.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 265

Hybrid View

Принципно не ме кефи това, не е нормално просто. Но с нищо не ми пречат, щом искат да се таковат мъж с мъж и жена с жена, ок тогава. Но това парадиране... гримирани мъже, публично да се мляскат и натискат и то на места, където има малки деца(виждала съм). Как да го обясниш това на детето си или пък вземе, че му стане интересно и реши и то да опита нещо такова? Особено пък гей парадите Дай тогава паради на хетеросексулни, педофили и всякакъв вид сексуалности да си организираме. И може да се каже, че това е една от причините, които предизвикват негативни реакции у мен. Това е моето мнение.
    Последно редактирано от Annabeth : 12-14-2012 на 21:44

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Annabeth Виж мнението
    Но това парадиране... гримирани мъже, публично да се мляскат и натискат и то на места, където има малки деца(виждала съм). Как да го обясниш това на детето си или пък вземе, че му стане интересно и реши и то да опита нещо такова? Особено пък гей парадите Дай тогава паради на хетеросексулни, педофили и всякакъв вид сексуалности да си организираме. И може да се каже, че това е една от причините, които предизвикват негативни реакции у мен. Това е моето мнение.
    Абсолютно съгласна с това.

Иначе нямам нищо против гейове, лесбийки и прочие. Стига да не го правят пред мен все едно гонят рекорд по мляскане и прочие. Вярно малко е объркано с това, но всеки си има предпочитания и сме длъжни да уважаваме избора им. Живеем в свободна държава. Да не кажа и свят.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си