- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се пристрастиш към Екстази?
Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми.. И това е коварното. Също и че температурата ти значително се покачва, както и пулса и ако си и на без това горещо място, можеш да получиш хипертермия (мисля, че така беше - колабираш от висока температура) което е много опасно..
"Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми" и след като свърша съм ужасно жаден за вода ..
Постигал съм същият ефект и с продължително мастурбиранеСъщо така екстазито замаскира рецепторите против обезводняване и ако забравиш че трябва да пиеш често вода ще се обезводниш........
Да, забравих главното, което е именно обезводняването. То също си е смъртоносно, особено ако е много време без вода. А също и храната, замаскира чувството на глад.