- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имате ли нещо против гейовете и лезбийките?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С това съм напълно съгласна.Струва ми се,че гей парадите са загубили своя замисъл и още повече,са безсмислени.Не смятам,че сме толкова нетолерантни към различните!А и аз самата не смятам,че да си хомосексуален е нещо толкоова "необичайно".
Относно по-предни мнения,каква е разликата между това детето ви да види момиче и момче да се целуват на улицата и това да види двама души от един и същи пол(визирам нормална целувка,не публично натискане)?Да закриеш очите на детето си,веднага го провокира да мисли,че се случва нещо нередно.За никой няма да е учудващо,ако след години порасналото дете каже : "Гейовете на сапун."По този начин се възпитава единствено нетърпимост към определен тип хора.
За въпросното "мляскане",няма смисъл от коментиране,тъй като и хетеросексуалните го демонстрират...
По темата :
Нямам нищо против хомосексуалните,честно казано и гей парадите не ми пречат.Нормално е демонстративното поведение да дразни,но пък да не си кривим душите,то определено не е само в хомосексуалните.От друга страна парадирането е дразнещо и нелепо,тъй като,ако искат да бъдат приемани като "равни и нормални",първо трябва да се държат като такива.Не ме разбирайте погрешно,това в никакъв случай не значи,че трябва да крият сексуалната си ориентация.
И относно правото да бъдат родители,смятам,че го имат.Не вярвам,че една нормална хомосексуална двойка е по-неподходяща от хетеросексуална.В крайна сметка,не е ли по-добре едно дете да отрасне в семейство,било то на хомосексуални родители пред това детството му да мине в някой мизерен дом ?!