.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 265
    Супер фен Аватара на FasterBeach
    Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    Ей, факинг, ти си прост
    мога да мразя който си искам, мразя те
    не се празви на умен като учителката ми по математика
    щом имаш приятели гейове, значи и ти си един от тях
    България няма да се оправи, като се напълни с гейове и няма да мине два века напред, тъп си ве...

Принципно не ме кефи това, не е нормално просто. Но с нищо не ми пречат, щом искат да се таковат мъж с мъж и жена с жена, ок тогава. Но това парадиране... гримирани мъже, публично да се мляскат и натискат и то на места, където има малки деца(виждала съм). Как да го обясниш това на детето си или пък вземе, че му стане интересно и реши и то да опита нещо такова? Особено пък гей парадите Дай тогава паради на хетеросексулни, педофили и всякакъв вид сексуалности да си организираме. И може да се каже, че това е една от причините, които предизвикват негативни реакции у мен. Това е моето мнение.
    Последно редактирано от Annabeth : 12-14-2012 на 20:44

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Annabeth Виж мнението
    Но това парадиране... гримирани мъже, публично да се мляскат и натискат и то на места, където има малки деца(виждала съм). Как да го обясниш това на детето си или пък вземе, че му стане интересно и реши и то да опита нещо такова? Особено пък гей парадите Дай тогава паради на хетеросексулни, педофили и всякакъв вид сексуалности да си организираме. И може да се каже, че това е една от причините, които предизвикват негативни реакции у мен. Това е моето мнение.
    Абсолютно съгласна с това.

Иначе нямам нищо против гейове, лесбийки и прочие. Стига да не го правят пред мен все едно гонят рекорд по мляскане и прочие. Вярно малко е объркано с това, но всеки си има предпочитания и сме длъжни да уважаваме избора им. Живеем в свободна държава. Да не кажа и свят.
    *сън*

Ей, факинг, ти си прост
    мога да мразя който си искам, мразя те
    не се празви на умен като учителката ми по математика
    щом имаш приятели гейове, значи и ти си един от тях
    България няма да се оправи, като се напълни с гейове и няма да мине два века напред, тъп си ве...
    България няма да се оправи,докато има прости идиотчета като теб,а не докато има хора,които харесват човек от същия пол.Мразиш ме ? Защо ? Защото си проста като галош и не можеш да скърпиш едно изречение ли ?

Питам хората,които мразят гейовете и лесбийките..
    Кое предпочитате http://stzagora.net/wp-content/uploa...no-nasilie.jpg това или http://3.bp.blogspot.com/_bm5KKKv1Bq...sbian+love.jpg това и това http://gayeverday.files.wordpress.co...qfp1o1_500.jpg ?

Трябва да си меко казано ограничен и прост за да мразиш хора,които се обичат и се чувстват добре с някой,независимо от пола му.

Мега фен
    http://www.bris.ac.uk/sps/research/p...inalreport.pdf

http://www.conservapedia.com/Homosex...estic_Violence

Така, де. Не че очаквам някой да отдели 5 минути от живота си да се образова, но поне да се представят и двете страни на монетата.

//зак'во изобщо пиша тук åimghttp://www.soccergaming.com/forums/images/smilies/facepalm.gif¨å-img¨

Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    България няма да се оправи,докато има прости идиотчета като теб,а не докато има хора,които харесват човек от същия пол.Мразиш ме ? Защо ? Защото си проста като галош и не можеш да скърпиш едно изречение ли ?
    ае, ти тъп ли си?
    кво си ми постнал тия снимки, сложи снимки на усмихната нормална двойка и на гейове дето вдигат скандал
    на къф са праиш и ко си мислиш че си мноо умен и ся кво?
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ... Не че очаквам някой да отдели 5 минути от живота си да се образова...
    като не очакваш да се образоваме, казвай направо квот имаш да казваш, хем да разбире и на оня факикг тъпанар горе

Мале хора тва над мен как е възможно да е толкова просто...Леле

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    http://www.bris.ac.uk/sps/research/p...inalreport.pdf

http://www.conservapedia.com/Homosex...estic_Violence

Така, де. Не че очаквам някой да отдели 5 минути от живота си да се образова, но поне да се представят и двете страни на монетата.

