма как да стане. Всеки сам решава какъв да бъде и в какво да вярва.
    Другия тип са адски дразнещи. Като искат да бъдат възприети като останалите "нормални" хора, да се държат като такива. Все си мисля, че ако този тип гейове не искаха постоянно да бъдат забелязвани, не правиха паради и не спориха как даже ние сме ненормални, даже щеше да има шанс да няма чак такъв хейт към тях от обществото.
    Както вече казах, никой няма право да налага възгледите си на други хора.
    Мнението ми е двупосочно, защото както подкрепям личния избор, така и съм отвратена от последиците на този избор.
    Не ми пука кой с кого спи, ама да речем, че връзката прерасне в брак. Тъй като потомство няма как да се създаде, най-вероятно ще има осиновено дете. Това е психическа травма за детето, няма какво да се лъжем. Няма да почувства никога майчина (примерно) обич, няма да е напълно щастливо. Ще му се подиграват повърхностните дечица в училище. Ще израсне гледайки как двамата му бащи се натискат. Окей.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си