.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Кое точно , че казвам всичко както си е и че не се правя на светица както всички правите в форумите много знаете апък
    иначе 33 .... По дяволите всички сме от един дол дренки ..... И ся момичето добре е задало въпроса си , но заглавието ме провокира .... Пълно пренебрежение на грозничките хорица и как точно някой да се определи дали е за тая тема на тоя свят всеки се има за красив /е освен комплексарите нищо , че обикновено те са с най-малко основание за притеснение / ... И ся темата е тъпо зададена ........ Така , че поста ми си е на място , к'во да направя , че не съм зарязвана и , че не мога да се правя на мъченица пред цяла България ..........
    Относно поста ти.. няма да го коментирам, щом сама не можеш да си го прецениш, ок.
    Да, ние тук се правим на светци, да знаеш...
    Темата е зададена така, защото обикновено по-красивите момичета по-трудно се възприемат за приятелки от момчетата и по-често изпадат в ситуацията "мой добър приятел ме харесва".

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Няма деликатност. По-добре момчето да е наясно докъде може да се простира познанството ви. Мъжете са устроени по-различно и чисто приятелство с красива жена е възможно само ако вече си има половинка.

Ето ти едно мъжко мнение, с което съм съгласна.

Иначе да, авторката е направила малко заклеймяване, но това е ли е, за което ще се хванеш?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Относно поста ти.. няма да го коментирам, щом сама не можеш да си го прецениш, ок.
    Да, ние тук се правим на светци, да знаеш...
    Темата е зададена така, защото обикновено по-красивите момичета по-трудно се възприемат за приятелки от момчетата и по-често изпадат в ситуацията "мой добър приятел ме харесва".

Ето ти едно мъжко мнение, с което съм съгласна.

Иначе да, авторката е направила малко заклеймяване, но това е ли е, за което ще се хванеш?
    Ми може би прибързано , но първо за това се хванах , май прекалих Сорка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си