//зак'во изобщо пиша тук åimghttp://www.soccergaming.com/forums/images/smilies/facepalm.gif¨å-img¨
    После ще коментирам, че отивам на работа...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Питам хората,които мразят гейовете и лесбийките..
    Кое предпочитате http://stzagora.net/wp-content/uploa...no-nasilie.jpg това или http://3.bp.blogspot.com/_bm5KKKv1Bq...sbian+love.jpg това и това http://gayeverday.files.wordpress.co...qfp1o1_500.jpg ?

Трябва да си меко казано ограничен и прост за да мразиш хора,които се обичат и се чувстват добре с някой,независимо от пола му.
    Хрумвало ли ти е, че затова ви мразят тези, които ви мразят? С тези снимки какво точно се опитваш да докажеш? Че сте равни с нас и достойни на уважение (за което уж се борите) или, че хетеро двойките са по-долу, защото еди какво си, еди що си? И хомотата са с възвишената любов? Сложи като човек снимки на 2 хубави двойки. 1 хетеро и 1 хомо. Това бих го разбрала. Другото са чисти измишльотини. Нито всички нормални се млатим целодневно и се заплюваме, нито всички хомосексуални са денонощно в любовна еуфория и не се карат. Егати, събудете се в реалния свят и разберете, че губите точки главно, докато седите и се обяснявате колко сте яки и неразбрани, а не, докато си живеете нормално. Най-добрия ми приятел е напълно открит пред целия университет, всички знаят, че е гей, но извънредно много го уважават и се държат добре с него, защото си се държи съвсем нормално. Не плещи наляво надясно как е много по-по, защото е гей, а ние да се застреляме и не ходи в розови клинчета и леопардови ризки. Ем, явно не е чак толкова силна хомофобията, когато си говорим за нормален човек.

По твоята логика мога и аз да попитам: Кое ви се струва по нормално? Това: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...Vqbj9DyqQ0Fyaw или това: http://wallpaperpassion.com/upload/8...-wallpaper.jpg
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

OMG аз не съм гей О_О

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Адолф Хитлер ми липсва....... Къде сииииииииии

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ей,насрахте се с тъпи изказвания.
    Адолф Хитлер освен Евреи, нерги , хомосексуалисти е убивал и славяни,щото не били от "чистата раса".
    Guess what? нашата нация е смес от прабългари и славяни. Да ти писне от простаци.
    maDamn

зузка,ти май изкарваш гей всеки,който ги защитава и приема,а повечето мнения тук са положителни към хомосексуалните, фактът,че и хетеросексуалните приемат хората с различна сексуална ориентация май те спуква от яд,говори лошо за теб,че на тая крехка възраст в едно малко същество има таква огромна злоба
    И кво правим,ако някой от родителите се окаже гей или след време детето ти е такова ? !
    Последно редактирано от Justinda.01 : 12-15-2012 на 11:06

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor Виж мнението
    Адолф Хитлер ми липсва....... Къде сииииииииии
    А това пък е пълна простотия. Ако ми беше дете, щях да ти зашлевя един много здрав шамар, ако чуя подобно нещо. Странно е да мразиш гейовете, но да симпатизираш на масовите убийци и мъчители.

Fucking_Perfect, пардон, заблудила съм се. Просто по постовете ти ми звучеше така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

ей, факинг, кво стана? някой то го допря на дупето и размисли а,
    ОМГ, обратно на бегом под дъгата към другия бряг
    обясни ли ти Сиси как са работите със снимките, а... нещо да кажеш?
    OMG аз не съм гей О_О
    радвам се че съм помогнала на един да се осъзнае и да се покае

