.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Аз не отричам ,че има привличане, но то не е сексуално. Трябва доста тесногръдие, за да кажеш, че се водим само от този си инстинкт. А с момичетата защо сме приятелки? Не е така.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен
    истинско приятелство - такова каквото е възможно между мъж - мъж и жена с жена - не може да се осъществи при мъж си жена

Приятелите ми момчета са супер много наясно с нещата, че не трябва да им се появяват задни мисли. Най-добрият ми приятел ми е като брат, израстнали сме заедно и нито аз бих могла да имам нещо с него, нито той с мен. Другите ми приятели... съм им показала, че трябва да имат респект и приятели, значи приятели и нищо повече.
    Няма как да отрежеш някой без да му е гадно. Просто за вбъдеще не давай погрешни сигнали на хора, с които не искаш да имаш нещо повече.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на dami666
    Не се смятам за красива,но ми се е случвало и според мен няма как да излезеш''чист'' от тази ситуация.Появят ли се чувства,за момчето/момичето приятелството вече става повече от приятелство.Не откликнеш ли на чувствата нараняваш човека отсреща,няма как да стане по деликатен начин..
    Believe in yourself.

Повече от фен Аватара на bwef
    1.Всички се смятаме за красиви стига сте си просили комплименти !
    2.Имам такъв приятел, но може би при нас последиците не бяха кой знае какви заради годините ни.Таа той първоначално отказваше да ми каже, а аз го питах просто, за да потвърдя, това което знаех.В крайна сметка ми каза, но той сам знаеше че няма как да стане нещо и не искаше нищо от мен, останахме си приятели и ми е много близък човек, всеки ден сме заедно и му споделям всичко (даже май сме по-близки от с гаджето ми, но там ни свързват други неща).

Казах му, че не съм сигурна по какъв точно начин го харесвам. Което май си е така... Действително имаше някакъв мимолетен флирт, но това е защото той от самото начало подходи към мен така. Нищо чудно винаги да е гледал на мен по този "полов" начин, хах. Всичко е ок, но не се виждам във връзка с него, поне засега. Готов е да ми даде време, но му обясних, че може да чака напразно и е по-добре да не се занимава. Той обаче упорства да си опита късмета.
    Уф... оплесках ли нещата? Не можах да го отрежа директно.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Цитирай Първоначално написано от bwef Виж мнението
    В крайна сметка ми каза, но той сам знаеше че няма как да стане нещо и не искаше нищо от мен, останахме си приятели и ми е много близък човек, всеки ден сме заедно и му споделям всичко (даже май сме по-близки от с гаджето ми, но там ни свързват други неща).
    Да ти имам късмета! Аз като отрежа момче, което искам да запазя просто като добър приятел, обикновено спира да ме търси и да се интересува от мен. Много са нагли.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titkos Виж мнението
    Да ти имам късмета! Аз като отрежа момче, което искам да запазя просто като добър приятел, обикновено спира да ме търси и да се интересува от мен. Много са нагли.
    а ти кво искаш? Луда ли си ? Да мислиш,че ще си останете близки, че всеки път ,когато се виждате да се психира и измъчва,че не може да сте заедно! Това ли искаш? -при силни чувства не става така
    Последно редактирано от klimatronik : 12-14-2012 на 17:06

Супер фен Аватара на lubovvv
    С израза "Да си останем само приятели" ти му нанасяш една голяма рана. От този момент каквито и приятни думи да му казваш- колко е мил, добър, бла бла, му се струват вече като обиди
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Значи аз съм адски грозна. Знаех си аз. Връзки с бивши не поддържам.
    :lol
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Голям фен Аватара на slimbo
    Не искам да се обиждаме.....,но тая тема ме предизвиква !!!! Не знам красива ли си , ама си малко тъпичка ...... Мислиш ли , че външния вид има значение като зарежеш някой ........ Мен ,ако ме зарежат не ми пука кой е , ако ме е наранил да ходи да се Е.Б.Е някъде / макар , че мен НЕ са ме зарязвали , винаги съм първа .... даже още ми е гадно за бившия , 'щото много ме обичаше и още ме обича пак аз го отрязах :/ много гадно ..... :/...../

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Cuz that's so smart.
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    С израза "Да си останем само приятели" ти му нанасяш една голяма рана. От този момент каквито и приятни думи да му казваш- колко е мил, добър, бла бла, му се струват вече като обиди
    Нещо такова имах предвид като още в началото на темата казах на авторката да се опита да се постави в неговата ситуация.

