- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
:d Прочетох 2, 3 изречения от поста му и разбрах всичко каквото иска да каже
Иначе не е нужно да вярваш на църквата за щяло и нещяло ,за да вярваш в Бог
Религията и зодиака си приличат много
Както християнството и библията не трябват да се възприемат буквално ,а зад всяка дума има символ и философско разсъждение! Така и хороскопа иска тълкуване
Еее не.... не смятах, че си чак толкова малоумен... Тъпотията ти за мен е парадокс на вселената. Как е възможно изобщо да прочетеш толкова дълго мнение, да си повярваш, че си разбрал нещо от него, и след това да изсереш подобно словоблудство...?
Едит: Сега видях че дори не си прочел цялото мнение... Това поне обяснява малоумието ти.
Цункай ме по хуя, умреляк.
Имам чувстовото, че има два дефендъра на едно място, същия плосък треторазряден хумор...
Да, но аз съм мастър трол. Мислиш ли че не съм забелязал умишлените му провокации? И старите тролски похвати да пишеш вместо друг, или да тълкуваш грешно това което е написал, вече са напълно изтъркани. Всъщност изобщо не съм изнервен, има ли защо да се ядосвам на деца? Но нарочно се преструвам на butthurt-нат, и така малкия трол се изживява като велик. Което беше и целта на картинката ми.
Идвам от /b/, наистина ли си мислиш, че не знам как се тролват тролове?
inb4 Така ще кажеш, за да се измъкнеш....
да бе ти всичко знаеш ,нали? Ти сътвори големия взрив !
Само като ти четох коментарите в една тема от раздел любов как се пънеш да разказваш ,че не съществувала любовта, защото телевизията била виновна мблаблабабалаблаблабла - направо ми се досра и получих разтройство
КАКТо и на всички други ,които те четоха - ти окендза цялата тема КАТо разтревожела се мома
Надявах се да е чел темата за зодиака където постнах и да се прави на интересен след като уцели от първия път с неща от сорта на "Личите си отдалече", но за жалост не ми се получи...
OH WELL...
Съжалявам климатроник, логиката е стабилна като интерен газ, ти явно имаш хомосексуални наклонности.
Надявам се Жуков ти говори нещо!
Последно редактирано от RagioL : 12-14-2012 на 18:42
Какво общо има Жуков с комунизма той просто е бил мастър стратег, аз поне не мога да го асоцийрам пряко с комунизма.
Жуков е overrated. Тоя помияр го е било страх да влиза в битка, дори и когато е имал 5 пъти повече войници от германците.... И си е печелил всичките битки със zerg rush стратегия...