Първоначално написано от RagioL Олимпиада? Интересно във какво се състои? кое ? по математика т.е. задачи
Първоначално написано от FuCKkK13 кое ? по математика т.е. задачи Ти си добра по математика? Юпии.
Първоначално написано от ilovedeath Ти си добра по математика? Юпии. може да се каже.. ама не гледай олимпиади - мен на всички олимпиади ме пращат
Първоначално написано от FuCKkK13 кое ? по математика т.е. задачи На мен математиката ми е болна тема от както се бях заял с учителката, поради което ме остави на поправителни една година.
Първоначално написано от RagioL На мен математиката ми е болна тема от както се бях заял с учителката, поради което ме остави на поправителни една година. Ахаха, абе, според мен не е заради учителката.
Първоначално написано от RagioL На мен математиката ми е болна тема от както се бях заял с учителката, поради което ме остави на поправителни една година. абе не знам ама моята учителка по математика си мисли,че ще карам матура по математика,а няма да е така... а като и съобщя ще ми се стъжни определено
Правила