Израза "Да си останем само приятели" може да значи- има пречки сега и няма как да стане, в момента съм физически или емоционално обвързана с друг, ти не си достоен за мен нищо, че често казвам, че аз не съм за теб-това се дължи на това, че не ми харесваш физически въпреки, че може би като характер си готин пич или пък нещо в характера ти куца,не ме привличаш сексуално,защото не мога да те погледна като мъж и т.н и т.н. все готини неща от тоя род.След това най-често индиректно признание като изключим може би първите две неща в повечето случаи усещането е че каквото и да се каже,каквото и мило държание да се получи всичко е за измъкване от ситуацията и за изчистване на съвестта.Друг е въпорса и че често тази фраза се използва просто за измъкване.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Много е трудно, ако имат истински чувства към теб не можете да запазите старите си отношения, като просто приятели. Ясно е защо. Затова много внимавайте с тия приятелства момче-момиче, защото като пускате много надълбоко въдицата, винаги някой го боли от кукичката .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма деликатност. По-добре момчето да е наясно докъде може да се простира познанството ви. Мъжете са устроени по-различно и чисто приятелство с красива жена е възможно само ако вече си има половинка.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Cuz that's so smart.
    Нещо против поста ми ли имаш ?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Нещо против поста ми ли имаш ?

Ти така като си гледаш поста, не виждаш ли нещо нередно?

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението

Ти така като си гледаш поста, не виждаш ли нещо нередно?
    Кое точно , че казвам всичко както си е и че не се правя на светица както всички правите в форумите много знаете апък
    иначе 33 .... По дяволите всички сме от един дол дренки ..... И ся момичето добре е задало въпроса си , но заглавието ме провокира .... Пълно пренебрежение на грозничките хорица и как точно някой да се определи дали е за тая тема на тоя свят всеки се има за красив /е освен комплексарите нищо , че обикновено те са с най-малко основание за притеснение / ... И ся темата е тъпо зададена ........ Така , че поста ми си е на място , к'во да направя , че не съм зарязвана и , че не мога да се правя на мъченица пред цяла България ..........

и аз

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Кое точно , че казвам всичко както си е и че не се правя на светица както всички правите в форумите много знаете апък
    иначе 33 .... По дяволите всички сме от един дол дренки ..... И ся момичето добре е задало въпроса си , но заглавието ме провокира .... Пълно пренебрежение на грозничките хорица и как точно някой да се определи дали е за тая тема на тоя свят всеки се има за красив /е освен комплексарите нищо , че обикновено те са с най-малко основание за притеснение / ... И ся темата е тъпо зададена ........ Така , че поста ми си е на място , к'во да направя , че не съм зарязвана и , че не мога да се правя на мъченица пред цяла България ..........
    Относно поста ти.. няма да го коментирам, щом сама не можеш да си го прецениш, ок.
    Да, ние тук се правим на светци, да знаеш...
    Темата е зададена така, защото обикновено по-красивите момичета по-трудно се възприемат за приятелки от момчетата и по-често изпадат в ситуацията "мой добър приятел ме харесва".

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Няма деликатност. По-добре момчето да е наясно докъде може да се простира познанството ви. Мъжете са устроени по-различно и чисто приятелство с красива жена е възможно само ако вече си има половинка.

Ето ти едно мъжко мнение, с което съм съгласна.

Иначе да, авторката е направила малко заклеймяване, но това е ли е, за което ще се хванеш?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мен ,ако ме зарежат не ми пука кой е , ако ме е наранил да ходи да се Е.Б.Е някъде / макар , че мен НЕ са ме зарязвали , винаги съм първа .... даже още ми е гадно за бившия , 'щото много ме обичаше и още ме обича пак аз го отрязах :/ много гадно ..... :/..
    Затова идеше реч. Не стига,че се изкарваш сърцеразбивачката на века,ама и не можеш да си представиш факта,че някой , може би не иска да бъде с теб , и ако случайно има такъв,то той щял да ходи да с е.б.е? Ти чуваш ли се?Безкрайно тъпо изказване.
    maDamn

Точно !!

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Затова идеше реч. Не стига,че се изкарваш сърцеразбивачката на века,ама и не можеш да си представиш факта,че някой , може би не иска да бъде с теб , и ако случайно има такъв,то той щял да ходи да с е.б.е? Ти чуваш ли се?Безкрайно тъпо изказване.
    1) не се изкарвам сърцеразбивачка
    2) аз си имам приятел ,който обичам безкрайноо
    3) казах нямам желание да се правя на светица
    4) не ми се заяжда с теб , може и да имаш право

а да и + , че не се имам за велика 1-вото изречение имаше смисъла , че ако някой така случайно ме зареже за в бъдеще няма да ми пука дали е 'убавеца на града или не ...мен така или иначе ще ме боли , място за приятелство НЯМА

Banned Повече от фен
    Момичетата в тази тема: http://www.youtube.com/watch?feature...rX73t5k#t=648s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си