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    По-горе видях мнение относно гей парадите.Лятото като бяха налепили плакати "Пушенето забранено,гей парад - разрешен" бях страшно възмутена.Дори майка ми,която е пушачка го смяташе за глупаво.Как ще видиш двама мъже да се натискат и ще си помислиш,че трябва и ти да опиташ?Или се чувстваш привлечен от същия пол или не.Не може някакъв гей парад да те направи хомосексуален.Примерно имам приятелки и приятели,които като чуят за някакъв физичен контакт с човек от същия пол се одвръщават,а не решават да го пробват.От друга страна имам и такива,които без да са ходили на гей парад или да са виждали гейове да се целуват - са навити да го правят с човек от същия пол..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    По-горе видях мнение относно гей парадите.Лятото като бяха налепили плакати "Пушенето забранено,гей парад - разрешен" бях страшно възмутена.Дори майка ми,която е пушачка го смяташе за глупаво.Как ще видиш двама мъже да се натискат и ще си помислиш,че трябва и ти да опиташ?Или се чувстваш привлечен от същия пол или не.Не може някакъв гей парад да те направи хомосексуален.Примерно имам приятелки и приятели,които като чуят за някакъв физичен контакт с човек от същия пол се одвръщават,а не решават да го пробват.От друга страна имам и такива,които без да са ходили на гей парад или да са виждали гейове да се целуват - са навити да го правят с човек от същия пол..
    Никой не твърди, че гей парада ще го направи обратен. На мен ми се вижда пошло и безсмислено. Насажда повече омраза. Има къде къде по-стилни и изтънчени начини да покажат, че не са по-долу от нас.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

И те са хора ...

ей, факинг, кво стана? някой то го допря на дупето и размисли а,
    ОМГ, обратно на бегом под дъгата към другия бряг
    обясни ли ти Сиси как са работите със снимките, а... нещо да кажеш?

радвам се че съм помогнала на един да се осъзнае и да се покае
    Дете спри да се излагаш,аз никога не съм бил гей и ти не си ми "помогнала" да се "осъзная"...
    Тва че нямам нищо против тях не ме прави такъв.Аз не понасям гейове,които са някви травестити и са хипер гнусни,но тези които изглеждат нормално не ми пречат.

Дете спри да се излагаш,аз никога не съм бил гей и ти не си ми "помогнала" да се "осъзная"...
    Тва че нямам нищо против тях не ме прави такъв.Аз не понасям гейове,които са някви травестити и са хипер гнусни,но тези които изглеждат нормално не ми пречат.
    + 10 хем глупаво,хем злобно ,не може да проумее ,че хетеросексуалните нямат против хомосексекуалните,защото и те са хора и изкарва всеки,който ги защитава гей по тая логика 80 % от хората са гей,а както знаем хомосексуалните са много малка част от обществото

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Никой не твърди, че гей парада ще го направи обратен. На мен ми се вижда пошло и безсмислено. Насажда повече омраза. Има къде къде по-стилни и изтънчени начини да покажат, че не са по-долу от нас.
    С това съм напълно съгласна.Струва ми се,че гей парадите са загубили своя замисъл и още повече,са безсмислени.Не смятам,че сме толкова нетолерантни към различните!А и аз самата не смятам,че да си хомосексуален е нещо толкоова "необичайно".
    Относно по-предни мнения,каква е разликата между това детето ви да види момиче и момче да се целуват на улицата и това да види двама души от един и същи пол(визирам нормална целувка,не публично натискане)?Да закриеш очите на детето си,веднага го провокира да мисли,че се случва нещо нередно.За никой няма да е учудващо,ако след години порасналото дете каже : "Гейовете на сапун."По този начин се възпитава единствено нетърпимост към определен тип хора.
    За въпросното "мляскане",няма смисъл от коментиране,тъй като и хетеросексуалните го демонстрират...
    По темата :
    Нямам нищо против хомосексуалните,честно казано и гей парадите не ми пречат.Нормално е демонстративното поведение да дразни,но пък да не си кривим душите,то определено не е само в хомосексуалните.От друга страна парадирането е дразнещо и нелепо,тъй като,ако искат да бъдат приемани като "равни и нормални",първо трябва да се държат като такива.Не ме разбирайте погрешно,това в никакъв случай не значи,че трябва да крият сексуалната си ориентация.
    И относно правото да бъдат родители,смятам,че го имат.Не вярвам,че една нормална хомосексуална двойка е по-неподходяща от хетеросексуална.В крайна сметка,не е ли по-добре едно дете да отрасне в семейство,било то на хомосексуални родители пред това детството му да мине в някой мизерен дом ?!

