.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 265

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    По-горе видях мнение относно гей парадите.Лятото като бяха налепили плакати "Пушенето забранено,гей парад - разрешен" бях страшно възмутена.Дори майка ми,която е пушачка го смяташе за глупаво.Как ще видиш двама мъже да се натискат и ще си помислиш,че трябва и ти да опиташ?Или се чувстваш привлечен от същия пол или не.Не може някакъв гей парад да те направи хомосексуален.Примерно имам приятелки и приятели,които като чуят за някакъв физичен контакт с човек от същия пол се одвръщават,а не решават да го пробват.От друга страна имам и такива,които без да са ходили на гей парад или да са виждали гейове да се целуват - са навити да го правят с човек от същия пол..
    Никой не твърди, че гей парада ще го направи обратен. На мен ми се вижда пошло и безсмислено. Насажда повече омраза. Има къде къде по-стилни и изтънчени начини да покажат, че не са по-долу от нас.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Никой не твърди, че гей парада ще го направи обратен. На мен ми се вижда пошло и безсмислено. Насажда повече омраза. Има къде къде по-стилни и изтънчени начини да покажат, че не са по-долу от нас.
    С това съм напълно съгласна.Струва ми се,че гей парадите са загубили своя замисъл и още повече,са безсмислени.Не смятам,че сме толкова нетолерантни към различните!А и аз самата не смятам,че да си хомосексуален е нещо толкоова "необичайно".
    Относно по-предни мнения,каква е разликата между това детето ви да види момиче и момче да се целуват на улицата и това да види двама души от един и същи пол(визирам нормална целувка,не публично натискане)?Да закриеш очите на детето си,веднага го провокира да мисли,че се случва нещо нередно.За никой няма да е учудващо,ако след години порасналото дете каже : "Гейовете на сапун."По този начин се възпитава единствено нетърпимост към определен тип хора.
    За въпросното "мляскане",няма смисъл от коментиране,тъй като и хетеросексуалните го демонстрират...
    По темата :
    Нямам нищо против хомосексуалните,честно казано и гей парадите не ми пречат.Нормално е демонстративното поведение да дразни,но пък да не си кривим душите,то определено не е само в хомосексуалните.От друга страна парадирането е дразнещо и нелепо,тъй като,ако искат да бъдат приемани като "равни и нормални",първо трябва да се държат като такива.Не ме разбирайте погрешно,това в никакъв случай не значи,че трябва да крият сексуалната си ориентация.
    И относно правото да бъдат родители,смятам,че го имат.Не вярвам,че една нормална хомосексуална двойка е по-неподходяща от хетеросексуална.В крайна сметка,не е ли по-добре едно дете да отрасне в семейство,било то на хомосексуални родители пред това детството му да мине в някой мизерен дом ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си