- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имате ли нещо против гейовете и лезбийките?
Ще кажем, че си грешка на природата и баща ти трябва да бъде осъден, че изобщо е напълнил на майка ти еклера с жалкото си ДНК, та си се пръкнала ти на тоя свят.
Нямам нищо против тях. Те също са хора като нас само дето са с други наклонности. Просто трябва да ги приемем такива каквито са.
Това, което най-малко разбирам е, че се опитвате да си налагате мнението на други, да ги убедите в нещо, за което всеки има право да има собствено мнение и доводи. Това не ви е точна наука, че да кажете на някой какво е правилно и какво - не.
Моята гледна точка е леко двупосочна.
Нямам нищо против тези хомо/бисексуални, които НЕ парадират с ориентацията си, не организират гей паради, а просто се обичат, живеят и искат да са това, което са. Такива хора са напълно нормални, не искат да са център на вниманието, просто имат различна ориентация. И? Какво ще направите, ще опрете пистолет до главите им и ще кажете "Харесвай противоположния пол!" Ми няма как да стане. Всеки сам решава какъв да бъде и в какво да вярва.
Другия тип са адски дразнещи. Като искат да бъдат възприети като останалите "нормални" хора, да се държат като такива. Все си мисля, че ако този тип гейове не искаха постоянно да бъдат забелязвани, не правиха паради и не спориха как даже ние сме ненормални, даже щеше да има шанс да няма чак такъв хейт към тях от обществото.
Както вече казах, никой няма право да налага възгледите си на други хора.
Мнението ми е двупосочно, защото както подкрепям личния избор, така и съм отвратена от последиците на този избор.
Не ми пука кой с кого спи, ама да речем, че връзката прерасне в брак. Тъй като потомство няма как да се създаде, най-вероятно ще има осиновено дете. Това е психическа травма за детето, няма какво да се лъжем. Няма да почувства никога майчина (примерно) обич, няма да е напълно щастливо. Ще му се подиграват повърхностните дечица в училище. Ще израсне гледайки как двамата му бащи се натискат. Окей.
zuzkata как може да си толкова просто бе дете?
Не разбирам как може да мразиш човек,който нито познаваш,нито ти е направил нещо..Просто харесват хора от техния пол и не мисля,че са виновни за това.Всеки трябва да живее както иска,без да го интерсува какво говорят другите за него.Имам приятели гейове,които са адски пекани и се радвам,че ги познавам,просто за мен е адски тъпо да искаш смърт за хора,които не са виновни за нищо...Както и да е,тая България никога няма да се оправи докато има толкова ограничени хора,които живеят два века назад![]()
аз намам нищо против
нямамм против те са хора като насс ;;дд ноо понякога стават малкоо противнии !
Говориш и ти в 6 клас, и ти не знаеш какво казваш.
maDamn
Ми като си раздаваш фейсбук профилчето наляво -надясно , където си упоменала , че си 6А клас ...не е трудно.
Ми , лесно е да напишеш нещо,което няма никакъв смисъл. Нямаш нишо против,ама били противни. противоречиш си. Кофти.
Поне ,ако казваш нещо се старай да е и грамотно издържано.
maDamn
многоо от мненията тук си противоречът а ти реши да обърнеш внимание на мойто щот съм по малка ваау логика)
тваа което исках да кажа че няма какво да имам против тях понеже са хора кът всички нас но понякога като се натискат по улиците правят впечатлениее ии.. тогава са ми малко гнусни но не бих трагнала да ги спирам или да ги съдя щото нищо лошо не правятт!!) просто се обичатт и за това не ги гледам а ги приемамм ТВА Е!!
Че то е кофти да гледаш и хетеро двойка да се натискат по улицата като животни.
maDamn
Нямам нищо, ама нищо против тях, дори се радвам, ако има хора, които не се срамуват от сексуалната си ориентация, но не одобрявам идеята едно дете да бъде отглеждано от 2 души, които са с еднакъв пол..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нямам нищо против тях.Познавам хора с различна ориентация и въобще не ми пука дали в леглото ще са с някой от техния пол или не.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
о ДА направо като ги гледам по улиците ми се повръща знам че и те са хора но немога да ги гледам
Не, че като цяло не се случва доста сред тях. Аз затова не виждам смисълът от такива теми. Всичко е до човек. Половината писали вадят физиономии на повръщане, другата половина ги издигат на пиедестал.
Има гейове, и гейове. Има свръх свястни, интелигентни, начетени и нормално изглеждащи хомосексуални, които си живеят кротко с половинката. Има свръх противни, парадиращи, озлобени гейове, които дрънкат нежни фрази като "Ииил, жените са ми толкова гнусни, никога не бих пипнал такова.", "Едно дете расте много по-добре с двама бащи." или "Ми те хетеротата не знаят какво е любов, не са като нас." Това са все цитати от хомосексуални. Не бързайте да си лепвате някакво категорично мнение. Като цяло силно подкрепям гейовете, имам много такива познати и приятели, но има едни определени, които и аз не мога да гледам, камо ли да уважавам. Та така. Освен, ако единственото нещо, по което определяте един човек е дали е гей, или не, няма как да кажете: "Аз съм за." или "Аз съм против."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нем,нямам нищо против тях,но ми е неприятно да ми го врат в лицето с тия паради,дъгички и т.н.Дай да си направим ние парад,че сме хетеро? :Д
Believe in yourself.
Ей, факинг, ти си прост
мога да мразя който си искам, мразя те
не се празви на умен като учителката ми по математика
щом имаш приятели гейове, значи и ти си един от тях
България няма да се оправи, като се напълни с гейове и няма да мине два века напред, тъп си ве...