И аз съм на това мнение не ми пречи никой ! Стига да е човек и най-важното да има държание !!!!! Примерно не да се натрапва ии да демонстрира "вижте ме аз съм мека китка" и да се мисли за интересен и да се лигави, което ме отвръщава ....
    Последно редактирано от vesko95 : 12-27-2012 на 21:07

Wink

Прочетох мненията досега и .... всъщност кого заблуждавам? Не бях способен да прочета всички тези глупости за толкова кратък период от време, просто ми идваха в повече. Нямам против хомосексуалните хора, стига да не навират сексуалността си в лицето на всички останали, и ще се обоснова. Ще ви бъде ли много приятно да ме видите да се натискам с приятелката си в някой парк или на някоя пейка, докъто вие си разхождате кучето, извели сте детето си на разходка или просто се разхождате, ако ще от скука? ... Не мисля. По същата причина нямам желание да гледам който и да е било, да се натиска където му падне, ако ще да са лезбийки, гейове или обикновенна двойка. Има достатъчно места на които можеш да се осамотиш с половинката си, и на пейката пред блока не е едно от тях. Същото "тикане на сексуални предпочитания" усещам когато видя травестит, но тогава е друго ... Едно е да имаш социален живот, дори като гей, друго е да се правиш на клоун ( защото никой мъж не изглежда добре или дори приемливо в женски дрехи ) по улиците, показвайки на всички колко си "горд", че си гей, което не е срамно, но не е и гордост, със същата мисъл аз мога да съм горд че съм хетеросексуален...Или горд, че дишам.... Гордостта е нещо, с което човек не се ражда, а което постига със свои усилия, това, че си педераст не е твое усилие, а ако е, то съчувствам ти искрено.
    И нека ме залеят отговори от 15 годишни тийнейджърки, снимащи се със свити джуки в банята, тъй като изключително "уважавам" мнението на хора, чиито дрехи могат да бъдат объркани със бански, и грим, представляващ 10% от тяхното тегло. И да, знам, че много от вас са достатъчно плиткоумни, да ме сметнат за гей, защото не съм против тях, но това е само плод на тяхната жалка представа за реалният свят.
    Весели празници на всички, и очаквам отговори. ( Предпочитам негативни, тъй като ги смятам за по развлекателни и комерсиални. )

п.п. Дори не си правете трудът да коментирате правописът ми, нито темата го изисква, нито времето в което го пиша. ( 4 през нощта е )

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Опитах се да прочета последната страница от темата и ми стана едно тъпо и жално такова...има такива малоумници, че ако БГ остане в ръцете на подобни хора не ми се мисли.

По темата: Нито едните, нито другите ми пречат. Честно казано, изобщо не разбирам праволинейната простотия, която цари тук и според която, ако роднините от времето на социализма и близките приятели са псевдо-хомофоби (казвам псевдо, защото никой от тези хора не е независимо самооформил се хомофоб, а просто овца в удобно стадо), то тогава и аз трябва да съм. Факт е, че в природата хомосексуалността съществува и при животните и при хората, така че, макар и природно отклонение, си е нещо, ако не нормално, то биологически заложено като всеки друг ген. Както не мразя всички тъпи, умни, хитри, забавни, скучни и т.н. хора така и не мразя хомосексуалистите.

Освен това съм абсолютно за разрешаването на брака между тях. Нямам никакво намерение да обяснявам защо, защото въпросът е чисто философски и изисква спор, базиран върху идеите на Аристотел, Кант и т.н.

Съгласен съм, обаче, че лиценавирането на дадена сексуалност е дразнещо и определено съм против паради и т.н. Важно е да се отбележи, обаче, че не всички хомосексуалисти са за подобни паради. Освен това, ако в България гейовете и лесбийките бяха третирани по някакъв по-равноправен начин, то нямаше да има такива паради. Друг е въпросът колко те помогат за постигането на дадени цели.

И не, не съм гей за тези, които ще си го изсмучат от пръстите.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amk933 Виж мнението
    Освен това, ако в България гейовете и лесбийките бяха третирани по някакъв по-равноправен начин, то нямаше да има такива паради.
    Не е вярно. В Германия има такива паради, а хомосексуалните там изобщо не са неизвергнати.
    С всичко останало съм съгласна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си