.
Отговор в тема
Страница 81 от 87 ПървиПърви ... 3171777879808182838485 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2160
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    това на което на тебе ти изглежда обстойно , за нас е смешно, дори нямам стимул и да го коментирам.
    Как може да ти е смешно нещо което дори не разбираш, сигурен съм че дори не можеш да посочиш за какво става на въпрос в това което е написал.

И да го коментираш най-много да се изложиш...Отново...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    ARE YOU FUCKING SERIOUS?!...
    Той написа цяла дисертация на тази тема, да обесни на теб и npp, как религията е средство за манипулация налагайки изгодни за обществото морали и как вярванията и чувството ти за правда са илюзия, а ти изтърси тази глупост, която просто потвърждава, че ти си поредната пешка в ръцете на църквата.

:d Прочетох 2, 3 изречения от поста му и разбрах всичко каквото иска да каже
    Иначе не е нужно да вярваш на църквата за щяло и нещяло ,за да вярваш в Бог
    Религията и зодиака си приличат много
    Както християнството и библията не трябват да се възприемат буквално ,а зад всяка дума има символ и философско разсъждение! Така и хороскопа иска тълкуване

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    имам чувството,че ако ти предложат награда от 100 може да се съгласиш дори да убиваш и опожаряваш .. ;d
    Еее не.... не смятах, че си чак толкова малоумен... Тъпотията ти за мен е парадокс на вселената. Как е възможно изобщо да прочетеш толкова дълго мнение, да си повярваш, че си разбрал нещо от него, и след това да изсереш подобно словоблудство...?

Едит: Сега видях че дори не си прочел цялото мнение... Това поне обяснява малоумието ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Обичаам тее :P :P ДАй цункаа {}{}
    Давам ти цунка :*

Banned Повече от фен
    Цункай ме по хуя, умреляк.

Мега фен Аватара на RagioL
    Еее не.... не смятах, че си чак толкова малоумен... Тъпотията ти за мен е парадокс на вселената. Как е възможно изобщо да прочетеш толкова дълго мнение, да си повярваш, че си разбрал нещо от него, и след това да изсереш подобно словоблудство...?

Едит: Сега видях че дори не си прочел цялото мнение... Това поне обяснява малоумието ти.
    Той е от старите тролове и вече е PRO.

Мега фен
    Цункай ме по хуя, умреляк.
    оХоо ти си имал хуй яя

Имам чувстовото, че има два дефендъра на едно място, същия плосък треторазряден хумор...

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Той е от старите тролове и вече е PRO.

Да, но аз съм мастър трол. Мислиш ли че не съм забелязал умишлените му провокации? И старите тролски похвати да пишеш вместо друг, или да тълкуваш грешно това което е написал, вече са напълно изтъркани. Всъщност изобщо не съм изнервен, има ли защо да се ядосвам на деца? Но нарочно се преструвам на butthurt-нат, и така малкия трол се изживява като велик. Което беше и целта на картинката ми.
    Идвам от /b/, наистина ли си мислиш, че не знам как се тролват тролове?

inb4 Така ще кажеш, за да се измъкнеш....

Мега фен
    Имам чувстовото, че има два дефендъра на едно място, същия плосък треторазряден хумор...
    обезглави ни ,ако можеш
    пс коя зодия си ?

Мега фен

Да, но аз съм мастър трол. Мислиш ли че не съм забелязал умишлените му провокации? И старите тролски похвати да пишеш вместо друг, или да тълкуваш грешно това което е написал, вече са напълно изтъркани. Всъщност изобщо не съм изнервен, има ли защо да се ядосвам на деца? Но нарочно се преструвам на butthurt-нат, и така малкия трол се изживява като велик. Което беше и целта на картинката ми.

да бе ти всичко знаеш ,нали? Ти сътвори големия взрив !
    Само като ти четох коментарите в една тема от раздел любов как се пънеш да разказваш ,че не съществувала любовта, защото телевизията била виновна мблаблабабалаблаблабла - направо ми се досра и получих разтройство
    КАКТо и на всички други ,които те четоха - ти окендза цялата тема КАТо разтревожела се мома

Мега фен
    Как може да ти е смешно нещо което дори не разбираш, сигурен съм че дори не можеш да посочиш за какво става на въпрос в това което е написал.

И да го коментираш най-много да се изложиш...Отново...
    ти не знаеш кое разбирам или не разбирам, ти просто виждаш това, на което според мен си заслужава и му обръщам внимание и го коментирам.

да бе ти всичко знаеш ,нали? Ти сътвори големия взрив !
    Само като ти четох коментарите в една тема от раздел любов как се пънеш да разказваш ,че не съществувала любовта, защото телевизията била виновна мблаблабабалаблаблабла - направо ми се досра и получих разтройство
    КАКТо и на всички други ,които те четоха - ти окендза цялата тема КАТо разтревожела се мома
    Trying way too hard...

П.П. /b/ = shit

Мега фен
    Trying way too hard...

П.П. /b/ = shit
    е коя зодия си казвай ,че щи пръдна в лицето

е коя зодия си казвай ,че щи пръдна в лицето
    Отгатни, шансът да оцелиш е 8%.

Мега фен
    Отгатни, шансът да оцелиш е 8%.
    скорпион

Banned Повече от фен
    скорпион
    По-скоро е козирог.... Ако съм познал, че е козирог, значи klimatronik e шибан гей!

Мега фен
    По-скоро е козирог.... Ако е козирог, значи klimatronik e шибан гей!
    козирозите сте многоо зле вкарвате се във фантастични филми
    Последно редактирано от klimatronik : 12-14-2012 на 18:04

По-скоро е козирог.... Ако съм познал, че е козирог, значи klimatronik e шибан гей!
    Надявах се да е чел темата за зодиака където постнах и да се прави на интересен след като уцели от първия път с неща от сорта на "Личите си отдалече", но за жалост не ми се получи...

OH WELL...

Съжалявам климатроник, логиката е стабилна като интерен газ, ти явно имаш хомосексуални наклонности.

Мега фен
    Надявах се да е чел темата за зодиака където постнах и да се прави на интересен след като уцели от първия път с неща от сорта на "Личите си отдалече", но за жалост не ми се получи...

OH WELL...

Съжалявам климатроник, логиката е стабилна като интерен газ, ти явно имаш хомосексуални наклонности.
    хахахахах да ви сера в козирозите ... щом не си скорпин лапай пишки аре чиба

Banned Повече от фен
    Твърде много си очаквал от подобен малоумник.... упс, пардон - гейски малоумник.

По принцип бих се включил в разговора, но за момента предпочитам да изучавам величието на комунизма.

Надявам се Жуков ти говори нещо!
    Последно редактирано от RagioL : 12-14-2012 на 18:42

Какво общо има Жуков с комунизма той просто е бил мастър стратег, аз поне не мога да го асоцийрам пряко с комунизма.

Banned Повече от фен
    Жуков е overrated. Тоя помияр го е било страх да влиза в битка, дори и когато е имал 5 пъти повече войници от германците.... И си е печелил всичките битки със zerg rush стратегия...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си