Цитирай Първоначално написано от axelle Виж мнението
Ако само заради секса искаш да вземеш екстази, по-добре се откажи, защото вероятността да получиш стабилна ерекция е много много малка.

Иначе, ако все пак си решил да пробваш, действието ще усетиш около 30-тата минута след употреба, а ефектите траят няколко часа, често от порадъка на 4, 5, но може и повече. Тези неща зависят от количеството; формата, под която е mdma; начина на прием и това колко си ял/пил преди употреба. Ще почувстваш еуфория, изостряне на сетивата - музиката звучи по-добре, светлините са по-ярки, усещането за допир е също изострено, а храните и напитките имат странен (по-лош) вкус, особено бирата. Хората около теб чувстваш по-близки, желанието ти за социални контакти е по-силно, говориш повече и по-свободно по теми, които нормално би избягвал. Вече е спомената повишената телесна температура, която в комбинация с един претъпкан клуб например, може да доведе до дехидратация. Просто трябва да пиеш вода, но и да не прекаляваш, защото и това е опасно, тъй като ще ти е трудно да ходиш до тоалетната. Също е вероятно да имаш проблеми със заспиването и с апетита.

А за ниското настроение след, то не е толкова страшно, даже е вероятно въобще нищо да ти няма, особено първите пъти. Най-вероятно ще ти е просто меланхолично, челюстите вероятно ще те болят (това забравих да го спомена - още в началото като усетиш действието си вземи дъвка), също и мускулите, ако си се движел много (танцувал). Предполагам при по-честа употреба и по-големи количества ефектите след са по-сериозни.
Благодаря ти много за изчерпателният отговор! Не че имам намерение да взимам но все пак някой път в компания може да пробвам 2-3 пъти максимум! Преди 2 часа мастурбирах в продължение на 3 часа и като сърших настроението значително ми се понижи много гадно една тежест такава гадна в главата............ Усещам как големи количества серотунин ми се изпразват в главата по време на мастурбация също когато се друсаш с екстази....................