.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми.. И това е коварното. Също и че температурата ти значително се покачва, както и пулса и ако си и на без това горещо място, можеш да получиш хипертермия (мисля, че така беше - колабираш от висока температура) което е много опасно..

Голям фен Аватара на I love Music
    Цитирай Първоначално написано от Khaleesi Виж мнението
    Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми.. И това е коварното. Също и че температурата ти значително се покачва, както и пулса и ако си и на без това горещо място, можеш да получиш хипертермия (мисля, че така беше - колабираш от висока температура) което е много опасно..
    "Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми" и след като свърша съм ужасно жаден за вода ..

Постигал съм същият ефект и с продължително мастурбиране Също така екстазито замаскира рецепторите против обезводняване и ако забравиш че трябва да пиеш често вода ще се обезводниш........

Да, забравих главното, което е именно обезводняването. То също си е смъртоносно, особено ако е много време без вода. А също и храната, замаскира чувството на глад.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си